Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
ProEvoFan #211092 üzenetére
Ebből mindenféleképpen a sony fog jól kijönni. Ha megegyeznek, ha nem.
Nyaljon sót a D. Mi értelme birtokolni a jogokat, ha nem profitálsz többet belőle?
#VTom
Ezzel én is így voltam. Az utolsó 20 percnél mondtam azt, hogy ennyi elég volt, köszönöm.
Jó, mondjuk már a párducnál tudtam, hogy innentől engem nem érdekel, de a záró filmet azért csak meg kellett nézni.
-
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre #211096 üzenetére
Mert azt már megnézték
-
Wesder
titán
válasz
Mert Pókember -> Sony. Ennyire egyszerű.
-
vonSux
őstag
válasz
Mert ahhoz gondolkodni kellene. Az meg milyen má’ ?
-
Woodslave
félisten
válasz
Carlos Padre #211093 üzenetére
nincs sajnos mert december óta van ps+. Na mindegy egyelőre kivárok lehet egy akcióban ezt a remaster trilógiát beszerzem.
-
VTom
veterán
Én azért a következő akcióban megveszem, rajtam ne múljon
Az MCU meg véget ért számomra a végjátékkal, a Pókit még megnézem, onnantól csak a Guardians és a Thor következő része érdekel, ez az új melegvonalas szuperhős felhozatal cseppet sem hoz lázba.
Ja, képzeld, felhúztam magam a HZD-on, mert elakadtam egy robotnál, így kicsit félretettem, helyette elkezdtem elölről az AC: Origins-t. Hát, hogy az mennyire f@sza egy játék
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Woodslave #211080 üzenetére
Annyi, hogy a 0 előzmény rész, ami megmagyarázza a későbbi történéseket, így ha érteni akarod az utalásokat nem jó azzal kezdeni, illetve eltérőek a vélemények, hogy a Kiwami 2 előtt vagy után jobb, de mivel most olvastam, hogy a Kiwami 2 Majima szála elspoilerezheti a 0 végét így kézenfekvő a Kiwami - 0 - Kiwami 2 sorrend. Ráadásul a Kiwami volt ps+ban így jó eséllyel meg van már neked. Meg amúgy is az a leggyengébb az összes közül állítólag.
-
.LnB
titán
"Pókember-balhé: A rajongók bojkottal fenyegetik a Sony-t és a PS4-et"
Ennyi hülye embert! A cikket el se merem olvasni.
-
gamegod
senior tag
válasz
BoneDragon #211084 üzenetére
nekem is jöhet
-
törölt tag
25% jöhet nekem is ha valakinek van elfekvőben egy.
-
BoneDragon
veterán
Privatban elfogadok egy kupon kodot, jo lenne behuzni par jatekot...
-
Mogyoró T
csendes tag
Kupon 25% RMR8KNNA8M !!!
-
Woodslave
félisten
reggel "játszottam" a 6 demoval Idézőjelbe teszem mert 1 verekedést leszámítva 45 perc mozizás volt. Valahol le van írva a sztori milyen sorrendben jön? Eléggé megtetszett érdekelne mi a sorrend, feltéve ha nem 0-6
illetve a 1-2 miért maradt ki semmi köze ehhez a sztori linehoz?
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre #211043 üzenetére
-
törölt tag
-
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre #211067 üzenetére
Ha az ügynökök megölik Neo kutyáját, nagy bajba kerülnek..
-
ProEvoFan
nagyúr
Új akció a magyar ps storeban.Talán nagyobb, mint a nyári akció volt.
Akinek van még -25%os kuponja, az pls jelezze ha itt is működik.Én csak délután tudom megnézni. -
törölt tag
válasz
Miért ne? A 2. és 3. rész is kaka volt szerintem (még is szeretem megnézni őket
). Rontani nem tudnak a mátrix nevén.
-
Wesder
titán
válasz
Hogymihogymihogymi?
-
Carlos Padre
veterán
Oké, ez most lecsapta a biztosítékot nálam: MÁTRIX 4.
MIÉRT?!
-
Steve1207
veterán
válasz
oriic #211062 üzenetére
Nem néz ki rosszul, de zavar, ahogy tolja a s*ggét a kocsi akár 70-nél is. Ez az erőltetett drift dolog volt a bajom az előző részekkel is (igaz a Payback-kel játszottam PC-n és "hozzászoktam", egész élvezetes volt a játék összképe).
Majd lehet EA accessben meg is nézem a korábbiakat, de olyan ínhüvelygyulladásom van, hogy kontrollert se fogtam egy hete (pedig kb csak abban a pozícióban nem fáj)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #211064 üzenetére
Nincs benne semmi gyanús. Ez egy meglepetés pre-alpha, ami mindenki számára elérhető lesz PS4 platformon. Az előtöltés csütörtökön kezdődik, az alpha pedig csak a hétvége folyamán lesz elérhető.
Több itt: [link] -
S e t h
nagyúr
válasz
Carlos Padre #211053 üzenetére
Inkább majd a kritikákat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
undercover #211056 üzenetére
Ahogy olvasom a kommenteket a yutun, sokan ott hagyták abba a játékot és megemlékeztek Kojima anyukájáról.
-
undercover
őstag
válasz
S e t h #211052 üzenetére
Minden küldetés előtt írja mi várható vagy mire van szükséged. Ráadásul ingyen is kapsz páncélöklöt meg ha jól játszol a végefelé kell lennie plusz pénznek nem lehetsz teljesen 0-án.
És ha jól emlékszem nem kell mindenkit kinyirni azon a küldetésen szóval annyira nem facepalm helyzet mint leírtad.
-
undercover
őstag
válasz
Carlos Padre #211053 üzenetére
Nálam felértékeli a tegnapi Pókember bejelentés a Sonytól a mai dolog...
-
gamegod
senior tag
valahol lehet? vagy lehetett jeletnkezni erre az MW pre-alphara?
-
S e t h
nagyúr
100 óra játék után a Metal Gear Solid 5-ben, amikor szembesülsz vele, hogy a leghalálosabb ninja technikával felvértezett karaktered, fullon lopakodó ruházattal, altató fegyverekkel találkozik egy olyan küldetéssel, ahol a legdurvább páncélökölre, csatapáncélra van szükséged 14 tank és egy rakás katona ellen, de te ezek közül semmit sem fejlesztettél és pénzed sincs rá a lopakodásra költött milliók után.
Lehet ezért baxta ki Kojimát a Konami.
-
F-ECT$
titán
Mindjárt vége az akciónak, ha valaki tartogatta, de mégse kellene neki a 25% kupon, akkor arra szeretnék lecsapni
-
válasz
Carlos Padre #211043 üzenetére
uh durva
-
Xaels
félisten
Remnant: From The Ashes | Official Launch Trailer
A játékmenet nagyon jó, a világ és az art szintén. Vannak dolgok amiken azért érződik, hogy ez nem egy AAA játék, pl. az NPC mimikája. -
aram01
nagyúr
Gyerekek tegnap megvettem a prot, hát beszarâs.😁 Első psem. A bf1-et játszom hdr 4k. Hát be sem kapcsolom többet a gépet.az irányítás is jó. Valahogy könnyebb mint az oneon. Még csak a singlet nyomom, nem akarok magambol bohócot csinálni multiba. De az első benyomás az hogy fasza, de nagyon.
-
seniman
veterán
válasz
Carlos Padre #211037 üzenetére
Kérdés,hogy a PC-sek honnan tudják majd beszerezni a játékokat?Ha nem a store-ból,akkor előbb-utóbb a piratebay-en kötnek ki.A játékosbázis valóban nagyobb lesz,csak a bevétel nem fogja ezt tükrözni.
(#211035) atila4
Nem.
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre #211021 üzenetére
Na. Örülhetel.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! A magyar store elfogadja a külföldi feltöltő kártyát (német kártyát)?
-
Mrdevil
addikt
Jött app az Ericahoz, bár már kétszer végig nyomtuk.
-
penge111
addikt
Na, gyerekek valóra vált egy álmom. Ugye beszélgettünk itt, hogy kár, hogy nem nagyon van a Heroes of Might and Magic szuper stratégiai rpg játékhoz hasonló psre. Már akkor is emlegettem egy játékot, hogy számomra ebben a stilusban a Heroes sorozatot a Kings Bounty képes volt anno felülmúlni. Erre mit olvasok ma:[link], öröm, boldogság, psre is tiszteletét teszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Woodslave
félisten
Egy laza 5 óra normál nehézségen a judgement demo végére értem. Eléggé bejön szóval egy big in japan akcióban be kell majd szereznem
-
törölt tag
Sziasztok!
ps 4 ezeket a hibákat produkálja nem lehet tovább lépni már a frissitést is letöltöttem ,de azt irja nem található a usb eszközön.Mitöl vannak ezek a hibák ? Nem tölt be a rendszer
-
Carlos Padre
veterán
Final Fantasy VIII Remastered szeptember 3
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #211011 üzenetére
Mint én? Hogy értve? Akik tisztában vannak a befektetői rendszerek működésével? Nyilván igen.
Amiről te beszélsz az még mindig eladás, csak digitális, de a biznisz nem ebben van.
Gondolom sorban áll a Google, Ms, Amazon, Apple, és még sokan mások hogy Carlos "Tőzsdecápa" Padre árulja el nekik hogyan kell pénzt termelni. 😁
És miért tartasz bármitől? Neked nem mindegy miből csinálják a pénzt? Felhasználóknak jó, nekik meg pláne, kár ezen Neked agyalni. Kivéve ha befektetői vagy, de mint tudjuk nem vagy az.
-
Woodslave
félisten
4 órája nyomom a judgement demot lassan már nem lesz hiányérzetem ha véget ér
. Hány órásak ezek a yakuzák.?
-
Steve1207
veterán
Heat autó lista.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro