- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
ElJoykey #44610 üzenetére
Ez igy van.
Sztem ez a legjobb valasztas ra es tud vagni is,mert van rajta gyari vago progi.
Plusz elvileg kozvetlen feltod vele rakni yt-ra is.
Van magyar avermedia oldal (fw es egyebb dolgok is elerhetok ott!!)es meg itt a Ph-n is van topic-ja,ahol egy belsos dolgozo is jelen van(volt regebben) es segit,ha szakmai kerdesed lenne barmely avermedia termekkel.
Nekem ennek az elodje volt amit ps3/gt5-6 versenyek mentesere hasznaltam...abban meg nem volt vago progi,de mar az is jo volt es teljesen hasznalhato....
Ez fenyevekkel jobb,mint az elozo verzio....
Ha van ennyid ra,akkor ezzel nem nyulsz melle.En batran ajanlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest