Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JiMN
tag
Szisztok!
Szerintetek jó vétel lehet egy odyssey g3 monitor csak warzone-ra? -
Bad Pritt
félisten
válasz
denko #198044 üzenetére
Hát ez szerintem emberfüggő azért, nekem a GoW 2018 még bőven belefért így mellékfeladatokat tekintve. Tényleg vissza kell menni mindenhova és újra bejárni az egész térképet, de a sztori befejezése után az új képességekkel nem olyan nagy meló összeszedni mindent, mellékküldetésből sincs sok, viszont egész jók voltak szerintem.
-
denko
senior tag
válasz
Bad Pritt #198033 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem arra a nehézségre gondoltam hogy kinyirnak, hanem megtalálni minden pöpöcölős ládát, artifactot, és összes mellék küldetést megcsinálni, ami térképen sincs. Igazáából újra kell végig járni egész térképet ahogy érzem, mindenegyes szegmenst végig tolni.
-
LÁZ
addikt
válasz
Peace #198027 üzenetére
itt fogsz [közelebb] [kerülni] [az igazsághoz] , de valszeg a [milyen tv-t vegyek topik] is segithet, nekem tcl 55c728 van, úgyhogy érdemben okosat nem tudok mondani
-
-
Bilux
veterán
válasz
HELLAFLUSH #198037 üzenetére
Vótmá
-
HELLAFLUSH
őstag
Gyűjtőket hátha érdekli.
-
denko
senior tag
Más kérdés, GoW első részben mennyire nehéznek számit a platina?
(Én most toltam végig, de az összes artifactot összevadászni, pláne hogy nem tudom hol vannak térképen se, azért kell csak erre vagy 100 óra, vagy rosszul gondolom?) -
ldave
félisten
válasz
F-ECT$ #198025 üzenetére
Igazából az kéne, amit már mobiloknál is tolnák, hogy alternatív forrásból is lehessen venni digitális játékot, mert szerintem nem a fizikai játékok tartják magasan az árakat, hanem a monopol digitális bolt. Ott a Steam, PC-re már régóta nincsenek klasszikus értelemben vett fizikai játékok, amiket eladhatsz használtan, mégis jóval olcsóbb, mint a konzolos digitális boltok.
-
denko
senior tag
válasz
F-ECT$ #198025 üzenetére
remélem nem szünik meg, de van egy sejtésem probálják majd egyre kevésbé fizikai kiadásokat árulni, idővel ugyis csak gyüjtöi kiadásak maradnak mint fizikai, ez fix, kérdés hogy mikor vezetik be.
Egyébként, még egy előnye a fizikai kiadásnak amit nem régibben felfedeztem az a audió nyelve, nem feltételnül kell regisztrálni accountot másik régióban, ha épp olyan nyelven akarsz játszani ami nincs ebben a régióban. ( tudom, keveseket érint a probléma
)
-
Zippy
csendes tag
válasz
NomAd_82 #198021 üzenetére
Nagy általánosságban mindenki így erzi, jogosan, hogy Phrike a legnehezebb boss, de sztem ez csak amiatt van, hogy ilyenkor még nincs annyi rutinod a jatekban. Az összes többi boss könnyebb lesz már (szerintem), szoval ha megvolt a biome 1 akkor nem szabad már abbahagyni. Maguk a biomeok változóak a mini bossok miatt, de nem spoilerezek.
Tolni kell és nem fogod tudni lerakni! -
Peace
nagyúr
Van olyan extra feature, amit a Sony Bravia K-65XR80 tud, de az LG C4 nem? És ha igen, akkor emiatt megéri a felárat?
-
Zsolty20
senior tag
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
Zippy #197985 üzenetére
Ps5 mellé azonnal behúztam de epic béna vagyok/voltam benne.
Nekem több napba telt ameddig átjutottam a második " sivatagos " pályára és onnan nem is tudtam tovább menni. Aztán szép lassan átvette a helyét a pókember és a Demon Souls, így teljesen elfelejtettem de most , hogy ezt írtad lehet rápróbálok újra. -
Bilux
veterán
Találtam egy ereklyét
-
-
PTM
aktív tag
válasz
pr0bi #198012 üzenetére
Valóban ők követték el, de közben volt nekik egy PS4-es (PS5-re elérhető) Terminator: Resistance is 2019-ből. Minőségben is a Rambo és Robocop közt van állítólag, én nem játszottam vele.
#198013 F-ECT$
Engem ez nem zavart, főleg hogy a skillek egy része szerintem amúgy sem érdekes. Nyilván elfogadom, hogy neked meg így nem tetszik. Az tényleg egyértelműbb ha teljesen lehet maxolni, vagy legalább újraosztani a pontokat. -
F-ECT$
titán
No de miért tervezel úgy egy egyszer végigjátszós játékot, hogy nem lehet a skilleket maxolni? Pláne hogy az elején még nem is tudod, hogy mire érdemes pontokat tenni. Ez szerintem egy rossz design döntés, még akkor is, ha a platinát ez nem befolyásolja.
Én kb úgy játszottam végig a játékot, hogy 3-4 skill pont folyamatosan elköltetlen volt, hogy ha kell valamihez, akkor rá tudjam egyből tenni.
-
F-ECT$
titán
Hát jó, de egy ilyen történet alapú lényegében lineáris játékot miért játszanál végig többször?
A hiányzó trófeákhoz gondoltam nyomok egy NG+ -t, az rögtön egy skill resettel indít, és újra tudod őket osztani, de rájöttem, hogy semmi kedvem még egyszer letolni az egész játékot, annyi felfedeznivaló nincs benne (nekem).
Szóval maradtak az autosave visszatöltések.
-
F-ECT$
titán
Ahogy jópáran mostanában, úgy én is ledaráltam a Robocop-ot, és teljesen megérte a rászánt 14 órát (no meg az előfizetésből ráeső 2 hetet).
Kicsit bugos, néhol vállallhatatlanul szaggat (újraindítás segít), de egy feszes, élvezetes A/AA(?) játék. A fejlődés szerintem totál el van benne rontva, én szinte mindenhova benéztem, és így sikerült a végére a maxoláshoz szükséges 80-90 skill pontból kb 40-et megszerezni. (Amúgy se szeretem, ha csak a játék legvégére lesz maxos a karaktered, mert akkor már kevés idő van ezt kiélvezni.) Ezt a részt simán úgy kellett volna megoldani, hogy a küldetések fix skilleket oldanak fel.
A fegyver buherálás viszont jópofa, pár küldetés után már úgyis szinte csak azt használod, és a végére igazi kis szörnyeteg lesz belőle.
A történet, szereplők, játékmechanikai apróságok ("nyomozás"), és az hogy a döntéseid kihatnak a játékra szerintem egy jó kis egyveleget alkotnak, de igazán akkor jó ez, ha láttad anno a filmeket. -
KaitouP
nagyúr
válasz
l.skywalker #198003 üzenetére
És milyen jól néz ki a képek alapján! Köszi, behúzom, párom szerintem szeretni fogja.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem hozta a várt eladási számokat a The First Berserker: Khazan [link]
Szerintem egy alapból mégnehezebb nehézségi fok dobott volna az eladásokon. -
l.skywalker
titán
Tudom jó szívvel ajánlani ezt az akciót:
Ghost of a Tale9.390 Ft
1.408 Ft Plus nélkül
938 Ft PlusszalEgy ex Dreamworks és Illumination animátor saját munkája, amiben egy kisegeret irányítunk kalandok és ellenségek között. Combatless a játék, azaz közvetlen harc nincs benne, inkább lopakodás és "megzavarás" az eszközünk. Én nagyon szerettem! Az alkotó már dolgozik a második részen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest