-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
F-ECT$ #198025 üzenetére
Igazából az kéne, amit már mobiloknál is tolnák, hogy alternatív forrásból is lehessen venni digitális játékot, mert szerintem nem a fizikai játékok tartják magasan az árakat, hanem a monopol digitális bolt. Ott a Steam, PC-re már régóta nincsenek klasszikus értelemben vett fizikai játékok, amiket eladhatsz használtan, mégis jóval olcsóbb, mint a konzolos digitális boltok.
-
denko
senior tag
válasz
F-ECT$ #198025 üzenetére
remélem nem szünik meg, de van egy sejtésem probálják majd egyre kevésbé fizikai kiadásokat árulni, idővel ugyis csak gyüjtöi kiadásak maradnak mint fizikai, ez fix, kérdés hogy mikor vezetik be.
Egyébként, még egy előnye a fizikai kiadásnak amit nem régibben felfedeztem az a audió nyelve, nem feltételnül kell regisztrálni accountot másik régióban, ha épp olyan nyelven akarsz játszani ami nincs ebben a régióban. ( tudom, keveseket érint a probléma
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest