- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Én meg azt olvastam, hogy gondolkoztak rajt, de aztán nem lesz. (végülis a remaster kiadással megcsinálták azt a profitot, amit egy második rész hozna
) Én szerettem a játékot, tetszett PS3-on, PS4-en is újrajátszottam, de nekem nem hiányzik a történetből egy folytatás. Akkro inkább újrajátszom ezt.
A történet szerintem pont így volt lezárva, nyitott "gonosz" karakterszál, aki visszatérhetne nincs, kár kitalálni "10 évvel később meg kell ismételnünk ezt", meg hasonló sztorikat, hogy újra el lehessen adni ugyanazt. Ha írnának hozzá egy második részt, azzal pont a főhös első rész végi motívációját taposnák el, és ellentétben egy Uncharteddel, itt komolyan része a játéknak a főhősök élete, motívációi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest