Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
"- szaz random szam atlagat irjuk ki": printf("0.5\n");

Sztem ezt peldaul oszinten dijaztam volna interjun, mondjuk csak akkor, ha hozza van teve, hogy a 100 az ehhez igazabol boven kicsi szam meg.
"- fibonacci n-edik eleme": ide jöhetnek az elborult ötletek

Huuuu, ha lesz egy kis idom, elo fogom keresni, milyen megoldasok szulettek ra neha. Volt egy-ket eleg elborult. Az egyik srac bitwise magiat irt ra, ott helyben, papiron az interjun, par perc alatt.
Azt hittem, a szemem kiesik, nagyon penge volt.
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jófogás tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Radeon HD 3850 AGP
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest