- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz #91166208 #249793 üzenetére
"ps mindorokke" - én meg azt mondom, hogy bonux desszert villa mindörökké (ugye mennyire hülyén hangzik egy random gyártó random termékének az istenítése?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
.LnB
titán
válasz #91166208 #221418 üzenetére
Segítek:
-cod: [link]
+cod: [link]Szerintem amúgy drága. Nem tegnap linkelt valaki éveset 13k körül? Úgy rémlik.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gigicuci
senior tag
válasz #91166208 #219518 üzenetére
Ha árérzékeny akkor a használt lemez vétele és eladása a legolcsóbb módja a konzolozásnak, igaz kis macerával jár. De így ingyen vagy pár ezer forintból ki tudod pörgetni akár a frissebb címeket is. Előrendelésben inkább lemezest szoktam nagy ritkán, mert ha nem jön be akkor legalább el tudom adni.
A digitális előnye a kényelem, továbbá ott is jó akciók szoktak lenni.
Én a magam részéről akkor veszek digitálisan játékot ha az ára annyira alacsony amibe használt lemez vétel majd eladás közötti különbözet kerülne+pár ezer forint. Vagy tudom, hogy hónapokig fogom apránként játszani és nincs kedvem lemezt cserélgetni. (pl. Wreckfest másnál esetleg egy multis cím lehet ilyen)
A kettőt érdemes kombinálni a kényelmed és anyagi lehetőségeid függvényében.
-
-
.LnB
titán
válasz #91166208 #219414 üzenetére
Jaja, értem. Teljesen jó így. Mondom, csak lusta voltam belépni, hogy megnézzem mennyi az ára más-más csomaggal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lazioforever
tag
válasz #91166208 #217885 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy milyen távban gondolkodsz a géppel. Ha pár évig maradsz a Ps4-el, most csak Pro-t érdemes már venni. Viszont ha az a cél, hogy a Ps5-ig hátralevő kb 1 évben a nagyobb ex címeket végigjátszod, és váltasz is az új generációra, akkor egy slim is bőven jó. Utóbbi esetben a használt gépet is érdemes megfontolni, a minél kisebb ráfordítás miatt.
-
Xaels
félisten
válasz #91166208 #217316 üzenetére
Érdemes lehet még ránézni a Hat In Time-ra, Knight's Quest-re, a Little Nightmares-re, személy szerint szeretem a kínai Majomkirály legendát és abból is jön egy új játék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
válasz #91166208 #217297 üzenetére
Ha játszani szeretnél, és szívesen költesz a hobbidra, akkor megéri, persze. Ha a PS5 miatt aggódsz, akkor az még minimum egy év. Plusz még semmi sem biztos a visszafele kompatibilitás kapcsán.
Arra figyelj, hogy account-ért, és előtelepített digitális játékokért meg szolgáltatásokért véletlenül se fizess extra felárat, mert a PSN fiókok tulajdonjoga nem ruházható át. -
Wlac
Ármester
válasz #91166208 #107405 üzenetére
Ha új konzolt veszel, akkor érdemes a jobbat, nem olyan őrülten nagy a különbség, plusz a nemrég bejött boost mód miatt sok játéknál van teljesítményjavulás. Ha opció a használt hardver, akkor a Pro-hoz képest féláron már kapni 1216-ost.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz #91166208 #82613 üzenetére
Ahogyan a többiek is írják, nem ajánlott. Bár hónapja a TESCO nagyon olcsón adta az Ordert, aminek köszönhetően olcsón megkapod használtan is, mivel aki akarta, már végigjátszotta, a Killzone pedig régi cím, rendszeresen van akcióban 4-5 ezer forintért. Ha május 10-ig tudsz várni, akkor ezt a pakkot ajánlanám. Ha érdekel az Uncharted 4, akkor azért, ha nem, akkor meg azért, hogy azzal a lendülettel el is tudd adni. Májusban nagyon nagy lesz rá a kereslet. Ha eddig nem voltál PS-es, akkor ez a pakk is jó választás. 10 ezerrel drágább, mint a kinézett csomagod, de 5 baromi jó játékot kapsz hozzá, plusz egy extra kontrollert, ami amúgy szintén aranyárú dolog. Az általad linkelt pakkal az a fő probléma, hogy bár a játékok jók, de már nagyon régiek, jobban megéri őket használtan megvenni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
tepenzed
őstag
-
bordi10
senior tag
válasz #91166208 #82544 üzenetére
Ezek közül választhatsz csak, "részletek" fülön van leírva:
A választható szoftverek listája:
• The Order: 1886
• LittleBigPlanet 3
• DRIVECLUB
• inFamous: Second Son
• Killzone: Shadow Fall
• Knack[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
tepenzed
őstag
válasz #91166208 #82544 üzenetére
grafika brutális, játékélmény lapos és nagyon casual, arra jó hogy elűzd az időt és kicsit pittyegj a fegyverekkel, de progress nincs benne semmi, akkor már battlefield, abban van értelme fejlődni is.
Nagyon kevés a tartalom benne, bár mostmár azért jelengetnek meg új mapok és hősök
jun 14-16
-
haddent
addikt
válasz #91166208 #37837 üzenetére
Nyugodtan vedd meg előbb a PS4 -et, majd utólag a TV -ét. Max. kicsit távolabb ülsz ha zavaróan pixelesedne. Egyébként a felbontásnál sokkal fontosabb a panel típus, az meg lehet, hogy jobb is mint amit veszel ki tudja Élvezhető lesz ne aggódj
Dexar007 ha trollkodás volt akkor hagyd figyelmen kívül: eddigiek alapján nagyon valószínű, hogy az eddig valaha volt legszebb játékról beszélünk (túlzás nélkül), értelmes sztorival. Még ha unod ezt a stílust, akkor is tiszteletet parancsoló szerintem az eddigiek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #91166208 #37837 üzenetére
Bőven jó 720p-ben
Én tuti a PS4et venném hamarabbTedd azt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz #91166208 #37816 üzenetére
Hát ezt neked kell eldöntened. 1080p-ben részletesebbek a játékok de 720p-ben ugyan úgy élvezhető
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz #91166208 #37814 üzenetére
Semennyire mivel a játékok tudnak menni 720p-n
[ Szerkesztve ]
-
losilee1337
aktív tag
válasz #91166208 #37137 üzenetére
ebben az árban lévö samut lg biztos ver,nekem ez van link:de nézd meg élöben szerintem a sonyninál is jobb a philips,de ez magán vélemény.és csak 7-8-9 seriáról mondom.
http://www.trustedreviews.com/philips-46pfl9705h-review
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229
[ Szerkesztve ]
Psn id: HungaryLosi
-
haddent
addikt
-
-
-
WaterWave
veterán
válasz #91166208 #36490 üzenetére
mindenképp LG
Engem ki lehet kergetni a világból a 3D-s tv-kkel. Lehet mert nem vagyok szemüveges, de felveszem azt a 3D-s szemüveget és 10 perc múlva már minden bajom van tőle, vakarózok, idegesít... Emberkínzás abban a szemüvegben végignézni egy normális filmet... Én a szemüveg nélküli korszakot várom, de lehet az se fogadná be az agyam... Totál baromságnak tartom
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
haddent
addikt
válasz #91166208 #36485 üzenetére
Az UHD nem 4K. Ez azért fontos mert a 4K valami degenerált felbontás, az UHD pedig pont az FHD 4x -ese, azaz azon a TV -én 4 pixel lesz 1 FHD pixel és ugyanolyan jól pixelpontosan fog megjelenni a kép. Viszont a TV topikban lakók szerint (jogosan) a 4K tv -k input lagja pocsék, 70-80ms ami játszhatatlan.
kidboy_46 Sony KDL40 / 42 / 50 inkább, engem rábeszéltek és biztosan nem fogom megbánni tesztek alapján
[ Szerkesztve ]
-
tarti19
senior tag
válasz #91166208 #36485 üzenetére
Semmi, de eza technólógia jelenleg nagyon-de nagyon gyermekcipőben van még. A nagyon komoly tv adók sem adnak 4K-ban s vagy 4-5 évig nem si tervezik Szóval kiszámolhatod, hogy játék sem lesz rá ebben a generációban de a következőben sem sűrű, ha így megyünk tovább
1080P-re készülj legjobb esetben isPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok