- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Objektívek topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.
Ezért nincs értelme matematikai-algoritmikus példákkal szívatni a jelentkezőket. Túlnyomó többségüknek nem matematikai algoritmusokat kell elemezniük, hanem információs rendszereket kell tudniuk kezelni, ezek alá fejleszteni.
Ez kábé olyan, mintha egy kőművest azzal szívatnának, hogy tud-e faragni követ sziklából, majd abból tud-e piramist építeni.
-
biker
nagyúr
"- fibonacci n-edik eleme": ide jöhetnek az elborult ötletek
Huuuu, ha lesz egy kis idom, elo fogom keresni, milyen megoldasok szulettek ra neha. Volt egy-ket eleg elborult. Az egyik srac bitwise magiat irt ra, ott helyben, papiron az interjun, par perc alatt.
Azt hittem, a szemem kiesik, nagyon penge volt.
Sajnos amint valami nem matematikai-algoritmikai feladat jott, nem is ertette, hogy mit akarunk tole, nalunk meg nem volt igeny kulon algoritmus-felelos emberkere.Örülök, hogy te magad írtad ezt a konzekvenciát.
A jó matekos != jó programozó != jó feladatmegoldó
Én nekem nyögve megy a matek (most estin 40 évesen BGE PSZK gazdinfó, fülünkön is matek folyik, gazdmatek) de saját kútfőből írtam olyan ügyfélkezelő rendszert ami rohadt jól teljesít, mert az üzleti folyamatokat akár fejben modellezve megoldom.
nem is emlékszem, tankönyvi mintákon kívül életemben találkoztam e fibonacci számsorral?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest