Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.

Ezért nincs értelme matematikai-algoritmikus példákkal szívatni a jelentkezőket. Túlnyomó többségüknek nem matematikai algoritmusokat kell elemezniük, hanem információs rendszereket kell tudniuk kezelni, ezek alá fejleszteni.
Ez kábé olyan, mintha egy kőművest azzal szívatnának, hogy tud-e faragni követ sziklából, majd abból tud-e piramist építeni.
-
biker
nagyúr
"- fibonacci n-edik eleme": ide jöhetnek az elborult ötletek

Huuuu, ha lesz egy kis idom, elo fogom keresni, milyen megoldasok szulettek ra neha. Volt egy-ket eleg elborult. Az egyik srac bitwise magiat irt ra, ott helyben, papiron az interjun, par perc alatt.
Azt hittem, a szemem kiesik, nagyon penge volt.
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.
Örülök, hogy te magad írtad ezt a konzekvenciát.
A jó matekos != jó programozó != jó feladatmegoldó
Én nekem nyögve megy a matek (most estin 40 évesen BGE PSZK gazdinfó, fülünkön is matek folyik, gazdmatek) de saját kútfőből írtam olyan ügyfélkezelő rendszert ami rohadt jól teljesít, mert az üzleti folyamatokat akár fejben modellezve megoldom.
nem is emlékszem, tankönyvi mintákon kívül életemben találkoztam e fibonacci számsorral?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lightyear - befektetési app
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi