Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Én meg azt olvastam, hogy gondolkoztak rajt, de aztán nem lesz. (végülis a remaster kiadással megcsinálták azt a profitot, amit egy második rész hozna
) Én szerettem a játékot, tetszett PS3-on, PS4-en is újrajátszottam, de nekem nem hiányzik a történetből egy folytatás. Akkro inkább újrajátszom ezt.
A történet szerintem pont így volt lezárva, nyitott "gonosz" karakterszál, aki visszatérhetne nincs, kár kitalálni "10 évvel később meg kell ismételnünk ezt", meg hasonló sztorikat, hogy újra el lehessen adni ugyanazt. Ha írnának hozzá egy második részt, azzal pont a főhös első rész végi motívációját taposnák el, és ellentétben egy Uncharteddel, itt komolyan része a játéknak a főhősök élete, motívációi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest