- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #176288 üzenetére
Elméletileg nem látom okát miért ne menne vele. Persze olyanokra figyelj, hogy a régió egyezzen, de ha itthon veszed boltból akkor erre sem kell.
(Meg hát nyilván ugyanaz legyen, pl egy alapjáték után, ha a GOTY kiadást teszed be az valószínű nem fog menni telepítés nélkül)Do you see the white shadow?
-
james001
veterán
válasz hombre[EU] #176299 üzenetére
Szerintem kevered a Sekiro-val,azt csinálják azok akik a Tenchu-t is csinálták,ugye a From Software. Tsushima az Sucker Punch játék,ők az inFamous-t csinálták előtte.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
hombre[EU]
veterán
válasz james001 #176302 üzenetére
Nem,nem keverem,tudom ki mit fejleszt a Sekiro egy fantasy souls like
Én a Tenchura gondoltam. Viszonylag realista Távol-keleti assassin game,face-to-face harcokkal. Tudom a nindzsa,nem szamuráj, de a stílus/téma nagyon hasonló. És a grappling hook már ott is meg volt[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz oriic #176281 üzenetére
Viszont ha ez jön a nyáron és még bedobnak év végére egy GoT vagy egy TLOU2-őt akkor mi marad 2020-ra mivel bejelenteni új címet elvileg nem akarnak?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hitchins
őstag
válasz hombre[EU] #176305 üzenetére
En abszolut ertem mire gondolsz. Tenchu ota varok valami jo japan szamurajos vagy nindzsas jatekra ahol nem orrba szajba demonokat kell kaszabolni halomra meg 5 emletes szornyeket.
GoT trailert kb 30szor megneztem mar es minden alkalommal beleborzongok. Remelem az egesz jatek megtartja ezt a hangulatot.
Egeszen addig a TloU2 volt a top nalam de miota lattam az elso trilert ez a nr1 a varolistamon.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #176310 üzenetére
Én régen játszottam egy ninjás játékkal, de már nem tudom felidézni hogy ps2-n vagy PSP-n. Egy női ninjával kellett egy japán faluban az embereket vadászni. Néha voltak boss harcok is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
petszol
tag
Sziasztok.
Bocsi,hogy ilyet kérdezek,de játszik közületek ilyen tévén valaki?
LG50UK6950
Ha igen mi a vélemény a készülékről?
PS4-hez megfelelő?Üdv: Petszol
-
NoOne1976
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a CUH-2216A modellszám mit takar? Mikoriak ezek a gépek?
-
szabi__memo
nagyúr
Ps now-t szokott valaki feltöltőkártyával fizetni?
Működik, hogyan érdemes csinálni? Mire kell figyelni?
Köszönöm -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ronam
addikt
PSnow-val megoldhato az, hogy mondjuk egy osztrak profillal letoltom a jatekot, es azt egy magyar profillal jatszom? Stream eseteben ez nem mukodott, de mi a helyzet akkor, ha a jatek le van toltve?
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
olvasok itt erről a Thermal Grizzly Kryonaut pasztáról. Másik nem jó? pl mx2/mx4?Vennék porszűrő filtert, de vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs fat-hez ebay-en, alin.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Carlos Padre
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #176330 üzenetére
Battlefield V 13k.. Annyira gáz ez sztem, egy BF-től. Na mind1 nekem nem kell így se.
Nioh Complete-t nézem, meg Unravel-t.
Ezt a Gravity Rush 2-t is figyelgetem hetek óta, de a YT videók se fognak meg.Nioh Complete-ben benne van a Season Pass tartalma ugye?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami "Mario jellegű" játékot az asszonynak? Sima egyszerű platform játék kéne
KösziGive them nothing but take from them everything
-
kriszpontaz
veterán
-
.LnB
titán
válasz vonSux #176337 üzenetére
Meg akarom venni. Két másik játékkal együtt, de a Store honlap nem akarja. Egyszerűen nem tudom kosárba tenni. Lassan két órája próbálkozom. Na majd otthon akkor a PS-en.
(#176338) gyuri00 Gyuri, szerinted melyik Battlefield részre voltak jellemzően a CoD méretű mapok? Csak érdekel, hogy mit vársz te ettől a BFVé-től?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz Krissz1983 #176334 üzenetére
Itt a Spyro, nem nehéz és végtelenül cuki. Yooka-Laylee, Ratchet&Clank, Hat In Time.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Woodslave
félisten
válasz ProEvoFan #176330 üzenetére
ettől féltem hogy nem tudok majd megállni ilyen akciókat Mondjuk solid voltam, csak a díing lightot húztam be ennyiért használtan se láttam és nagyon tetszett amit eddig youtube-n láttam meg a MSG V-öt ha már playstationt vettem meg kell próbálnom
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
.LnB
titán
Bazdki, Moby törölve lett(?)! [link] Mi a fene történt? Tudja valaki? Ennyire kikészítette az RDR2, hogy törölte magát? Tud valaki bármit is?
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Egy széjjel akciózott NHL-nek már nagyon örülnék.. Még a 18-nak is...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
.LnB
titán
válasz bigrob #176347 üzenetére
A 18 és a 19 között annyi a különbség, hogy friss roster van a 19-ben. És, hogy Subban van a borítón.
Én azt mondom neked, hogy 3-4 ezret adj érte kb. Bár nekem ennyiért is csalódás volt. A 19-be beletettek sok hülyeséget, ami egyáltalán nem a gameplay-t fejlesztette. Ráadásként pedig olyan bűn rondák az arcok a játékban, hogy senkit sem lehet felismerni az arcáról.
Nekem a 18 van meg egyébként, a 19-et beta-ban próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest