- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz mfranky #37885 üzenetére
Ezt én értem, de most akkor ez milyen játék? RPG -nak /MMORPG -nek egy hulladék mert ott ilyenek nincsenek (be kell vállalni, hogy a casualok egy része nem fogja szeretni..). (MMO)FPS -nek nem tudom kinek tetszik/szereti de szerintem CoD, BF4, Killzone közül bőven megtalálja mindenki a magának való shootert. Más jelzőt még ennél jobban erőszakolva sem tudnék ráhúzni erre a játékra.
Stílustalan, lénytelen, lapos, unalmas, haszonhajhász. Lerí róla, hogy szartak bele, átvettek 1-2 klasszikus Halo dolgot meg csináltak neki a Times Squaren 2 lakótömbnyi reklámot 500 misiből és kész. Tragikus és szánalmas nem érdekel, hogy ki a fejlesztő/kiadó és kit milyen nosztalgia szálak fűznek hozzájuk, ez gyötrelmes.És akkor még a Killzone -t perelték, mert hogy hazudtak, mert az nem úgy 1080p hanem csak valami interpolációval... Itt milyen nyilvános és nyittot átbaszásról van szó akkor? Őszintén remélem, hogy meglincselik őket, beperelik és örökre lehúzza a redőnyt a kiadó a fejlesztővel együtt, mert teljesen jogos és kiérdemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával