Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Ahogy jópáran mostanában, úgy én is ledaráltam a Robocop-ot, és teljesen megérte a rászánt 14 órát (no meg az előfizetésből ráeső 2 hetet).
Kicsit bugos, néhol vállallhatatlanul szaggat (újraindítás segít), de egy feszes, élvezetes A/AA(?) játék. A fejlődés szerintem totál el van benne rontva, én szinte mindenhova benéztem, és így sikerült a végére a maxoláshoz szükséges 80-90 skill pontból kb 40-et megszerezni. (Amúgy se szeretem, ha csak a játék legvégére lesz maxos a karaktered, mert akkor már kevés idő van ezt kiélvezni.) Ezt a részt simán úgy kellett volna megoldani, hogy a küldetések fix skilleket oldanak fel.
A fegyver buherálás viszont jópofa, pár küldetés után már úgyis szinte csak azt használod, és a végére igazi kis szörnyeteg lesz belőle.
A történet, szereplők, játékmechanikai apróságok ("nyomozás"), és az hogy a döntéseid kihatnak a játékra szerintem egy jó kis egyveleget alkotnak, de igazán akkor jó ez, ha láttad anno a filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Death Stranding (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest