Hirdetés
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #262191 üzenetére
Örülök hogy bejött a széria.
Én úgy ajánlottam neked fenntartásokkal, hogy az első (legjobb) része nekem teljesen kimaradt, mert akkoriban nem volt gépem hozzá.
Rengeteg pozitív tesztet olvastam a felújított első részről, így én is beszerzem mindenképp.
(Állítólag elég rég készül a Mafia 4, lassan jönnek majd valszeg hírek arról is.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Madwe #261635 üzenetére
Off-ba teszem mert semmiképp nem szeretném ha konzolharcba menne át.
Alapvetően igazad van, de itt nem találtam megbízható Share/
Homepartnert, ott meg ismerőssel Home-olok akinek több évnyi Game Pass Ultimate-je van, nekem meg rengeteg One játékom + bevásároltam nemrég One játékokból. Win-win.
Így nekem drágább ez az oldal, ennek ellenére szeretnék PS5-öt is később.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz FollowTheORI #261633 üzenetére
Ha őszinte akarok lenni anno a HZD volt az utolsó lökés ami miatt váltottam, jelenleg is kedvenc, persze közben végigdaráltam az összes excl-ot, kivéve a LoU2-t.
Annyira a nextgen sem vonz most, nincs olyan cím, jól elvoltam a Slimmel.
Az ár emelgetés, meg a drágulás miatt az a másik jobb nekem jelenleg, főleg Home partnerrel.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz gyuromoj #261629 üzenetére
Én is ezen agyalok, hogy eladjam-e a PS4 Slimet, bár nekem úton van egy X Series+CP2077 gép, de lehet nem kéne elkótyavetyélni a PS-t, főleg ha nem lesz még elég gép tavasszal sem, meg elvileg erre is jön még HZD + MM, stb..
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz F-ECT$ #261443 üzenetére
Ebből a listából az átlag PS4 tulajnak a játékok nagyon nagy százaléka megvan. Én pl soha nem játszom újra játékot, nem érdekel ha 100M poligonnal szebb is, nem köt le másodjára ugyanaz a történet. Jobb lett volna egy erősebb rajt, szerintem, nem 1 db Miles Morales DLC (Daemon's Souls is vótmá').
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #261097 üzenetére
Mennyivel?!
2017 végén, 2018 elején volt utoljára 310 Ft közelében.Csak a saját wihltistem-re gyorsan ránézve:
Edith Finch 7k
Witcher3 expansion 8,4k
Layers of Fear 2 10,5k
Life is Strange 2 10,5kSzóval tényleg emelkedtek az árak.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Majd lecseng ez a "most azonnal akarom eladni" láz aztán szépen visszább jönnek az árak a használt PS4-nél is. Én is árulom de elkótyavetyélni' nem fogom, olyan mintha most bontottam volna ki, haver el se hitte hogy így néz ki..
Mivel buktam a PS5-öt, így nálam Xbox Series gép lett CP2077 bundle-ben.
Majd fél-3/4-ed év múlva mikor már lesz elég PS5, talán visszatérek, accountom, meg rajta a játékok meglesznek.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz tothjozsi96 #260346 üzenetére
Szintén nem.
Sőt. Elképzelhető, hogy újítok egy Xbox Series gépet (PS4 megtartása mellett), amíg a Sony képes lesz normális mennyiséget gyártani a PS5-ből..
Addig végigtolom a baclogot PS4-en, és közben GP-ben elbohóckodok az újabb játékokkal meg elforzázgatok'. That's the plan.
Aztán majd jövő tavasz-nyár környékén jöhet a PS5, meglátjuk. Tipródom.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Én nem bánom hogy nem ugrottam bele, bár a boltokon múlott, nem rajtam.
Többieknek:
Nekem is van pár rövidebb cím ami kimaradt de rég megvettem, GTA5, Witcher3, CP2077, Mafia Definitive, LOU2, Batman Arkham Collection...
Szóval cseppet sem bánom, majd elkávézgatok/elpizzázgatok két töltőképernyő között, van content.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
Na most mi, akik itt maradtunk PS5 nélkül, beszéljünk arról ki mit játszik ősszel!
CP2077?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #260193 üzenetére
Köszi annak örülnék, minden irónia nélkül csak hogy tudjam mi merre.
A Days Gone pl nálam ultraszarul dropphegyekkel futott, mégis imádtam, szal valahogy csak túlélem.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #260186 üzenetére
Én a CP2077-et bevállalom PS4 slim-en.
És idén már nem veszek PS5-öt, nem látom értelmét, inkább végigtolom a backlogot.
Majd tavasszal lesz PS5 vétel, talán Bundleben is lesz már akkorra, és nem első generációs gép lesz.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #259993 üzenetére
Igen én voltam.
Nem mondom hogy a világ legjobb játéka a Mafia3, de az egynek jó kategória, ha kedveled a szövevényes történetet. Anno rengeteg bug volt benne, meg mondom egy idő után önismétlő, de én már a kezdőképernyőnél, a Dylan/Hendrix-All along the watchtower-nél megbocsátottam mindent!
Még anno Xbox-on játszottam végig rohanva, mert már eladtam a Ps4 miatt, így nincs meg a játék, de asszem megveszem a trilógiát ha kicsit beesik az ára majd.[ Szerkesztve ]
-
-
Zoleee83
addikt
válasz Yodamest #257342 üzenetére
Kizárt hogy 200k felett induljon a PS5.
Nem írt butaságot azzal, hogy egy jobb kártya árából kijön a ps.
Ráadásul a pc-t non-stop pimpelni kell, és nem csak a vga-t, ram-ot, cpu-t, alaplapot stb,stb..
A legjobb ár/érték arány még mindig a konzol. Ha kijön a PS5 majd a PS4 pro ára is beesik, ahogy eddig mindig az előző generációknál. Amig nincs újabb, buta lenne a Sony csökkenteni az árat.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ldave #256901 üzenetére
Már eleve az nem tetszett, hogy DLC-k jöttek hozzá, több bőrt lehúzva a vásárlóról, ergó ha megakarod ismerni az egész sztorit még költsél rá jónéhány ezret..
Én megvárom a fullos ócsósított pakkot, ha már eddig vártam vele.
Remedy + 505 meg csinálja azt amire én gondolok.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #255728 üzenetére
" Az Xbox fejes Phil Spencer nemrég az iJustine YouTube csatornának mesélt arról, hogy mikor számíthatunk a következő Xbox eseményre. Elmondása szerint nagyon szeretne még többet beszélni a cég terveiről, és előreláthatólag augusztusban kerül erre sor.
Egy nyár végi event azért is ígérkezik különlegesen érdekesnek, mert egyes pletykák szerint itt fogja a Microsoft leleplezni a Series X olcsóbb és kevésbé erős változatát, a Lockhartot, valamint sokan reménykednek benne, hogy végre kapunk egy árcédulást és megjelenési dátumot is. " LINKAz ON része a hozzászólásnak az lenne, hogy valszeg a Sony is reagál majd.
-
Zoleee83
addikt
Most volt hír hogy állítólag az M$ is tart még egy show-t augusztusban, ahol már bejelentik a Series S-t is. Gondolom árak is lesznek már.
Olyan nagyon sokáig nem lehet húzni már az árazást-bejelentést egyik oldalon sem, ősszel érkeznie kell az új konzoloknak.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #255655 üzenetére
Viszont mint tudod, a sys seller odaragasztja a vevőt az egyik konzolhoz, ha már választani kell. És itt ilyen esetben igen, megtérül, mert onnantól a PS Store-ban fog vásárolni.
Látva ezt a csodálatos MS showt nem kevés ismerős mondta azt hogy, ok kösz, akkor PS5 lesz, nincs már mire várni.. De mondom csak saját ismeretségi kör. Akinek jó használja a GP-t/boxot jó az.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #255650 üzenetére
És akkor hogyan térülne meg a több százmillás fejlesztési költség?
Nekem ne mondja senki hogy M$-nek megéri a GP a 10M felhasználóval, akik legtöbbször akciósan húzzák be az ultimate-et.. Nem tudom hogy fog kijönni pluszosra de nem véletlenül cikkeznek hogy nem éri meg nekik. Rossz esetben úgy jár mint a Mixer.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
A valóság az hogy pont nem érdekel, mert mire az RDR2 bekerült, vagy bármelyik másik, már 2x végigjátszottam... Szóval nálam nem érv, hogy hónapok múlva játszak azokkal amiket day1/bármikor elérek PS alatt is. Egyelőre fussa' rá.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz #10186752 #255640 üzenetére
Egészségükre, majd lesz csomó indie, meg Sea of Thieves, Crackdown3 "minőségű" cím a GP-ben óccsóért, amit a magyar többség "fillérb@szásképp" 300 forintokért be is húz. Kösz, de inkább kösz nem. Ráadásul ez a M$ kommunikáció is egy szégyen, össze-vissza nyilatkoznak a legtöbbször.. Felvásároltak egy csomó nagy stúdiót óriási pénzekért és nem tudnak vele élni. Nem várok már tőlük semmit. Éljen az univerzum legerősebb konzolja..
Egy csalódott volt xboxos.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz FunPro #254041 üzenetére
De most komolyan, szinte hetente jönnek ki jobbnál-jobb játékok, az hogy semmi nem jó azt nem hiszem el.
Tipikus eset mikor a LOU2-nél elkezdték fikázni hogy mekkora hulladék lesz, meg hogy senkit se fog érdekelni, őket pláne nem, erre mikor Zoly megkapta a press kit-et, kiirta Twitterre hogy akkor most elmegy szünetre a LOU2 miatt.. Úgy lement kutyába mint a szél.
Nálam innentől nincs respect-jük. Pláne a Death Stranding-es gusztustalan köpködés után, és nem azért mert szerettem a játékot, hanem a stílus miatt..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Fox Mulder #254034 üzenetére
Szerintem meg nem, bármilyen játékot mutatnak be sose jó semmi.
Sz@rrá fikázzák, hulladékozzák, úgy hogy sokszor még a nagy Belán, aki ráadásul állítólag fejlesztő is beleáll Zoly (ez mi a toszért Y, sose értettem..) hülyeségébe.
Ki van égve a csatorna kompletten, nem kéne játéktesztekkel foglalkozni..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #254025 üzenetére
Csak a régi boxokra vonatkozik.
Nem gondolom, hogy downgrade-et kapnánk mi PS tulajok.@erahurka - dettó, sőt szombaton is ez volt nálam
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
"Egyedül attól kezdek el tikkelni, amikor valaki a Witcher 3 elé helyezi az AC-ket.. "
Van néhány platina AC-m, de a Witcher 3 az a játék amit 4x sikerült elkezdeni és mind a 4x abba maradt most éppen 35 óráig jutottam benne, egyszerűen nem adja.
Erre írtam neked, hogy mindannyian mások vagyunk, kinek-mi jön be, és ez így van jól.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Elfogadom a véleményed.
De szerintem meg évek óta jobb irányba tart az Ubi, kifejezetten jól fejlődnek a játékaik a franchiseokon belül lsd AC, FC. (Brakepointra pont nem ez igaz).
Ráadásul rájöttek hogy nem kéne félkész játékokat kiadni, és most pont nem a lóvéra mentek rá, kiadhatták volna úgy is, nagyon sokan megvették volna.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Akkor TE nem veszel Ubisoft játékokat, ettől még nem kell téríteni azokat, akiknek bejönnek a játékaik. Felnőtt emberek vagyunk, gondolom el tudod dönteni hogy megveszed-e JMF-ért, vagy meg tudod várni az első teszteket vele.. Senki nem áll ott melletted hogy megnyomd a preordert.
-
Zoleee83
addikt
válasz saelin #253915 üzenetére
Én lehet igénytelen vagyok, de nekem a Vallhalla bejön, fejlődött a harcrendszer, tetszik a kor, jók lesznek a terület foglalások, a gameplay alapján a bossok is tartogatnak kihívást.
Nem mondom hogy day1, de egyszer biztosan megveszem.
A Far Cry6-tal szintén ez a helyzet, már a főhős miatt a Breaking Bad-ben nyújtott alakítása miatt számomra érdekes, az 5-öt szeretttem, nem gondoltam túl, az ami.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Srácok, ez a Watch Dogs 2 free copy csak PC-re érvényes, vagy PS4-re is lehet majd claimelni?
-
Zoleee83
addikt
válasz headhunter86 #252684 üzenetére
Szerencsére engem mindenféle spoileres tartalom elkerült.
Engem is eddig, de elvből nem adok 17k-t megjelenéskor egy játékért, nekem nem ér ennyit.
Majd idővel ahogy sorba jön.
Bár most a CP2077 miatt elgondolkodtam, abban annyi tartalom lesz vélhetően, hogy sokáig nem fog esni az ára.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #252438 üzenetére
Azon rugózol, hogy napokig erről szólt a topic, aztán jössz egy hozzászólással aminek az égvilágon semmi köze a PS-hez, még csak véletlenül se.
A pinball legalább valamilyen szinten releváns volt..
Most kezdődik elölről a gyúrós hülyeség[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #252211 üzenetére
Dettó.
Én már rég elengedtem a PC upgradet, még úgy is hogy anno pc/notebook nagyker/szervizben is dolgoztam, ergo mindent olcsóbban kaphattam a legújabb cuccokból is. Azóta más meló után néztem és elég a notebook+konzol páros. Élvezem hogy letöltöm/lemezesen megveszem, települ és megy. Számomra ez sokat ér.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hevizms #252205 üzenetére
Első körben azt javasolnám, hogy tanulj meg kontrollerrel játszani.
Néhány nap-hét alatt is komoly fejlődést lehet elérni, mindannyian így kezdtük.
Én pl 20+ év PC után váltottam először box-ra, majd Ps-re.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #252045 üzenetére
Jaja, a CP-t nem az akcióért fogjuk szeretni ahogy a Witcher 3 sem ebben a legerősebb
(béna lovaglás Sanyival a vak lóval),hanem a történet mesélésben. Brutál sok infót kaptunk a világról amit a 20 perces Jutu' videóban is mutogattak.
Nagyon várom, egyre inkább kedvet kaptam hozzá.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
válasz Szabi® #251810 üzenetére
Egy évvel ezelőtt pont gondolkodtam rajta hogy ki kellene cserélni egy PRO-ra, de aztán elgondolkodtam, hogy úgyis csak FHD tv-m van jelenleg, meg nem olyan sok idő már a PS5 sem, így elvetettem. Utólag jó döntés volt, biztosan sokkal jobb a PRO, ezzel tisztában vagyok, viszont nekem nem ért ennyit, így minden szívfájdalom nélkül tudok majd túladni a motyókon. .
De jah, esetedben nem is tudom hogy mit csinálnék, elkótyavetyélni nem érdemes egy majdnem teljesen új PRO-t.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Gery9112 #251694 üzenetére
Megértelek, tiszteletben tartom, viszont nálam a Death Stranding "teszt" kib@szta a biztosítékot.
Ha noname utcáról behívott valakik szarozták/köpködték volna úgy azt a játékot még el is engedném, de ő/ők Belan-nal aki ráadásul még fejleszt is, újságírók lennének...
Szóval tartom továbbra is, hulljon a férgese.. Privát véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Gery9112 #251685 üzenetére
És sajnos azt is csiripelik a Sony szigorítani fog azon, hogy kiknek ad review kódot.
Adná az ég hogy az a tróger OW soha többé ne kapjon review kódot.
Full negatív Zoli mindig, mint aki folyamatosan citromba harap, semmisejó', nem kéne már a játékiparral foglalkoznia rég...
Ma keresgéltem Batman teszteket, végül behúztam végre az Arkham Collectiont, erre bedobott egy 9 éves Otherworld tesztet, mondom belenézek, régen csak nem volt ilyen, kár volt...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Lackooo84 #251631 üzenetére
Asszem Seth mondta valamelyik nap nagyon helyesen, hogy az Xbox One topicban ez normálisan van kezelve. Ott aki direkt, vagy nem direkt spilerezik annak egyrészt törli a TG a kommentjét ha a többieket zavarja, másrészt egy idő után ban(ánt) kap és pihenőre megy..
Ez lenne a normális menete a dolgoknak, persze ehhez kell egy olyan közösség is...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Gery9112 #251570 üzenetére
Nekem fura volt az Order, nagyon jól nézett ki a játék, annyira, hogy egyenesen "mű" lett számomra. Az a ~8 óra amíg tartott érdekes volt, de túl nagy nyomot nem hagyott bennem, szerintem mostanában a Plague Tale ami hasonló lehet, nem történetileg hanem zsáner szintjén.
-
Zoleee83
addikt
"A másik, találok egy páncélt, de nem vehetem fel, mert nem vagyok elég szintű hozzá. Mivel csak 2-es vagyok, nem vehetem fel, mert az 5-ös páncél! TOPLEL! Mi az, nem férek bele, vagy mi? "
Nagyon nevetek, köszi!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #251441 üzenetére
NE bántsd, szegény kapta érte az ívet elég sokáig!
Pedig egyáltalán nem voltak vészesek a DG farkasai még hardon sem.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Feherfy #251419 üzenetére
Szerintem úgy érti, hogy hónapfordulón venne 1 havit mondjuk, és így mindkét hónap játékai behúzhatóak ha egyszerre elérhetőek, így kvázi 4 játék jön ki egy hónapban nem kettő.
Legutóbb én is ezt csináltam a havival.
Persze lehet hogy félreértem én is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz bagyulajuve #251396 üzenetére
Tudtad értelmezni amire válaszoltam?
Irónia, ha nem jött volna át, ahogy LnB és többen is rávilágítottunk, van 3! topicja a játéknak ahol ki lehet beszélni, de direkt itt nyomják, szándékosan.
Hadd ne mi a többség menjünk már mobil böngészőre, hanem az a pár ember aki örömét leli abban, hogy itt IS beszélget róla.
Ráadásul átment személyeskedésbe már, szólni kell egy MOD-nak ha a TG-k nincsenek a helyzet magaslatán, ez a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz RangerFox #251375 üzenetére
Ha meg valaki tudja, hogy Ph! appban nem működik a spoiler tag funkció, akkor ne használja...
Hát köszi, ezzel aztán megoldottad.
Akkor elköszönök egy időre, menjen a spoiler, a játék kibeszélős topikja meg had kongjon az ürességtől!
Tipic magyar hozzáállás! Csesszük el mások élményét! Grat!....[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zoleee83
addikt
válasz BoneDragon #251236 üzenetére
Pedig igaza van!
Van saját topicja a játéknak, lehet menni oda kibeszélni, pont erre van.
Ezerszer kértük már!
Ráadásul mobilon a spoiler sz@rt se ér, de mégcsak nem is használják...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Madoc #250858 üzenetére
Nanana! Debreceniként kikérem magamnak! Hát hogynevóna!
Egyébként biztos az utolsó csatorna lenne a TheVR , vagy "thövári", ahol "végigjátszás"-t nézek, az állandó chat bambulással, kivagyokénvagyoksággal, meg észosztással.
RDR2 végigjátszásba valahogy belekattintottam véletlenül, Pistánk a chatet bámulta, miközben story szempontjából lényeges dolog történt, majd mikor visszanézett a játékra nem értette mi van és simán csak "fos"-nak titulálta a történetet...[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz belan #250809 üzenetére
Gondold azt te így gondolod én nem legközelebb használom Spoiler funkciót.
Na megfejtettem közben, mondjuk nem hátrány az írásjelek használata, így talán érthetővé és értemessé is válik amit közölni szeretnél.Tessék:
Gondold azt, te így gondolod, én nem, legközelebb használom a Spoiler funkciót.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #250752 üzenetére
Lehet csavargatni a szavakat, mondhatom rá azt hogy a 10-es az a jelenlegi legjobb, leginnovatívabb, legszórakoztatóbb, legjobb élmény. Bármi.
Nálam a közel tökéletes. Csak arra akartam kilyukadni hogy minek a 10-es ha csak max 9ig pontozzunk?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz kriszpontaz #250739 üzenetére
Ha nincs 10 pontos játék, akkor mi értelme a 10-es skálának?
Ez butaság hogy nem lehet tökéletes egy játék, miért ne lehetne valakinek egy játék tökéletes?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #250667 üzenetére
Sz@rni bele, már nem is is érdekel, csak elkeserített, majd játszom valami mást helyette, és majd megveszem használt lemezesen.
BTW: pl Batman trilodzsi' ebből a szempontból is jó vásár volt most, van benne pár órányi tartalom.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #250660 üzenetére
Ha te mondod és úgy van akkor valószínű!
Kurv@ra nem érdekelne ha szaggatna, vagy beesne az FPS esetenként, ahogy a Wicher3-nál sem érdekelt, mert a story miatt bőven megbocsájtottam a játéknak.
Pont, hogy érdekelne day1. Nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #250646 üzenetére
Nekem csalódás, nem az 1 hónapnyi csúszás, csak ha már a CDPR-ben sem lehet bízni akkor kiben?
Idén szinte ezt az 1 játékot vártam, majdnem vettem egy CP box bundlet, de inkabb nem, így meg pláne. Esélyes hogy be akarják vonni a PS5-öt is .@Seth - Lehet eltolom a PS5 vételt jövőre, tele a backlog, megvár. Tipródom...
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Ilyen apróságok kellenek csak, hogy leírjátok itt, hogy a HZD, a Far Cry, AC-k mennyire istencsászár játékok. És már harapom is ketté a billentyűzetet.
Sorry pedig ez pontosan így van, a HZD egy kur**a jó látványos és élvezetes játék, az AC-ban baromi jó parkour-ozni', az FC-ben meg csak simán jó őrültködni, lövöldözni.
Ha gondolod beszállok az új billentyűzetbe. Bocs!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz tboy93 #250468 üzenetére
Köszi a választ, nem baj az első két résznél hogy nem maiak, ha a sztori jó, akkor ezt meg kell vegyem, 6k-t mindenképp megér a 3 játék, ráadásuk fullos DLC-s pakkok, lemezesen meg nem találni.
Újabb 3 cím a backloghoz..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Újra akciós a Batman Arkham Collection, 6k.
Épp a Telltale-t játszom, ami nagyon bejött történetileg.
Jó ez a kollekció a felújított változatokkal, jól sikerültek?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #249753 üzenetére
...és még vissza van július 17. -->
"akadtak néhányan, akik kevesellték a látottakat, hiányolták az olyan nagyágyúkat, mint a Sony Santa Monica, vagy a Naughty Dog következő játéka. Ha te is azok közé tartozol, akik elnéztek volna még néhány next-gen címet, megnyugodhatsz, a PlayStation brand tejhatalmú ura, Jim Ryan ugyanis egy interjúban elmondta, hogy van még néhány meglepetés a tarsolyukban."
És akkor a következő eventre lehet majd mivel reagálni, itt a napalm!
Egy Days Gone 2, vagy GOW logo megvillantása, esetleg egy új kalandjáték IP...[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz eeXaa #249561 üzenetére
Mit robbantanának? Önmagukat?
Ha már ide tévedtél trollkodni, saját bevallásuk szerint sem lesz még jó ideig új belsős címük, sajnos..
Millió indie cím, az 1-2 évenkénti Forza meg copy-paste más-más környezetben, mutathatnának valamit végre, hogy kedvet kapjak egy SX-hez..[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Gery9112 #249341 üzenetére
Én is így vagyok vele, a Syndicate, meg a Unity nagyon adta hangulatilag, volt egy flow-ja mindkét játéknak.
Ellenben az Origins számomra annyira kommersz volt, hogy nem tudtam szeretni, de azért végigjátszottam, az Odyssey-t már meg sem vettem, hátha most a vikinges résszel meggyőznek, az ötlet tetszik, meglátjuk.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #249336 üzenetére
Nekem ingyen volt, múltkor csináltam egy német accot csak emiatt, mert az első rész nagyon tetszett. Korona alatt a Journey helyett a Knack2 járt a németeknek.
Viszonylag gyakran van akcióban, majd legközelebb behúzod.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #249315 üzenetére
Ámen!
Inkább mint az évenkénti COD, BF189 bejelentés...@S e t h - Egy próbát megér, nem kell túlgondolni, szög egyszerű a "story", de legalább szórakoztató, rengeteg a kombó és változatos is a Knack 2.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest