Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wesder

    félisten

    Cifu kommentje a CP2077-es topikból. Spoileres, de remek kedvcsinàló.

    "Úgy tűnik a médiának kiküldött játékverziók tesztelése elkezdődött.
    Rövid szemezett az eddig általam olvasottakból:
    -A karakteralkotás nagyon széles körű és nagyon jól személyre lehet szabni
    -A párbeszédeknél nagyon sok opció függ attól, hogy milyen háttérrel hoztuk létre a karakterünket, nagyon realisztikusnak és változatosnak írták le a válaszlehetőségeket.
    -A karakterünk teljesen "beleolvadhat" a háttérbe, például a céges hátterű V értinthetettlennek és kiváltságosnak érzi magát, eszerint is viselkedik. Az utcagyerek hátterű rafinált és leginkább csak magára számít ezzel szemben.
    -A fejlődés rugalmas és teljesen rajtunk áll, milyen irányba megyünk. Ha fejlődni akarunk egy adott téren, akkor használnunk kell az adott képességhez vonatkozó eszközöket. Ugyanakkor a fő tulajdonságunk meghatározza a hozzá kötött képességek szintjét, például bármennyit is hackelünk, ha az Intelligenciánk 4-es, akkor 4-es fölé nem megy a hackelés skill.
    -A klasszikus besorolás szerintiek a felszerelések (úgy a fegyverek, mint a kiberverek): common, uncommon, rare, epic és legendary.
    -Kiberver terén minél a magasabb besorolású cucc több slotot foglal el.
    -A játék elején ugyan még nehéz megítélni, de a többi FPS nézetű szerepjátékhoz fogható a lőfegyveres harc (Gunplay), ez ugye a Fallout, Deus Ex és Borderlands játékokat jelentheti leginkább.
    -Egyszerre három fegyver lehet nálunk.
    -A járművezetésnél oda kell figyelni, mert a szűk utcákon hamar leamortizálhatjuk a járgányunkat.
    -Szinte bármelyik autót el lehet lopni - csak sokszor következményekkel.
    -A crafting (gyártás) folyamata a The Witcher 3-hoz hasonló, mindent (is) szét tudunk bontani alapelemeire, hogy aztán tervek (blueprints) alapján mást gyártsunk belőle. A fegyverek és páncélok egyes ritka példányait csak így érhetjük majd el.
    -A küldetések iszonyatosan szerteágazó lehetőségeket nyújtanak, a Maelstrom banda féle akciónak lehetséges forgatókönyveinek itt egy rövid kivonata (spoiler tag alatt):
    -Nem kell találkoznunk Meredith Stout-al (a Militech-ek kapcsolattartó)
    -Céges háttérrel rögtön az elején kitalálhatjuk, mire játszik Meredith.
    -Nomád háttérrel tudhatjuk, hogy zajlik egy konvoj elleni támadás, és azt, hogy valami komoly lehet a háttérben, ha egy banda egy Corpo Convoy-t támadott meg.
    -Magas Tech skill vagy Corpo háttérrel egyből kiszúrjuk, hogy a csipen, amit Meredith ad, egy vírus található. Erre csak annyit mond, hogy nyomkövetés a célja.
    -Vissza is utasíthatjuk a csipet.
    -Meg is lehet támadni Meredith-et és az őreit (feltehetően ezzel kiszabadítva Gilchrist-et, akit ugye Meredith azzal gyanúsít, hogy ő áll a konvoj elleni támadás mögött).
    -Megfelelően magas tech skillel a csipről el lehet távolítani a vírust, és el is rakhatjuk a csipet (50 ezer eddie ez barátom, ami nagyon sok pénz).
    -Rögtön az elején mehetünk lövöldözve a Maelstrom banda ellen. Bár elég komoly kihívás lesz...
    -Utcagyerek háttérrel tudjuk, hogy a Maelstrom bizalmába úgy férkőzhetünk, ha üzletet ajánlunk nekik.
    -Amikor Dumdum felszólítja Jackie-t, hogy üljön le, 4 másodpercünk van leültetni - ha nem, akkor lövöldözésbe torkollik az üzleti tárgyalás.
    -Royce az eredeti ár dupláját követeli.
    -Ha ezt kifizeted (nem lehetetlen, de nem is könnyű ennyi pénzt eddigre összeszedni), akkor simán besétálsz-üzlet-kisétálsz módon is vége lehet a küldetésnek. Kivéve, ha előtte megállapodtál Meredith-el, mert ugye vele nem ebben egyeztél meg. És egy vagonnyi Militech katona vár mellette arra, hogy lerohanhassa a Maelstrom búvóhelyét...
    -Ha Royce-ot a fejbe lövöd, mikor fegyvert fogtok egymásra, megspórolod magadnak a végén az ellene zajló boss-fightot.
    -Ha a vírusos csipet adod oda, a Militech lerohanja a csip használata után a búvóhelyet. Ekkor menekülnünk kell, ami még mindig nem egy könnyű útja a küldetés véghezvitelének.
    -Ki is lopakodhatunk, de nem egyszerű.
    -Ugyanakkor figyelmeztethetjük is Royce-ot arra, hogy a csip vírusos, amit megköszön, elrakja a csipet és a robotot is, de mi szabadon távozhatunk (de a Militech ez esetben megtámadhat minket).
    -Ha alacsony a Cool (hidegvér) tulajdonságunk ezalatt, Royce nekiáll a kabátunkat cikizni, Jackie erre azt mondja, hogy öljük meg őket, és a vírusmentesített csipen lévő eddie-ből vesz nekünk egy új, sokkal jobb kabátot.
    -Royce megöldése esetén egy Ikonikus pisztolyt tudunk lootolni.
    -Royce megölése nagyban kihatása van a környezetre, egy bandavezér halála nem semmiség.
    -Találkozhatunk az előző Maelstrom főnökkel, Brick-el, aki egy cellában rohad. Megölhetjük, kiszabadíthatjuk, vagy ott is hagyhatjuk megrohadni. De függően attól, hogy mit csinálunk, befolyásolja a későbbi találkozásunk lehetőségeit.
    -Ha nem használjuk a vírust, akkor a banda búvóhelyének elhagyása után Gilchrist-el futunk össze, aki kivégeztette Meredith-et, és ő lesz az új kontaktunk a Militech-hez. "

    I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Új hozzászólás Aktív témák