Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Újabb fekete képernyős hibát űz el a GeForce driver gyorsjavítása
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Tovább csúszik az Intel legfontosabb üzemenek elkészülte
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Még mindig mennyire rohadt szánalmas a Sony szerverparkja! Egy ~40GB-os játékból 12 óra alatt sikerült 12GB-ot letölteni! Szép teljesítmény! Érdekes módon Xbox meg az Origin app is ki tudja használni a teljes sávszélességet!
-
PS+ nélkül lehet mentést mozganti crosslplay Vita/PS4 játékok esetében? Pl. Broken Age.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
BR lemezről szeretnék filmet nézni a gépen. Kell valami app.-ot letölteni hozzá vagy csak a lemezt becsúsztatóm és indulhat a mozizás?
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Akinek van kedve coopban tolni resi 5-6ot fobjon meg egy pü-vel.
-
kacsa2958
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy játék mentéseket át lehet rakni másik profilra? Igy azzal a profilra vinném tovább. Mivel id-t nem lehet válatoztatni Igy szeretnék megoldani.
Köszi előre is a választ. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #89488 üzenetére
Kis traktorral meg szénaboglyával meg malacokkal?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Játéknak játék, szóval jöhet ide:
Farming Simulator 17 Trailer
-
melega
őstag
válasz
koncsik #89479 üzenetére
Értem.
Egy valamit nem értek a playstation 4-ek wifi kártyája olyan szar, hogy 100 kilóbit/s sebességgel tölt le.Rákötöttem utp cat 5 kábellal a Routerre és 2 megabyte/s volt a letöltési sebesség.
Holnap jön a Blood and wine kiegészítő a Witcher 3 amhoz este fogom letölteni netkábelen keresztül
mivel apukáűm otthonról bedolgozik, és hogy ne kavarjon be az ineternetes munkájába.
Estére ki is kapcsolja a számítógépét emiatt.Reggelre szerintem a ps4 le is tölti a 13 Gbos kiegészítő Blood and W(OFF)(/OFF)ine csomagot netkáűbelen keresztül.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
jegenye77 #89472 üzenetére
Ez így ebben a formában arra jó, hogy a Sony szerint tiltott, amivel account/PS4 gép bannt kockáztatsz, valamint bármikor egy pillanat alatt visszaveheti a fiókot az eredeti tulajdonosa. Valamint itt a topicban sem szeretik, ha ilyesmikről van szó...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
nokia párti #89459 üzenetére
Nekem olyanom van több mint 1 éve, és semmi baja.
Pedig használtan vettem, akkor volt 1 éves körül. -
jegenye77
addikt
Itt 17 ojro a BO3?
Ez tényleg ennyi vagy valamit félreértek?! -
james001
veterán
válasz
Vegyél bármelyik modellt,ez már nem olyan mint a PS3-nál volt hogy egyik jobb másik rosszabb.
Amúgy már ideje volt hogy a PS4 felé kacsingass -
A`rpi
addikt
válasz
TupacakonHUN #89461 üzenetére
Nem tapasztaltam még hasonlót, amíg nem rendszeres a probléma addig ne aggódj!
(#89464) taki01
Nem értem a problémád.Lassan olvassa be a lemezt?
Vagy az zavar hogy a futó alkalmazást be kell zárni?[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Sziasztok, olyan problémám van hogy ha berakom a lemez amikor a profil választás van akkor nem olvassa be és nem tudom elindítani a játékot. Ha beléptem akkor is el kell telnie egy 30-40 másodpercnek hogy berakjam a lemezt mert különben akkor se indítja el. Van erre valami megoldás vagy evvel együtt kell élni?
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Volt már itt aki csak kontrollert gariztatott? Csak és kizárólag hivatalos Sony szervízbe (RMD-Electronic Kft.) küldhetem el a kontrollert? (Telekomnál vásároltam a gépemet, ők nem foglalkoznak gariztatással)
Én hódmezővásárhelyi vagyok. Fontos lenne ha a közelben is el tudnám intézni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Nincs gond velük.
-
TupacakonHUN
csendes tag
Nektek kapcsolt már ki magától a gép?
