- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
Djuree #44640 üzenetére
"ha nem mindenki külföldi accal tolná"
Én úgy gondolom hogy relatív szűk réteg él azzal a lehetőséggel hogy külföldi accot használ.
Az olyanok gondolod hogy majd szórakoznak bankkártya, paypal, és hasonlóakkal, akik a szupermarket polcáról veszik le a konzolt, és talán az nehézségeket okoz hogy üzembe helyezzék az aktuális készüléket, nem hinném.
"akkor talán lenne a magyaron is rengeteg akció"
Nem azért vannak itthon ilyen árak, és akciók(szerintem), mert kevesen használnak magyar accot, hanem mert így is megveszik, bolondok lennének akkor bármit is olcsóbban adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- PlayStation Portal hibátlan
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest