Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz Exelsior24 #258714 üzenetére
Ha jól tudom kapsz pluszban olyan kocsikat amiket amúgy meg tudsz nyerni/venni a játékban ha játszol vele.
Viszont köszi hogy írtad, ennyiért lehet behúzom én is.[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
válasz hszilard666 #258368 üzenetére
Mikori a monitor?
Én most egy régi monitoromon használom a ps-t, ez ugyan ezt csinálja egy ideig, aztán elindul. Rákérdeztem anno a monitor hibás topikban, azt mondták hogy "ips driver" hiba, jó pénzért megjavítják.
[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Esetleg akinek nem lenne meg, a Metro Redux (ami tartalmazza a 2033-at és a Last Light-ot is) 2.700Ft most, illetve a Wolfenstein játékok is elég jó akcióban vannak.
-
Alcsi69
senior tag
Srácok a Spider-Man jó játék?
Alzán kellene keresnem valami játékot mert úgy is kell vennem egy külső hdd házat, aztán még hozzá kellene dobni valamit hogy kuponozhassak. (és ráadásul tényleg kell nekem most egy lan kábel ) -
Alcsi69
senior tag
válasz Steve1207 #222909 üzenetére
"Teljesen más világ a konzol. Nekem volt X360, rengeteget játszottam, utána vissza PC-re és 5-6 évig kb az foglalt le max, ha telepítettem valamit, hogy optimálisan belőjem, utána meg játszottam fél órát és meguntam.
Már már azt hittem, hogy kinőttem a játékokból, pedig folyamatosan néztem a megjelenéseket, gameplayeket, mi van a piacon."Érdekes, de teljesen így vagyok/voltam én is PC-n miután értelmesebb gépem lett (értsd: nagyjából minden játék ment ultra/high 60fps környékén). Előtte a gyengébb gépeimen ténylegesen játszottam. Viszont utána úgy ahogy írtad is, ha érdekelt egy játék mondjuk trailer vagy videó alapján az valójában csak addig tudott lekötni gépen amíg megnéztem hogy hogyan fut a PC-men a játék, meg kicsit körbenéztem és ennyi.
Valahogy konzolon nekem késztetésem van arra, hogy ha már megvan XY játék rá, akkor legalább egyszer végigjátsszam, ráadásul valamilyen feketemágia hatására még élvezem is őket, amit gépen nagyon régen nem éreztem.
Most pl. pénteken megvettem ugye a Battlefront 2-t. 110%-ig biztos vagyok benne, hogy ha gépre vettem volna meg akkor megnézegettem volna a kampányt úgy 20-30 percig, mentem volna néhány multiplayer meccset és ennyi. Viszont itt ps-en egyelőre még nem is próbáltam ki a multiplayer-t, mivel még nem játszottam végig a kampányát. Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog, viszont konkrétan folyamatosan vigyorogva játszottam vele, annyire bejön.
Szerintem kipróbálod és arra fogsz ráeszmélni, hogy eltelt 4-5 óra.
Plus előfizetéssel ha jól tudom a store-ban is kapsz akciókat egyes játékokra, kapsz havi ingyenes játékokat amikkel amíg van előfizetésed játszhatsz, és a fizetős (lásd pl. a feljebb említett Battlefront 2) játékokkal multiplayerezhetsz.(#222857) RangerFox
The Last of Us 2, Tsushima, Nioh2 és Cyberpunk 2077 mindenképpen.[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Jó hát most bevásároltam eléggé. Sokat segített benne az alza (12k-s feltöltő 9k-ért és 12 hónapos plus 10k-ért ).
Megvettem a BioWare bundle-t, BF1-et és Battlefront 2-t, és maradt még majdnem 3k-m a walletban. -
Alcsi69
senior tag
válasz BoneDragon #222420 üzenetére
A kiegészítős kuponnal: [link]
-
Alcsi69
senior tag
A BioWare Bundle (Mass Effect Andromeda + Dragon Age Inquisition) megérhet 3.5k-t?
-
Alcsi69
senior tag
Na tegnap kipróbáltam a Nioh-t este. Nagyon tetszik a játék de elég szenvedős nekem egyelőre, nem igazán játszottam még soulslike játékkal.
Valaki írta hogy jönne segíteni. Nem is tudtam hogy lehet coop-ozni benne.Most meg a HZD-t próbáltam ki. A TV-m már elég régi és látszik a képén hogy nem az igazi, viszont még így is brutál szépen néz ki az egész játék, és maga a játékmenet/sztori is eddig bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Végre megvan a Slim (megint ) alzáról. Most települ a Nioh, aztán megy fel rá a HZD illetve a BF1 hogy haverommal tudjuk csapatni, aztán elleszek egy darabig.
-
Alcsi69
senior tag
válasz Steve1207 #221565 üzenetére
Pingpongos fagyi, így van.
Egyébként nem, nem tudom a kiegészítős kupont mégegyszer érvényesíteni, a kötegelő már használja azt a kupont.
Igen egyébként, ha nem lenne a kosárban egy HZD illetve a headset, akkor nagyjából 59k-ra jönne ki ahogyDipper Pines... akarom mondani RangerFox említette.[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Mivel vissza akarok térni a gépes szenvedéseim után PS-hez, nem tudom hogy lecsapjak-e erre a kombóra így: [link] vagy pedig várjak még, hátha lesz jobb áron.
-
Alcsi69
senior tag
Srácok van itt valaki aki játszik/játszott az Outer Worlds-szel? Működik rendesen? Nem akad? Nem fagy ki?
Nekem gépen "van meg" Xbox Game Pass PC miatt, de egyszerűen folyton kifagy, szóval még a tutorial-t se tudtam megcsinálni.
Persze minden más értelmesen működik, szóval nagyon elgondolkodtam azon hogy hagyom a gépen való játékot a francba és visszatérek a konzolokhoz. -
Alcsi69
senior tag
Na most hogy így megvan a gépezet kicsit több mint 1 hónapja le szeretném írni a véleményem róla, mert miért ne.
Igazából amikor megrendeltem, akkor nagyon nem voltam benne biztos hogy jó döntés volt e a vásárlás. Ez a szokásos "PC master race" emberke voltam. Igaz volt 360-am és one-om is, de egyikkel se játszottam sokat. Viszont így gépen egyre kevésbé játszottam amúgy is, és egyszerűen nem tudott lekötni semmilyen játék se. (ez annak is betudható szerintem, hogy sokszor szenvedni kellett PC-n hogy na, ez most miért is nem indul el a gépen? meg ehhez hasonló)
Na ezért gondoltam, hogy mi van, ha PS4-vel megint elkezdem élvezni a játékokat. Az Uncharted 4-vel kezdtem, utána jött a Ratchet and Clank aztán végigdaráltam az előző Uncharted részeket is. Elkezdtem a Last of Us-t is, de ezt félbe hagytam, mert túlságosan lefoglalt a WWII, aztán a BF V, most meg megint a WWII és mellette a Dishonored.
Amióta megvan a PS, szerintem legalább egy 90-100 órát játszottam rajta, míg gépen ez max 10 lehetett, az is inkább Total War volt.
Összességében egy kicsit se bántam meg a vételt. Sokkal jobban tetszik az, hogy ez egy külön rendszer, nincs összefüggésben a PC-vel, nem kell szenvedni hogy elindul e a játék, vagy valami hülye hibát dob e ki. Nem kell azon idegeskednem, hogy 1070Ti-vel mi az Istenért laggol be néha egy régebbi játék.
Annyira bejött a dolog, és annyira fura most egér+bill kombóval fps-t játszani egyébként, hogy most rendeltem egy használt PS3-at, amin leginkább régebbi COD-okkal fogok játszani, illetve a hozzá kapott játékokkal, és még meglátom. Mivel két kontrollert kapok hozzá, lehet beszerzek még local multis játékokat is rá. -
Alcsi69
senior tag
Na hát most röhögőgörcsöt kaptam WWII miatt.
Valami számomra új fegyverrel toltam. Elkezdem lőni a gyereket, de nem hal meg... Na gyors átváltottam pisztolyra hogy kivégezzem, de az összeset mellé lőttem. Eközben a csávesz szintén eljátszotta ezt: lőtt, de nem haltam meg aztán próbált megölni pisztollyal, de nem sikerült neki se. A végén elkezdtünk közeledni egymáshoz és konkrétan leütöttük egymást így mindketten meghaltunk.[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
válasz Wesder #186025 üzenetére
Nem tudom ki írta, de kicsit szenvedős volt elolvasni a rossz írásjel használat miatt.
Egyébként igen, elég jó Microsoft exkluzívok vannak. Csak épp itt a bökkenő: Microsoft exkluzívok, és nem ekszboksz exkluzívok. Akinek van egy viszonylag jó PC-je az nem tudom miért választana ekszbokszot ha egyszerűen azokat a játékokat tudja játszani a gépén is.
-
Alcsi69
senior tag
válasz markknight #185918 üzenetére
Nem tudom, egyelőre csak az elsővel csapatom.
-
-
Alcsi69
senior tag
Hát én nem tudtam ellenállni a Dishonored The Complete Collection akciójának.
Régebben írta valaki, talán Psfanboy hogy nagy az input lag vagy valami ilyesmi, de én az első részben egyelőre nem vettem észre ilyen jellegű problémát. -
Alcsi69
senior tag
Ahh, BF V-ben valami irtózatosan béna vagyok jelenleg. Bár inkább amiatt, hogy nem ismerem a mapokat és egyszerűen nem tudom hogy adott helyzetben merre kellene nézni. Tegnap volt olyan hogy futok futok, leguggolok fedezékbe, aztán egyszer csak hátba szúrtak. Ja mondom oké, akkor nem jó fele nézek.
Viszont WWII-ben találkoztam olyannal aki szintén nem volt nagyon képben. Körbe körbe futottam egy kis helyen, mert 3 irányt is néztem hogy honnan jönnek. Néha egy bizonyos irányba húzott a "kurzor" amit nem tudtam mire vélni... Aztán egyszer csak így nézem: Jééé, hát egy ellenfél körül futkároztam 5 percet. Azt gyors leszúrtam. -
Alcsi69
senior tag
Valakinek valami vélemény a Warhammer 40k: Deathwatch-ról?
Elég jó akcióban van most, és jó lenne egy stratégiai játék. -
Alcsi69
senior tag
válasz BigBlue69 #183781 üzenetére
Nekem sem tetszik nagyon sajnos, de nem mertem beírni ide.
Nagyon fel voltam hypeolva rá pedig. Annak igazat adok hogy a hangok meg a grafika is elég jó szerintem. Viszont eleve az ilyen zombis dolgokat nem igazán szeretem, max akkor ha lerambozhatom ōket mint pl a dead island-ben. -
Alcsi69
senior tag
Hát ez az Uncharted Among Thieves tényleg sokkal jobb mint az első rész.
Ez már közelíti a 4 szintjét. -
Alcsi69
senior tag
válasz hombre[EU] #183065 üzenetére
Hát ennél a résznél nagyon úgy voltam hogy hagyom a fenébe, mert kisütötte az agyam sokszor. Főleg amikor azért haltam meg mert béna az irányítás.
-
Alcsi69
senior tag
Na sikerült végigvinni ezt az Uncharted Drake's Fortune-t. Így a végére nem annyira rossz, de még mindig a 4 a favorit.
-
Alcsi69
senior tag
Hát ez az Uncharted Drake's Fortune valami hihetetlen szenvedős játék. Össze vissza bugol.
-
Alcsi69
senior tag
Na most én is kipróbáltam a WWII multiját, és kifejezetten tetszik.
Harmadik meccsemen már egész jól tudtam mozogni meg ölögetni az embereket, több double kill-t is sikerült összehozni. -
Alcsi69
senior tag
Ah bakker, tökre fel voltam hypeolva a Last of Us-ra. Játszottam vele összesen kb 3 órát, és egyelőre olyan semmilyen nekem. Nem azt mondom hogy rossz, csak valahogy nekem mégse jön be annyira. Aztán persze ez lehet változni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Na én is rájöttem, hogy miért tetszik jobban az ezen való játék mint PC-n.
Gondoltam Végigjátszom a Tomb Raider 2013-at... Tök régóta megvan és még egyszer sem vittem végig. Amúgy is bejött nagyon az Uncharted 4, ez is hasonló hozzá... Leszedem steamről, feltelepül. Elindítom és folytathatom a meglévő mentésemről. Játszok, játszok... Aztán olyan hatalmas laggok jöttek elő néhány helyen hogy kiesett a szemem. Konkrétan megállt kb 0.5 másodpercre a kép. Végig azon gondolkodtam, hogy 6700k + 1070Ti kombón mégis mitől csinál ilyet egy 2013-as játék? Egyre kevésbé élveztem a játékot, és kb 15 perc elteltével ki is léptem. Na hagyjál - gondoltam.
Az alap ok is az ehhez hasonlóak voltak, ami miatt vettem a PS-t.
És most szenvedhetek csomó időt, hogy rájöjjek hogy mi csesződött el vagy mi nem jó a géppel.[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy hdmi elosztóval a TV-re és a monitorra is rá van kötve a gépezet?
Csak mert nem szeretnék BF V vagy COD multit TV-ről játszani, mert nem látnám át annyira.
Illetve most a TV mellett van, viszont arra gondoltam hogy a PC és a monitor közé raknám: [kép] Szerintetek jó hely lenne az vagy nem annyira?[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
Gran Turismo Sport jó versenyzős játéknak számít?
Kellene valami ilyesmi jellegű játék, és most akciós a store-on. -
Alcsi69
senior tag
Hol érdemes 12 hónapos ps+-t venni?
Az a 21k-s ps+ és pubg kombó nem igazán megérős nekem. Tuti nem játszanék azzal a játékkal. -
Alcsi69
senior tag
4-én lejár a 14 napos ingyenes ps+-om.
Gondoltam kikapcsolom az auto renew-ot, hogy ne minden hónapban vonja le az összeget, és veszek egy egy éves előfizetést. A gond csak az, hogy rányomok hogy turn off auto renew, aztán confirm és ezt követően azt mondja "Your subscription status hasn't changed. Try updating it again in a few moments." Akárhányszor próbálom, nem kapcsolja ki azt a renew-ot. Lehet ezt meg a ps4-en kellene csinálni és nem telefonon? -
Alcsi69
senior tag
Na beszereztem a BF V-öt és a COD WWII-t is, de még nem nagyon volt időm egyikkel se játszani.
Kíváncsi vagyok már rájuk.
Jövő héten jön a headset is, aztán a multi is menni fog. -
Alcsi69
senior tag
Azt kell mondjam így néhány nap után, hogy imádom ezt a kis gépezetet.
Sokkal kényelmesebb és relaxálóbb szerintem.
Amióta megvan használtam a PC-m kb 2 órát.
A COD WWII multija mennyire aktív? Érdemes lehet megvenni? Kellene valami multis lövölde. -
Alcsi69
senior tag
-
Alcsi69
senior tag
Na játszottam kb 1 órát Uncharted 4-vel, és azt kell mondjam hogy nagyon tetszik.
Elég jól is néz ki, a sztori se rossz és a kontroller is elég kényelmes.Egyébként FPS-es témára reagálva:
Annak ellenére, hogy én eddig (lehet ez változni fog a ps-vel) leginkább PC-n játszottam, volt régebben egy One-om. Na ott elég sokat játszottam BO3-val és Titanfall 2-vel is, és érdekes, de kb 1 hét után jobban ment a konzolon mint gépen. -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Éppen próbálom a 14 nap ingyen ps plus-t valahogy aktiválni, de azt írja “an error has occurred (WC-40355-7)
Ahogy rákerestem googlen, valami olyasmi hogy sub accountnak nem lehet wallet-ja?
Ez magyarul mit jelent? Csak mert nincs másik accountom, a kártya pedig helyesen van megadva. -
Alcsi69
senior tag
válasz headhunter86 #179306 üzenetére
Én is PC párti vagyok, de lehet ez változni fog miután holnap átvettem és kipróbáltam a PS-t.
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Végül rendeltem egy Playstation Hits Bundle-t (PS4 Slim 1TB + Ratchet and Clank + The Last of Us + Uncharted 4) Aqua-ról.
Ahogy látom, sokan beszéltek UK és magyar store-ról is. Regisztrálhatok UK Store-ba is amikor meglesz a cucc? Van előnye a magyarral szemben? -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Egy használt PS4 vásárlásán gondolkodom az albérletbe, hogyha esetleg unatkoznék (ami egyetemen nem fog annyira nagyon sokszor előfordulni) vagy éppen kedvem van játszni valamivel, akkor tudjak.
Szerintetek megéri a +15-20k árat a Slim változat, vagy semmilyen pluszt sem ad a sima Fat-vel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest