Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
liderces
csendes tag
válasz
byte-by
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket! Az a felállás hogy lakás felujjitásban is vagyok és kerülnöm kell a nagy kiadásokat.
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.
Meg meló váltás miatt akkoriban feledésbe merült.Viszont most aktuális a feladat is és az elszántság is megint, lenne egy konkrét célom vele. Mit szólnátok a Mitsubishi gyártmányaihoz FX sorozat, van neki kisebb változata, 220V-ról üzemelő, 10-15 körül beszerezhető, kábelt rendelek hozzá EBAY-ről. Szoftverem megvan elvileg, pár lépést már tettem benne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.