Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Nekem sem megy sajna, pedig megnéztem volna. Pedig engedélyezve van minden a gépen.
-
Mrdevil
addikt
Januári PS Plus?
-
Mrdevil
addikt
Talán nem is érdemes kapkodni azekkel az akciókkal, lehet karácsonykor lesz valami Sony kuponozás, hátha küldenek valamit ezek, vagy nem.
-
Mrdevil
addikt
PS Plus október?
-
Mrdevil
addikt
Cod Alpha: olyan ez mint valami rissz-rossz csgo, graf gyenge, karakter modellek gyenge, fegyver hangok valami borzasztó gagyik. Ez mi...
-
Mrdevil
addikt
Srácok, aki leszedte a cold war alphat, kinek hány gigat ír. Van akinek 111, van akinek 28, a végleges méret. Ez mi....
-
Mrdevil
addikt
Pluszos street fighterben nincs benne a genaral story mód? Szedtem hozzá valami free 8giga story cuccot, de úgy sem teszi bele. Ez így fura.
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hááát. Avangers: Destiny + Anthem keverék ( erősen) marvel környezetben. Graf meglepően jó, tetszik, látványos, kampány része jó lesz, de szerintem rövid lesz. Negatív része minden ami az ilyen Destiny szerűekben rossz, borzasztó unalmas repetitiv ismétlődő questek, grindelés ezerrel egy újabb kék kesztyűért amitől pont nem fejlődők, pedig ebből borzasztó nagy gémet lehetne azért csinálni, adott a marvel világ, Coop egyenlőre nem ment, több bug, pedig közel a megjelenés. Elején vigyorogtam, pár óra után legörbült a kis szám.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem tudom, én behúztam most a full csomagot akcióban, szerintem nem rossz, hangok tényleg durvák. GTS is megvan mellé, meg a sok rally, NFS, stb.... El autózgatok ezekkel...
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nálam még nem tölthető.
-
Mrdevil
addikt
Havi pluszos pletykák?
-
Mrdevil
addikt
Srácok. Valaki járt már úgy, hogy egyszer szak belépve a Magyar store-ra látom van a walletban 3000ft? Semmiféle feltöltés nem történt részemről. Mi ez, gift for you?....
-
Mrdevil
addikt
-
Mrdevil
addikt
Igen, a vicc az,hogy néztem vidiket róla, mondom fasza lesz ez nekünk, de valahogy játék közben olyan iszonyat gagyi hatása van, mint valami nagyon régi játék lenne, vagy csak nekem nagyok manapság már az igényeim, így 2020 felé. De pl végig hallgatni ezeket az autó hangokat, nagyon kereplős zavaró autó hangok ezek. ( nekem )
Meg itt nincs autó liszensz sem, nem? Ezek csak olyan hasonló gyári modellek? Bár nekem még nem sok autó nyílt meg. A karrier része is egyenlőre uncsi.... -
Mrdevil
addikt
Behúztuk ezt a Wreckfest alap verziót.
Borzasztó gyenge játék, zene idegesítő azonnal kikapcsoltam, ( fejfájós ) graf nagyon gyenge, autó hangok iszonyat gagyik, ember ül az autóban a két keze a kormányon, a keze nem mozdul, de alatta a kormány pörög, legalább egy animot írhattak volna erre, vicces.
Én egy kicsit komolyabbra számítottam, ez ilyen szegény ember roncsderbije.
-
Mrdevil
addikt
Srácok. Wreckfestől megéri a deluxe? Látom valami 8dlc, autó pakkok.
-
Mrdevil
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, egy kalap hulladék sajnos.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azaz....
-
Mrdevil
addikt
LG 4K Oled HDR, sokszor nálam is baromi sötét volt a játék. Nekem 20 óra 18perc lett a vége, vasárnap reggelre lepörgettem, pedig mindenhova elmentem benéztem, és nem rohantam.
-
Mrdevil
addikt
Hitman karakter modellek csodásak voltak.
-
Mrdevil
addikt
Igen, több olyan játékot mutogatnak amihez baromira nem kell egy ps5. A Future gaming nem most lesz....
-
Mrdevil
addikt
Pokit tudtuk, hogy lesz. Aminek dátuma sincs, azt szerintem felejtsük is el egyenlőre.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Emlékeim szerint nagyon randa lett.
-
Mrdevil
addikt
válasz
üzenetére
Ja, az van, hogy a karrier is ad ilyen dirt pontot vagy mifenét, amiből lehet ugyebár vásárolgatni, személyzetet meg mindent, erre meg úgy vigyáz a codemasters mint az aranyra. Nekem az über verzió van meg, itt az event menüben rengeteg napi/heti/havi versenyem van, amiből ha ráfekszek sok pénzt lehet szerezni.
-
Mrdevil
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem kormánnyal sem egy leányálom. Meg aztán nehéz a nagy nappali fotelre kormányt szerelni.
El kell fogadni, hogy ez nem az a rali ahol első leszel, és akkor baromi élvezetes, a karrier része is gyenge, a wrc8-ban van jó karrier. Pl a Colin pakk ami jött, ott sincs semmi jutalom, mehetsz a Colin pályáin, az ő ikonikus autóival, de nem látok semmit amit kapnék érte. Ezt nem így oldottam volna meg. -
Mrdevil
addikt
Sokszor volt már akciozva a Dirt2. 0, anno meg is vettem a 32k-s über verziót valami pár ezer forintért, így megérte. Az alapban szinte semmi nincs, elég nehéz rali játék, a wrc8-hoz képest pl sokkal nehezebb, grifika viszont iszonyat szép néhol. Elsőnek lenni max very easyn tudok lenni, de ezt a beállítást nagyon kevés helyen engedi, pl karrierben sem. Kontrollerrel nyomom. Némely autó típusokat szinte borzadály vezetni, max lassan, úgy meg nincs idő.
-
Mrdevil
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Jaja, egy gombnyomás, egy fizetés, és már mehet is a full móka.
-
Mrdevil
addikt
Free COD szedhető, természetesen 100giga.
-
Mrdevil
addikt
Gyerekek nekem még mindig ezt a 18 éves nem vagyok baromságot írja a ps stat. Ez ennyi már akkor?
-
Mrdevil
addikt
Srácok, kártyás/store-os vásárlás nem megy, pirossal hibát ír a kártya számra, pedig jól írom.
-
Mrdevil
addikt
Én nyolcvan vagyok, mármint nyolcvanas gyártású.

-
Mrdevil
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Igen, elvileg ha megjelenik a játék vége a trailnak. Kár, még nekem is volt 6 órám, trial alatt simán lehet végig nyomom a sztorit.
-
Mrdevil
addikt
Srácok. NFS Heat trialra lakatot vágott, pedig pl a Fe című játék elindul EA accessen belül. Ez fura, még lett volna 6 órám, vagy időlimites volt napra is, nem hiszem.
-
Mrdevil
addikt
GR Breakpoint beta: 24G5-83NA-9P52, elvileg.
-
Mrdevil
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát bizonyos helyeken nem estem hanyatt a graftól. De jó lesz ez, viszont ez inkább egy jelmagyarázat volt, mintsem éles gameplay.
-
Mrdevil
addikt
-25% kupon ausztrál akkhoz, elvileg lehet jó Magyarhoz is: RPQ76BTQAJ
-
Mrdevil
addikt
Jött app az Ericahoz, bár már kétszer végig nyomtuk.
-
Mrdevil
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na látjátok gyerekek, pedig ez is vicces.

Kinek mi vicces......
-
Mrdevil
addikt
Jött egy Magyar akkos kuponom, amit használni fogok, jött egy Ausztrál akkos, ez nem kell, jött egy 10%-os Konzolvilág kupon, ez sem kell. Az Ausztrál vicces, ott azt írják, "WINTER Sale, more games added".

-
Mrdevil
addikt
Srácok. EA accessben lévő Mass Effect-et leszedtem, erre 10 órás trialt ír ki. Ez mi, nem fullnak kellene lennie?
-
Mrdevil
addikt
Usan mikor kezdődik a days of play? Pl Anthem csak Magyaron akciós egyenlőre.
-
Mrdevil
addikt
válasz
fausto
üzenetére
A Sharp Shooter, és az AIM kontroller között ég és föld a különbség. A sharpba úgy kell belepattintani a navit, meg a move-ot, az aim egy full komplett/komolyabb cucc, sokkal több gombbal is rendelkezik. Persze ha nagyon akarták volna meg tudták volna oldani a sharp működését PS4-en, de nem akarták.

-
Mrdevil
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem teljesen jó az Odyssey, látvány nagyon rendben van, nem egy Division2, hangulat jó, elviszi a hátán ez a 300 szerű spártai dolog. Világ faszán fel van építve. Pedig én nagy Ubi ellenes, grafika b.zi tudok lenni. Teli árban természetesen nem, de komoly akcióban nem rossz. Fejlődni pikk pakk lehet, nem kell reggeltől estig farmolni, harcrendszer is kézre álló nekem. Minden esetre nem árt, hogy nem lesz mostanában több AC rész, kicsit pihentessék.
De ez persze megint olyan, kinek mi.
-
Mrdevil
addikt
Egyet értek, annyi különbséggel, hogy én nem csalódtam, lehetett látni ebből ez lesz. 2019-ben ez már randa mint a bűn, unalmas, bugos, el akarják adni még egyszer ugyan azt, ( és ez nem ugyan az, mint pl a két uccsó AC játékuk ) mondjuk aki az első részbe beletett 8millo órát, van egy haveri brigádja akik várják mint a messiást, azoknak lehet be fog jönni.
-
Mrdevil
addikt
Nekem majd Magyar accra küldjetek már egy Division2 invet légyszi, lehet nem kapok, ha kapok szólok.
-
Mrdevil
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Hát talán, de ebben nem vagyok sajna biztos, nem érzem akkora dübörgő dolognak a VR-t, hogy megérje új szemcsit fejleszteni. Ezeket a kis indi cuccokat is veszegetik.
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok, pm-be egy Anthem fiendly kód ha lenne valakinek megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- CASIO órák kedvelők topicja!
- SONY LCD és LED TV-k
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek