Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Ugee UT3 - ismerős vagy valahonnan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Volna 1 kis gondom a ps4-el, hátha tudtok segíteni. Játék közben egyszer csak elkezdett fehéren villogni a kontroller, majd sárgára váltott és kikapcsolt(játékban ekkor már nem reagált semmire), és azóta nem tudom összepárosítani a konzollal, már töltöttem kb 2 órát is hátha csak lemerült, de mindig mikor a ps gombot nyomom, csak villog fehéren, majd sárgára vállt és kikapcsol. konzol persze semmire sem reagál. Már összekötöttem a gyári kábelével, úgy próbáltam bekapcsolni / párosítani, szóval már picit bizonytalan lettem, 1 hetesen nem örülnék ha már szervizbe kellene vinni :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosított PS3 FAT - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest