Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz
cross56 #88297 üzenetére
miket probaltal eddig ps4-en? nfs? driveclub? mert ezek arcade cuccok... probalj ki egy pcars-t vagy varj egy picit es assetto corsa.
en kb igy voltam anno volt x360-am forzaval rengeteget jatszottam, lecereltem ps3-ra gt5-el gt5-be sokat toltam vettem ps4-et mivel nincs gt igy kivarok eddig a dcvel elvoltam, batyamnak mig nem csereltuk le az x360-jat mondom adja mar ide jokat mokazok egy par napig a forza 4-el, haaaaaat azthittem lekopom, gt5 utan nekem baromi gaz volt a forza 4.
-
cross56
senior tag
Hat sracok, a helyzet az, hogy nekem ps4 elott xbox360-om volt, es valahogy egyik autos jatek sem olyan jo mint 360-on a forza 4 volt..
A gran turismo sport-ban remenykedem meg, de szerintem az sem fogja elerni azt a szintet. -
Csabee86
senior tag
Kedden érkezik a két Marvel Ultimate Alliance játék.
-
melega
őstag
válasz
perge666 #88290 üzenetére
Nekem is meglesz a Watch Dogs 2 előrendelt.
Eddig a Witcher 3 nak adnám az elmúlt évek legjobb játéka címet egyik sem kötött úgy le mint az, sött a Blood and Wine kiegészítővel is megtvárok egy nagy leértékelést, de téged sem.
Ami lesz még Uncharted 4 jövőre az összes Xbox 360-as játékomat becserélem arra a kecskeméti Konzolkirálynál. Illetve a legújabb ACre gyűjtök megjelenés 2017 őszén. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ottoklan2580 #88284 üzenetére
Watch Dogs 2-nél lesz magyar felirat.
-
he7edik.
addikt
válasz
ottoklan2580 #88284 üzenetére
WD-be esélyes
-
ottoklan2580
csendes újonc
Sziasztok!Nemtudjátok lessz magyar felirat a Mafia3-ban vagy a WatsDog-ban?
Előre is köszi a válaszokat.
Otis-------------------------.:--------------.-,:-------------------------------------------------------------------------------------
-
james001
veterán
Ha valakit érdekel már hivatalosan is kapni nálunk a két új kontrollert,legalábbis a konzolvilágban biztos. Ugye az átlátszót és a Steel Black-et. Az átlátszó kéne de nagyon,de persze hogy hónap végén hozzák be amikor nulla zsé
-
A`rpi
addikt
válasz
Stard72 #88272 üzenetére
Böngészős internetkapcsolatot meg tudod osztani számítógépedről a PS4-re.
Ha wifin jön az internet csak egy UTP kábelre lesz szükséged,
és megfelelő beállításra. -
válasz
Stard72 #88272 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb és legbiztosabb ha megszünteted az internetkapcsolatot most (vagy amikor itthon vagy), és szimplán megpróbálod elindítani a kívánt játékokat. Amelyek idehaza mennek internetkapcsolat nélkül, azok biztos vagyok benne, hogy a bolygó más részén is menni fognak.
-
Stard72
tag
SZiasztok!
Két hónapon keresztül még németben leszek egy hotelben. Gondoltam kihozom a PS4-et. A kérdés mennyire használható offline. PL Battlefront ,Alliens, Driveclub. Sose használtam net nélkül, szóval nem tudom, hogy melyik játék indul el total offline.
A másik kérdés: Itt olyan net van,hogy a böngészőn keresztül kell bejelentkezni. Ezzel működne a PS4?Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox.com-on megjelent a Dead Rising Triple Pack, amely elvileg szeptember 13-án érkezik a csomag.
Bár nincs róla még infó, de valószínűleg a PlayStation 4 kiadás is ezen a napon jön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
Méh jó, hogy maximalista vagyok és enyhe mazochista hajlamokkal rendelkezek, nekem tetszik a Furi.
Második bossnál járok, rá lehet érezni az ízére.
-
TupacakonHUN
csendes tag
nekem bejött az Umbrela Corps.
Agyatlan hentelde. Egy teljes órára le tudott kötni a Tutorial + a Multi. Viszont a teljes árat nem fizetném ki érte. -
-
törölt tag
válasz
TupacakonHUN #88262 üzenetére
Nem kell idegeskedni, minden okkal történik. (ezt te is jól tudod)
-
-
TupacakonHUN
csendes tag
Gyerekek még mindig tudok multizni.
Pedig nem nyúltam a géphez. Szerintetek kezdhetek idegeskedni?
-
marilllyo
veterán
ADR1FT-et vett valaki? Metacritic-en elég gyenguson áll...
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
No Mans Sky | Pillar Trailer 3 - Trade
A menünek csak szerintem van egy kis Destiny beütése?
Néhány kép a trailerből:
-
Doma88
tag
Ha megveszem a Battlefield 4 Premium-ot a DLC-k fognak működni US accal?
-
he7edik.
addikt
PS4-hez csak a Sony konzolhoz tervezett vezeték nélküli fejhallgatói használhatóak?
-
toompa
őstag
Én nem tudom honnan veszitek elő ezt a bolti garit időről-időre.
A sony szervíz minden gépet bevesz és cserél amihez valami vásárlást igazoló papírt be tudtok mutatni. -
oriic
HÁZIGAZDA
Umbrella Corps demó tölthető (csak július 24-ig)
-
Meghivott
addikt
Szerintetek lesz Fifa17 bundle, ha igen, akkor kb mikor?
-
gianni85
veterán
válasz
hitman, #88236 üzenetére
PS4 akciókat eddig nem követtem figyelemmel, 100e körül mennek már most is az új szériás gépek. Én nem zárkózom el a használt piactól sem, 70ezerért fogtam ki egy ilyen linkelt gépet, fél éves volt.
-
ottoklan2580
csendes újonc
Elkeseredttem nagyon!Még mindig sevbe van a masinám.Elvonási tüneteim vannak!!
.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ateszzero #88220 üzenetére
Ezek közül kb mind olyan ilyen még az Alienation is (azt hiszem már kijött hozzá a local coop patch) meg írták lego játékokat pl.
-
athlasz
csendes tag
Üdv!
Előre is elnézést kérek, brutál amatőr vagyok a témában, talán nem is ezen a fórumon kellene feltennem kérdéseim, de azért megpróbálkozok...
Ausztriában lakom, szeretnék venni egy PS4-et. Jövő csütörtöktől lesz a Hoferben (az otthoni Aldi) akciós, ebből tervezek venni:https://www.hofer.at/de/angebote/technik-angebote/detailseite/ps/p/ps4-playstation-4/
Hétvégén voltam otthon, azt mondta az egyik eladó a MediaMarktban, hogy ha kint veszem a gépet, akkor azzal nem tudok online játszani majd otthon.
Ez igaz? Mint ahogy már említettem, nem vagyok képben a témában, utoljára NES-el játszottam kb, abban a tudatban voltam hogy a PS is úgy működik hogy ha veszek bárhol egy gépet, és megveszem hozzá a játékokat, akkor azzal bárhol tudok játszani. Ilyeneket hogy PS Store meg DLC eddig még nem is hallottam, itt az összefoglalóban olvastam, amin párszor még át kell magam rágnom úgy érzem
A C-Chassis egyébként mit jelent? Remélem nem a régi alaplappal szerelt gépek lesznek, majd megnézem. Van még valami az alaplapon kívül amire figyelni kellene, és látszik a dobozon?
Jól értelmezem tehát, hogy ha itt kint veszem a gépet, attól még tudok a magyar Store-ra regisztrálni? És a játékokat is itt, vagy amazon.de-n venném, azokkal szintén tudok majd rendesen játszani?
Köszönöm -
Adam_Shepard
addikt
Ezt a Boundot elorendelte valaki?
-
Ateszzero
őstag
Köszönöm a válaszokat kár. Esetleg tudtok olyan két személyes játékot ahol nem osztott képernyőn játszunk egymás mellett?
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Nem találok infót ezzel kapcsolatban, bocs ha már volt a kérdés.
Létezik valami megoldás arra hogy két megjeleniton például Killzone 4-et játszunk co-op-ban úgy hogy nem osztott képernyőn hanem haver is és én is teljes képernyőn játszunk? -
-
sutyesz96
őstag
Segítség! Nem kapcsol a ps4-em! Pontosabban bekapcsol, viszont képet nem "ad ki magából". HDMI kábellel van rákötve monitorra, és fel-fel villan folyamatosan, de nincs kép. Biztos hogy nem a monitorral van a gond, mert a másik HDMI dugaszra egy laptop van dugva, és arról tökéletes minden. Remélem nem lesz belőle gariztatás.
Tudnátok esetleg valami tanácsot, tippet adni?
-
A`rpi
addikt
Laptopon Win8 Win10hez adott a Remote Play.
Én nem ajánlom, de tégy legjobb belátásod szerint.
Legjobb tudomásom szerint nem. De egy próbát megér feltétlen.
-
heim
tag
Esetleg: [link] ehhez hasonló mobil projectort tud valaki ajánlani Ps4 hez? Vagy ezt itthon hol lehet beszerezni? Erősen gondolkodom rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest