Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Kendek #222785 üzenetére
PlayStation Plus 12 hónapos előfizetés alatt jellemzi a helyzetet.
Legkedveltebb kiegészítők a kábelek.[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
Vennék most a store-ból egy játékot karácsonyra a gyereknek.
Mivel elég sokat használja a konzolt, így nem szeretném természetesen, hogy lássa a megvásárolt játékot.
Hogyan járjak el, hogy ne látszódjon a "menüsorban"?
Köszönöm előre is a segítő választ(okat).[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Xaels #222791 üzenetére
Olyan ez mint az Oscar. Számomra nem nagyon mérvadó melyik játék milyen címet nyer el, inkább az, hogy nekem milyen játékélményt nyújt.
Tavaly nálam a RDR2 volt a csúcs, mégsem ő lett a befutó, mások máshogy látták, én meg kérgesre ültem a hátsóm a nyeregben, mert élveztem. -
H.lacika
tag
Mondjuk a mai feltötőkártyának még nem látom a kódját, biztos a vasárnap miatt.
-
Xaels
félisten
válasz
Kendek #222785 üzenetére
Amilyen trágya a webshopjuk még azt is el tudom képzelni, hogy nem tűnik fel nekik időben
(#222790) james001 elvonatkoztatva a DS-től, a TGA jelöltjei viccesek... A Golden Joystick nyertes Days Gone egy jelölést sem kapott, az 1 héttel a DS után megjelent SWJFO 1 jelölést sem kapott, a DMC5 1-et kapott. Ezekkel szemben az átlagos értékeléseket nézve semmivel sem jobb a Control vagy a The Outer Worlds... és akkor ugye a RE2 meg egy Remake.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Néztem a jelölteket a Game Awards-os év játéka díjra,és számomra a Death Stranding a nyerő természetesen,de hogy a Devil May Cry 5 nem lett jelölt az azért szomorú :(
-
Badsheep
csendes tag
Halihó!
Az új ps4 pro-hoz kapott Fortnite neo versa kódot másik platformon régebbi accountra hogyan lehet esetleg? Vagy csak új ps4 acc-ra működik? Én nem fortnite-ozom haverom viszont xbox-on tolja... Nem találtam semmi infót 😕
Köszi -
RudY
addikt
válasz
ProEvoFan #222784 üzenetére
A programozók fizujából vonogatják még pár évig, hogy engedték a kuponok összevonását.
Egyébként tényleg piszok jó reklám, szájról-szájról terjed (nincs agyonreklámozva, de nem is titkos) és az emberek imádják, miközben lesz@rják a konkurenciát. Ha van is veszteség esetleg bizonyos termékeknél, még akkor is jobban megéri ez a mód, mint a milliós média reklámok. Ráadásul, ha tudatos tervezés, akkor a marketingeseik megérdemlik az elismerést, mert tökéletesen kihasználják a kuponimádatot és valós vásárlóerőt hoznak, akik valós kedvezményeket kapnak. Szemben a máshol gyakran elbarmolt és kajlis kuponokkal.[ Szerkesztve ]
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Hihetetlen hogy ezt a kupon játékot nem veszi észre az alza...
Teszem hozzá szerencsére. -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
A Samsung QLED TV-t hasznalok megosztanak a Game Mode beallitasaikat? Amit a Samsung gyarilag beallit, kiegeti a szemem.
Elore is koszi. -
H.lacika
tag
Hali
Köszi az alzás kuponos tippet, ma is vettem feltöltőkártyát, most már a 350ft- os átvételt se számolta hozzá.
Storeban jöhet a vásárlás 🙂 -
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Látom épp téma volt a külső HDD. A kövketkező [link] -en lévő HDD-vel működőképes lenne? Mert akkor lecsapok rá, épp helyben van és kezd megtelni az 500GB-om.
Köszönöm a segítséget! -
Alzan ugye 6k a days gone. Van aki azt irja face-n, hogy mar behuzta. Ezt most kamu vagy csak nekem nem engedi?
-
Frod
addikt
válasz
Steve1207 #222768 üzenetére
Howlongtobeat szerint darabja 3-3 órát, bát a küldetések mellé megint jön egy tonna outpost és bűnügy, én ezek miatt kihagyom a dlc-ket.
HZD: FW pedig 8-10 órára van írva. Sajnos személyesen ehhez még nem volt szerencsém, régóta csúszik már, de valami mindig beesik elé.
-
icemad
nagyúr
Hú srácok... Találtam egy pár hetes akciós pakkot.... Ps4 pro Death Stranding edition (k*rva jól néz ki) , +Ps vr headset, +12 játék +4Tb seagate vinyó. 500 euró...
-
Steve1207
veterán
Ha már szóba került a póki, a dlc-k mennyi játékidőt adnak pluszba? Ugyanilyen kérdésem lenne a HZD Complete kiegészítőire is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kiserik #222762 üzenetére
Na várj, lehet rosszul számolok. Ugye arról volt szó, hogy ha kuponozok, akkor az alap Spider Man 4 ezer lenne + ha megveszem a DLC-ket (Store-ban 3x1245), akkor összesen lenne 7735. A Store-ban viszont egyben a pakk 9k. Tehát összesen lenne 1265 Ft különbség. Vagy valamit nem látok jól?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #222761 üzenetére
Nem tudom mit tettél, de az durva lehetett
-
válasz
Alcsi69 #222740 üzenetére
3,5" és 2,5" vinyó is jó, a lényeg, hogy USB 3.0 legyen minimum. Előbbihez külső táp is kell, utóbbit 2 TB-os méretig meghajtja az USB port is.
(#222758) Dupla D: Ha átvételkor fizetsz, akkor addig biztosan nem fogod megkapni a kódot. Ha online kifizeted és egyből fel is használod a kódot, akkor azt meg már törölhetik nyugodtan.
-
Dupla D
csendes tag
Kuponos vásárlás esetén online fizetést kell választani, hogy biztos ne töröljék? Mert most a ps plus-t, amit vettem átvételes fizetésre kértem. Számla megjött a kedvezményes árral. Akkor ez így oké?
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz
markknight #222753 üzenetére
Köszi!
-
Frod
addikt
Killzone: Shadow Fall 1.990 hétfőtől. Megér annyit, van olyan korrekt élmény a kampány, mint pl a Titanfall 2 volt?
(Régóta keresném kb ennyiért, de hihetetlen, hogy mennyire tartja az árát évek óta, még a használt piacon is)
-
Frod
addikt
válasz
Wesder #222739 üzenetére
Sajnos annyira nem könnyű összeülni, pont mind a 4ünknek, hiába fizetek egy hónapot, talán heti 4 óra összejön, ami gondolom ehhez kevés, akkor már inkább lemezen.
A Wildlands is volt vagy 4 hónap hármunknak, heti egy játékalkalommal.
(Plusz a lemezest még mindig be tudom adni valahová 500-1000 Ft-ért)
Üsse kavics, megyek ma amúgy is, megkérdezem meg lehet e oldani okosba, hogy mégis 4 kerüljön kosárba.
-
adalbert1
veterán
válasz
Kendek #222719 üzenetére
Köszi, az énem racionális része nekem is azt mondja, hogy felesleges pénzkidobás, viszont kicsit motoszkál bennem, hogy valamit újítani kellene.
Ami nem tetszik, hogy a slim-nek csak 2 USB portja van, az egyiken a DAC+headamp van, a másikon pedig a kontroller (igaz a kontrollert tudnám pc-ről is tölteni).
Viszont akkor kipróbálom egy 2TB-os külső HDD-vel mindjárt.raziel01: One-om nekem is van, kb. 1 éve be se volt kapcsolva, igazából ott már semmi exkluzív nincs, amit érdemes lenne végigjátszani, multiplatform címekre meg kár 2 konzolt tartani - csak azért nem adtam még el, mert eléggé alacsony az ára, akkor már inkább megtartom, hogy ha néha Forzázni támadna kedvem.
hjtz4t3wrseg: egyelőre az UHD tv kellene, de arra még várok 3-4 évet (pedig szivem szerint már azt is most rendelném
) - a gyerkőc nálunk még csak 2 éves, így kb. a tv soha nem megy (ezért játszom monitoron, miután ő már elaludt
), talán 5-6 évesen lesz elég nagy, hogy már családi mozidélutánokat tarthassunk a hideg téli hétvégéken, illetve akkor talán már attól sem kell annyira tartani, hogy összefirkálja, betöri, lerántja a készüléket
Így viszont lehet, hogy csak egy új kontrollerre és egy Days Gone-ra pályázok majd hétfőn.
-
Frod
addikt
Épp rámentünk volna haverokkal az Anthem-re, mert 2990 alapáron, kuponnal ~2e Ft (ennyit azért megkockáztat az ember) lett volna, de sajnos 3 db-nál többet nem enged kosárba tenni.
Gondolom erre így semmilyen megoldás nincsen -
felixo
őstag
Üdv !
Hétfőtől ugye akciós lesz Alzán a Days Gone és a Spiderman. Ezekhez lehet használni azt a "bevált" kuponkódot ? Mert akkor ugye a 2 játék 7980 Ft lenne + 19x ft kábel !? -
válasz
bagyulajuve #222729 üzenetére
Ez más, én is azt tippelem, hogy annyian vettek, hogy talán elfogyhatott nekik a kód. De nem tudom biztosan. Ha később sem változik, akkor az Írj nekünk gombra kattintva kérdezz rá, hogy mi van.
(#222731) xavix13: Annyit várj, hogy legyen meg a számla, majd még fognak küldeni emailt. A legrosszabb esetben kiszállítás és átvétel után ott lesz a kód.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz
Kendek #222725 üzenetére
Ezt értem, de onnan dobja be ezt nekem egyelőre... [kép]
A széknél amit rendeltem, már helyesen számla HU12345678 van, de itt nem.
Sorry ha fogyatékosnak tűnők, de bosszant a dolog.Szerk.: "Ha később sem változik, akkor az Írj nekünk gombra kattintva kérdezz rá, hogy mi van." BB topikban ezt nem tancsáolják, mert automatikusan törlik akkor a kuponos rendeléseket, a jogtalanul felhasznált kuponok miatt... Pedig gondolkoztam rajta már én is.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
Ezen ne vesszetek már össze. Egy gyerek úgysem azt nézi, hogy 4k, meg 30 vagy 60 fps. Ők még a játékot nézik. A wii-t is nagyon szeretik, pedig ott nincs csúcs grafika. Teljesen felesleges ezen rugózni. Slimet veszek, jövőre meg az új generációból valamelyiket. Vagy mindkettőt. Peace és szép hétvégét mindenkinek!
-
xavix13
őstag
-
Wesder
titán
Jó lenne ha kihúznàd a fejed a Sony seggéből és észrevennéd, hogy én nem ajànlottam semmit. Még mindig tartom magam ahoz hogy rossz szülő az, akinek a gyereke csak akkor büszke ha a jobb/szebb/erősebb dolgokat kapja ajàndékba.
Attól hogy csak 3 napig volt PS-em màr ide sem írhatok, hàt nagyon remek.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
melyiket ajánljátok inkább, tudom, hogy csak annyi közös bennük, hogy japánok, de csak 1-et vennék
Ni No Kuni II
vagy
Persona5 ? -
törölt tag
Üdv. Ps store ba nem tudom volt e már. Division 2 5k ér ajándék szerintem.
-
Steve1207
veterán
válasz
xavix13 #222704 üzenetére
Én a feltöltőkártyát szombaton vagy vasárnap rendeltem és egyből meg is volt (OTP-s bankkártyás fizetéssel, lestem is, hogy milyen gyorsan ment). Könyvtár - Licenszek, rákatt, ott alatta kibontotta a kódot és aktiváltam, ennyi volt nálam.
Tipp: ne mobilról nézd és a kapott mail-ből nyisd meg asztali gépen böngészőben, (nekem jött egy olyan külön is a vásárlás után, hogy "Feltöltőkártya PlayStation Store 12000 Ft-os feltöltőkártya" tárggyal) onnan a licenszek száma melletti zöld ikon. Az egyből továbbvisz a licenszhez. Vagy nézd meg másik böngészőből, mert lehet behülyült a Chrome.
Talán az elejében nekem is így dobta, de szerintem 1-2 perc átfutással már tudtam is aktiválni. -
adalbert1
veterán
Sziasztok,
azon gondolkozom, hogy vajon megéri-e a slimemet lecserélni egy Pro-ra (a hétfői alza akcióra hajtanék), ha 1 év múlva úgyis jön a PS5?
Ami igazán zavar benne, hogy csak 500 GB-os modellem van, így elég kevés a hely rajta. Jelenleg csak 1080p-ben játszom, 4k készülék beszerzését még 3-4 évig nem tervezem.
A másik gondolatom az lenne, hogy a slim-ben upgradeljem a storage-ot, vagy egy 1 TB-os hdd-re, vagy egy 1 TB-os ssd-re. Itt az ssd annyiból jobban tetszene, hogy ha egyszer váltok PS5-re, akkor azt még mindig jobban ki tudom használni asztali gépben, mint a sima hdd-t (abból van most is bőven elég).
Szóval 1 évre nem tudom, hogy megérné-e a Pro, főleg, hogy csak 1080p-ben játszom - viszont még van vagy 6-8 exkluzív cím, amit biztos végig szeretnék játszani, illetve lehet, hogy inkább 2-3 évig is megtartanám, a PS5-öt launchkor csak akkor venném meg, ha lenne legalább 2-3 must have cím (illetve ha a PS4 játékokkal menne a teljes visszafelé kompatibilitás - viszont ha ez biztos fog menni, akkor meg kicsit feleslegesnek érzem a pro-ba beletolni a pénzt.)
-
válasz
xavix13 #222704 üzenetére
A képeden kitakartad a lényeget, de csak azután mutatja a licenc kódot miután letölthetővé válik a számla. Vagyis ha nem csupán számok jelennek meg a Részletek gomb mellett, hanem ilyesmi:
Számla HU12345678
Nálam azzal volt a gond, hogy nem volt készleten a kábel, és a beszerzésig nem számláztak volna.
-
icemad
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #222703 üzenetére
Szerintem slim lesz ebből. Gondolom a Sony exkluzívoknak az is elég, a többire ott a One x. Így is vennem kell még éves plust, kontrollert, meg pár exkluzív játékot. Spiderman tuti vétel, engem még érdekelne a Death Stranding, God of war és kb ennyi. Ahogy számolgatom, ez még 300 euró alatt lesz. Mondjuk a 90k-s Pro most nagyon elgondolkodtatott...
Szerk. Nem apró, rendes holland boltban van 129 euróért, valami modern warfaret is adnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #222703 üzenetére
Ha a fiam akkor büszke ràm, ha Slim helyett Pro-t veszek, akkor valamit nagyon rosszul csinàlok...
Tudod van az a mondàs, hogy: "Ha a gyerekeid tiszteletét nem tudod kiérdemelni, legalàbb pénzért megveheted".
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz
Kendek #222643 üzenetére
Nem tudom mit kéne csinálnom... [link]
Azóta sem történt semmi változás, nem tudom visszamondjam-e a rendelést és rendeljem meg újra, vagy várjak türelemmel. Elvileg van raktáron kábel is, illetve akkor is volt, mikor rendeltem. Mondjuk du. 2 után lett rendelve, most meg hétvége van, illetve a bankoknál is ugye hétvége... Nem akarok lemaradni, viszont a pénzem után sem akarok szaladni... Ha visszamondom kb. mennyi idő lehet még visszakapom a pénzt? -
hjtz4t3wrseg
senior tag
-
icemad
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hardcore café
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- További aktív témák...