Nem autómatikus kikapcsolás volt. Kimentem a konyhába, mire visszaértem ki volt kapcsolódva a PS. Nem rest mode. Teljes power off mode. Áramszünet nem volt, szóval most nem tudom erre fogni. Van itt is olyan, mint a PS3-nál, hogy random kifagy a rendszer? -
Djuree
félisten
válasz
egyikkel sincs gond már meg lett beszélve ezerszer. vegyél egyet oszt jáccál...nekem a legelső széria van, semmi baja azóta se. max az újak halkabbak de ez se teljesen igaz.
-
nokia párti
őstag
Sziasztok!
Hiányosak az ismereteim a PS4 Modellek kapcsán. cuh1116A Széria mennyire megbízható? Nincs velük gond?
-
echterion
nagyúr
Szerintetek mennyire éri meg előrendelni az F1 2016 Limited Edition verzióját? Olyan sok extrát nem látok benne, de eleinte az ára sem lesz szerintem sokkal olcsóbb.
-
Tavares
tag
Hali. A PS4 maximum milyen sebességű netet képes kezelni/kihasználni?
-
bandi0000
nagyúr
pont időbe jön a BF1, most jutottam el arra a szintre, hogy már kezdenek egyhangúvá vállni a BF4 mapok, ebbe a hónapba lesz a nyílt beta ugye?
-
jegenye77
addikt
Ok! Köszönöm.
Akkor gyakorlás és gyakorlás. -
zzola
titán
válasz
jegenye77 #89436 üzenetére
Én ~3 éve ~fél évenként voltam/vagyok konzolon/PC-n. Itt is igaz - mint PC-n - a sensitivity növelésével csökken a pontosság. Nincs két egyforma ember/kéz. BF3-ban pl. 100%-on használtam a kontrollert és az egeret is, mert csak a késelés volt a fontos. BF4-ben már rámentem a pontosságra, ott 40%-on áll a kontroller. Neked kell egy egészséges balanszot megtalálnod. Ezt elsődlegesen sok gyakorlással tudod elérni. BF4 locker vagy metró erre ideális lehet - ahogy fentebb is írták. Állóhelyből próbálj meg lőni, követni a célkereszttel az ellent. Itt tudsz játszani az érzékenységgel, alap helyzetben szerintem is használhatatlan!
-
kentucky
őstag
Nem tudjátok mi lehet a gebasz: vettem volna Rainbow Six Siege-t PS4-en, paypallal, le is vonta a pénzt, de aztán a Store kiírta, hogy hiba történt, pénzt stornózták, azóta pedig se online, se gépen nem enged vásárolni, sem paypallal, sem kártyával.
-
válasz
Tegla80 #89448 üzenetére
Maximum annak tűnik butaságnak amiket ott mondanak, akik önigazolásképpen megkérdezik hogy a technika 50" led tv ugye jó? Ugye? Aztán írják neki hogy nem, nem jó mert gagyik a színek, rossz a menü, elmosódik még a lajhár mozgása is, és 50Hz-es a panel. Akkor erre általában az a válasz hogy "jaj de sznob itt mindenki)
-
Ha rám hallgatsz akkor felrakod maxra az érzékenységet és úgy tanulsz meg játszani, mert ha megszoksz egy bizonyos szintet, mondjuk bf-ben a 20-30%-os beállítást, más játéknál amiben esetleg érzékenyebb (értsd gyorsabb) az irányítás, akkor ott megint szenvedés lesz. 80-100% között tanuld meg irányítani (COD-ban 10 felett minimum) és utána nem lesz gond.
-
zedok
őstag
válasz
jegenye77 #89436 üzenetére
Hello!
Szinten BF4el jatszok singlebe. Elegge nehez, kikapcsoltam s celzas rasegitest es beallitottam a sensitivityt. Erdemes jatszani vele. Nagyon nehez, en is szidom rendesen, magamat is, a jatekot a fejlesztok anyjat. De gyakorolni kell, pont fentebb kerdeztem meg errol a topikot.
-
Tegla80
addikt
válasz
#42308056 #89444 üzenetére
Sztem meg nem jogos..... 4eve kovetem napi szinten a tv-s topikokat is(nah jo az lg-t nem....az nem tv az ips panellal) ,igy bartan mondhatom,h messze nem igy van....
Amugy meg 150-200e tol lehet beszelgetni a kozepkategoriban a 48-50"-os televiziokrol,igy nem mondtak butasagot.
Persze tudom tacskoban van 50"-os 100e ert (esetleg alatta),de a suzuki swift sincs partiban egy honda nsx-el..... -
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Remélem valaki aki olvassa a topikot tudna segíteni. Vettem egy második kontrollert a PS4-hez (bundle-ból való az eladó állítása szerint nem használt). Ma szerettem volna kipróbálni. Battlefield Hardline multiban. Szóval
5 perc játék után szó szerint megbolondult a kontroller. Jobbra fordulni nem tudok, vagy csak nagyon lassan. Önállóan fordul balra magától. Amikor kiléptem a PS4 főmenüjébe magától eltallózott bal oldalra. Bárhová menjek a menüben a kontroller eltallózik bal oldalra. Az eredeti első kontrollerem nem csinál ilyet. Ha bekapcsolom a PS4-et ezzel a második kontrollerrel, akkor amikor a PS4 rákérdez, hogy ki szeretné használni a PS4-et akkor is automatikusan átugrik a create new userre.Mi lehet a probléma? Valaki találkozott már ezzel?
-
törölt tag
Jogos, és szinte minden szakmai topikra igaz. Anno nekem is felsrófolták az alsó határt 150 fölé, aztán a végén lett a fent említett belépő kb. fele annyiért, amit nem cserélnék jelenleg semmi pénzért.
(#89441) Csabee86: Sokan lehúzták amikor megjelent, szerintem én is belekezdek lassan ha már megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
no01ricsi
tag
Hali, witcher 3 hoz a 2 dlc t honnan érdemes beszerezni, van belőle cd változat? Vagy csak letöltőkódos?
-
Csabee86
senior tag
21. Platina trófea: Murdered Souls Suspect.
Érdekes koncepció. Csak nyomozni kell. A történet pedig elviszi hátán a játékot. Összességében jó játéknak tartom.
-
-
gamegod
senior tag
Batman Arkham Knight megéri az árát? Elég kedvező...
-
jegenye77
addikt
Hosszú évek alatt az egér +billentyűzethez szokott kezem elég suta a kontrollerel való irányításhoz!
Most úgy érzem ezt meg se fogom szokni.
Nagyon nehéznek tűnik. -
törölt tag
válasz
budai93 #89427 üzenetére
Teszteket keresgélj, és az input lagot figyeld. Olyan 20-25ms környéke alatt jó játékra is a tévé. Nekem egyébként egy 85k-s LG-m van, igaz, csak egy PS3-at használok rajta de imádom.
Márkában én azt mondom hogy a normális gyártókat figyeld inkább, LG, Sony, Samsung szerintem mind jó választás. Illetve ha találsz használtan jó állapotút, a plazmákat is szokták ajánlani mert szinte minden tekintetben veri az LCD technológiát.
Amúgy a tévés topikokban jobban tudnak talán segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
2 óra Deus Ex: Mankind Divided
(valakik idő előtt hozzájutottak PS4 kiadáshoz)
-
válasz
sutyesz96 #89429 üzenetére
Kicsit rosszul írta a kolléga. Ha berakod a lemezt, akkor automatikusan elkezdi telepíteni róla a játékot, plusz egyből elkezdi szedni a frissítést is (ha van). Nagy játék esetén ez ideális esetben ~30 perc is lehet, azt ne várjuk már el tőle, hogy fél perc alatt végezzen.
A játékot nem célszerű elindítani addig amíg mindent fel nem másolt (teljesen elhalkult az olvasó). Miután már minden a merevlemezen van, a Blu-ray lemezt csak ellenőrzés miatt pörgeti fel, fél-egy percen belül teljesen leáll (akkor is ha játszol). -
budai93
újonc
Sziasztok! TV vásárlás előtt állok,játékhoz (főként) vennék,32 inchben gondolkodom. Hallottam meg olvastam már sokmindent,hogy Samsungot inkább ne,a Sony-t viszont nagyon sokan ajánlották,de sajnos azok nekem drágák :/ 110-115k lenne rá,ebben az árkategóriában lehet már kapni olyat ami abszolút jó játékra,vagy várjak még és inkább menjek fentebb az árban?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Rainbow Six Siege megér 6900 Ft-ot a Store-ból?
-
válasz
jegenye77 #89412 üzenetére
Tavaly októberben a The Witcher 3-mal én is hasonlóan kezdtem a barátkozást (15GB), pedig az "csak" single játék.
<Deego..: ha ügyes az ember, még felezősben is összesakkoz egy csődöt, annyi jó cucc jön. Legalábbis eddig 2-3 havonta vettem egy-egy nagyobb játékot, most pedig annyi érdekel, amivel eddig egy évig elvoltam.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
melega #89413 üzenetére
Nyugodj meg a PSN, illetve a PS4 firmware a szar. Digi 500 nettel is szar pláne este. A rekord 40MBps volt amit a 3.00 update után ki lehetett sajtolni, de a 3.10 óta megint el van k*rva. Ha állandóan nyomkodom az X-et amikor belassul, akkor 10-20MBps között van a max délelőtt.
-
melega
őstag
válasz
bandi0000 #89414 üzenetére
Az biztos nem, mert a számítógépem, és a két laptop is wifi kártáyval csatlakozik a routerhez, és tökéletesen jól működik net. Gyors letöltéssel.
A két set top box is és azokon is.
Egyedül a ps4-el van ilyen baj. Ha a routerhez kötöm netkábellel akkor nincs mert akkor a 100 kb/s letöltés felgyorsul 2 megabyte/sra.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
-
jegenye77
addikt
Köszönöm!
Még most ismerkedek a géppel
Van egy gyári lemezem. Mikor először beteszem a gépbe akkor nem arról telepíti a játékot?
Csak mert egyből elkezdi letölteni.
Így mi értelme a lemezes változatnak?
Ok ezt el lehet adni ha nem kell már vagy nem tetszik de ha így is úgy is letölti akkor? -
jegenye77
addikt
Hzasznált COD BO3 hidetésnék oda van írva,hogy Francia vagy Német verzió.
Ennek van jelentősége?
Meg lehet venni bármelyiket?[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nem tudjátok hogy kell beállítani hogy a playstation 4 ne kapcsoljon ki ha 10 percig, vagy végtelen ideig nem nyúlok a joystikhoz.
Gyárilag úgy van beállítva, hogy 10 perc után kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Előrevetítem az elkövetkezendő 3-4 hónapot az átlagos fórumozó számára:
-
SenorDave
tag
November 18 ra érkezik a killing floor 2, 39.99$
-
hitman,
őstag
Úgy láttam a 220 voltnál most 92k a sima 1216-os gép gyári garival.
Valaki esetleg vett már ott gépet?[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Tavaly befejeztem a Destiny - Single részét - cirka 20 óra volt.
Igen, csak ez érdekelt belőle.
A Multi - PvP - Strike - Raid és a szokásos " Ez a játék egy Másod állás" érzés így elkerült engem mert egy percet sem játszottam ezekkel a módokkal...A múlt hétig nem is foglalkoztam a címmel, de volt egy jó kis akció (The Taken King) ami felkeltette a figyelmem és lecsaptam rá.
Mindezt Kizárólag a történet része miatt , mert nem hiszem hogy valaha fogok vele multizni, szöszölni, "napi küldizni".
8 napja legalább 2 órát lövöldözök benne és minden kikapcsolásnál tudom, hogy másnap megint fogok rá szakítani egy kis időt.
Eddig a TTK vonalat fejeztem csak be, de azt sem bánnám ha csak ennyi lett volna.
Egyszerűen ez a játék egy csoda, lehengerlően jobb lett mint amire emlékszem.Tökéletes példája annak, hogy egy jó cím, 1 év múlva is az lesz még - csak 70%-al olcsóbban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A könyvelő szakma halott?
- Ukrajnai háború
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GTA V
- Vírusirtó topic
- MWC 2025: 7 évre nő a Honor csúcsmodellek terméktámogatása
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD APU (AM4 és AM5) topik