Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vsversus
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék az előttem szólóhoz, akarom mondani előttem íróhoz

Siemens S7-1200 as PLC-ről szeretnék információkat, anyagokat ismereteket gyűjteni, tapasztalatokról érdeklődni.
( Rendelkezésemre álló eszközök: Siemens S7-1200 SM1214C DC/DC/DC Cpu ; SM1223 DC/DC modul; CSM 1277 Kompakt Switch kártya(Ethernet Switch); KTP600 PN érintőképernyővel; TIA Portal 11 Szoftverrel).
Jómagamról annyit, hogy egy műszaki főiskola munkatársaként nemrég kaptam meg azt a feladatot, hogy derítsem fel, ismerjem meg e típust és keltsek életre hasonló rendszereket. Mivel eddig más területen dolgoztam, ( igaz némi ismereteim vannak a PLC-kről az automatizálási múltamból), mégis nem mondhatom magam profinak a témában és ezt ki is merem mondani.
Így szívesen fogadnék én is segítséget a témában.Talán egy hajszálnyival előrébb járok már az elemek összecsatlakoztatásánál

De azért az alapoktól kezdve minden érdekel
Szívesen fogadnék például egyszerűbb S7 1200 program/projekt példákat amiket tanulmányozhatnék.
Én ezt az anyagot találtam S7 1200 as PLC-kről, és hasznos is volt a számomra, talán másoknak is segít

http://www.sze.hu/~hodossy/PLC/PLC%20II/S7-1200-as%20PLC%20csal%E1d.pdf
Bármilyen anyagot, vagy infót szívesen fogadok. Még az ismerkedésnél tartok, de én is szívesen segítek amiben tudok. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- VR topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs