Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gjanner

    tag

    Sziasztok!
    A PS4 pár s-os elsötétedésével kapcsolatban lenne egy érdekes esetem/kérdésem. Decemberben lesz 3 éves a Pro-m és a kezdetektől fogva ez volt a setup: PS4 - Denon AVR - Samsung KS7000, mindenhol HDMI kapcsolat az eszközök között. TV játék módban, HDR, kezdetekben beállítottam ahogy kellett, azóta nem babráltam a beállításokkal. A PS4 és az erősítő között a gyári PS HDMI kábel van, a TV felé pedig egy QED Profile (1 vagy 1,5m) kábel van, tehát nem a legolcsóbb Tescos kábel.
    A jelenséget csak itt a fórumon olvastam még 1-2 éve és örültem hogy nálam ez sosem jelentkezett, még valaki írta is, hogy ha AVR erősítőn keresztül küldi a képet a TV felé, akkor ezt a problémát el lehet felejteni. Ez nálam is így működik (nyilván nem a probléma elkerülése miatt van AVR-em, hanem a hangzás miatt). Szóval lényeg, hogy kb. 3-4 hónapja tapasztaltam először, és néha néha előfordul (szinte minden alkalommal ha bekapcsolom, általában csak játék közben, menüben szinte sosem - ha jól emlékszem). A dolog furcsasága, hogy ez eddig sosem jött elő, semmi nem változott a rendszeren, de most mégis elkezdte.
    Ami változott, hogy az elmúlt 6-10 hónapban sokkal ritkábban megy a gép mint előtte, van hogy 1-2 hétig be sincs kapcsolva. Valamint a gép még sosem volt szétszedve, újrapasztázva.
    Valakinek esetleg ötlete, hogy ez mi a túró lehet? Öregszik a cucc? :F ...tudok a dologgal együtt élni, csak nagyon furcsa, hogy most kezdte el a meghülyülést :U

Új hozzászólás Aktív témák