Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
30z.Samu #174896 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, akkor más is járt már így.
Amúgy egy Pro lenne RDR2-vel és Pókival 139,990-ért. Nem tudom mit csináljak, mert éjféltől lehet máshol lesz hasonló ajánlat, és akiknek van is a háttérben miből gazdálkodni.
Mindkét ismerős 2 munkanapon belül megkapta, egyszerre rendeltük, ez azért tökre lehangoló... -
30z.Samu
félisten
válasz
malystryx #174895 üzenetére
Én eddig többször hallottam róluk rosszat, mint jót...Olyat is olvastam, hogy valaki betelefonált egy adott játék végett, elrakatta hogy a nap folyamán megy érte. Megy be a játékért, erre közli az eladó hogy bocs, de eladtuk...de más is járt úgy, mint Te hogy semmi visszajelzés.
-
malystryx
senior tag
Srácok, rendelt valaki a videójátékbolt-ról?? Ha igen, jeleztek már vissza? Én már 1 hete le vagyok tojva, szerdán volt készletfeltöltésük, azóta kussban vannak, semmi visszajelzés, 12-en várunk gépre. A rendelést nem tudom törölni a weboldalon, a telefont meg nem veszik fel. Szép kis zsákutca.... Valakinek van velük tapasztalata, illetőleg folyamatban lévő ügye? Előre is köszi
-
Thorkos
tag
válasz
hitvanyalak #174760 üzenetére
Fő szálat simán tolhatod egyedül, csak úgy nyilvan valamivel nehezebb, endgame nem tudom még mennyire kell a partner.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Eddig elkerültem az Alzát, de van egy egészen szimpi ajánlatuk, amit kicsivel feljebb már vki linkelt:
Alza PS4 ProTudja esetleg vki, hogy az Alza gyártói garanciát biztosít-e? Vagy van bármi egyéb lehetséges buktató?
Illetve szintén felettem néhány kommenttel hivatkozik valaki erre az ajánlatra is:
Nbook.huEz három játékot ajánl (2 eltérő címmel), 90 nap online elérhetőséget és +1 joy-t.
Mit gondoltok melyik a jobb ajánlat?
Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
-
tipuka
addikt
Ma tervezek venni PS4 PRO Bundle-t God of Warral, Detroittal, Pókemberrel és Heavy Rain & Beyond Collection - al. Van még esetleg olyan exlusive cím még, amit vétek lenne kihagynom, magyar feliratos vagy olyan alap angol elég hozzá, amit egy ovodás is megért?
Amiket néztem RDR2, Uncharted-hez, Horizon Zero Dawn és Last of US-hoz elég sok szöveg van, kétséges megértem-e a sztorit. -
30z.Samu
félisten
válasz
bulikavagyok #174879 üzenetére
Nem tudhatod, lehet, hogy két hsz között ilyesmi történik...
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz
Polllen #174874 üzenetére
Hagyjál már az ilyen kínai szutykokkal.
Gondoltam veszek karácsonyra a fiamnak, egy Nintendo NES Mini-t. Mert én is azzal kezdtem. Az 20k. Szóval én azt hittem, hogy ez az, akciósan.
De letettem róla egyébként, mert "anya" tuti nem örülne neki, hogy 6 évesen kapja az első saját konzolját. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre #174869 üzenetére
[link] - pulffy véleményezést kér Fallout 76-ról
[link] - .Lnb írja hogy szutyok lett
[link] - ProEvoFan szóba hozza, hogy net népe szerint foshtenger lett, meg 40GB-os a day1 patch
[link] - ProEvoFannak válaszoltál hogy a BO4 is több gigát szedett le mind maga a játék volt. Nem tudod hogy ez jelent-e valamit.
[link] - Válaszoltam hogy azt jelenti hogy esetenként hulladék a PS Store update rendszere. (Erre volt már panasz itt a topikban is)
[link] - Erre te levontad a következtetést hogy Xbox-on meg PC-n jobb a BO4.Kérdem én, hogy jött ki neked mindez? (Szólj ha kihagytam valamit.
)
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
No, eddig bírtam, behúztam az Alzás RDR2 + Spiderman kombót 125kért
[link]
-
mandin
senior tag
Sziasztok,
Barátommal tervezzük megvenni a Detroit Digital Deluxe változatát. A kérdés az, hogy megosztott accounttal minden extra tartalmat látni fogunk mindketten?
Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre #174861 üzenetére
Csodásan levezetted mindezt a hatalmas méretű day-1 Fallout 76 patch-ből kiindulva.
(#174862) .LnB
Kínai szutykokat áruló oldal.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #174861 üzenetére
Szerintem már csak az irányítás miatt is minden FPS jobb PC-n, mint konzolon.
-
Djuree
félisten
a mass effect andromédához mennyire kell erős angol?
nem akarom elrontani a párbeszédeket, annyira nem tudok angolul.
vagy van valami jelölés melyik a legjobb válasz? -
mastadoc1
tag
Kár lesni a legjobb ajánlatokat, ennél jobb biztosan nem lesz!
És még nem is blekfrájdéj!
[link][ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Ok, köszi skacok, megnyugodtam, akkor nem nálam van a hiba
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Van egy PS4 Slim 1 Tb gépem, viszont szeretnék bele SSD-t. Molyen márkát ajánlotok?
-
penge111
addikt
Ezt már rég akartam kérdezni maga Ps4 menüje, storéban mozgás, nekem sokszor slim esetében elég látványosan akadozik, ez egyedi probléma, vagy másnak is ennyire lagos a ps menürendszere, pro esetén gördülékeny?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre #174840 üzenetére
Azt hogy bizonyos esetekben eléggé elcseszett a PS4 update rendszere. (Pl: Biztonsági mentés készül a teljes játékról, emiatt kiírja hogy nincs elég helyed a gépen, holott maga a patch jóval kisebb mint amennyi tárhelye van az embernek)
De ez csak PS4-nél van/volt, a Fallout 76 Xbox-on és PC-n is ekkora day-1 frissítéssel indult.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #174780 üzenetére
Ez főleg a BF1 óta hatványozottan így van sajnos
De,hogy a Cod is oda lett ezt már nehezen emésztem
Cod al multizom többnyire de azért a kampányokat is ki szoktam játszani.
Én biztos nem fogok fizetni teljes árat egy csak Online játékért!
Erre jó példa a Battlefront 2 addig vártam vele amíg 4k ért meg tudtam szerezni mert a rövid kampány miatt nekem többet nem ér az az egyébként multira kihegyezett gamma.[ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
válasz
Tyler Durden #174838 üzenetére
Ha rá mész egyre jobb oldalt kiírja, hogy mire való az adott cucc.
-
HZD-ben rengeteg kacat összegyűlt nálam, Nemtudom mit érdemes megtartani és mit érdemes eladni. Common meg uncommon cuccok nyugodtan mehetnek a levesbe?
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Akik még az elöző pénteki "turnusban" vásároltak notebook.hu nekik mennyi idő alatt jött meg az tényleges visszaigazoló email a gépi email után?
köszi
-
Ateszpapa
addikt
válasz
b4lukapitany #174833 üzenetére
Ehhez nem kell a románokat bele keverni, felesleges is.
Tavaly az Xboxok 2 perc alatt elkeltek.Nagyon gyorsnak kell lenni, elvileg az App előbb kezdett mint a Webes felület.
Az a pár másodperc is számít ám.Remélem lesz még játék akció is, raktam is a kedvencek közé párat.
Humant, pókot, jó lenne beszerezni, bár a Human most 9500, de talán lesz holnap olcsóbban is.[ Szerkesztve ]
-
b4lukapitany
tag
Nincs esetleg itt romániai magyar, aki a kinti emagos bf-en vett ps-t? Csak, hogy ott mennyi idő alatt mentek el?
-
karlyn
újonc
Sziasztok! Láttam, hogy volt már ilyen kérdés, de nem sikerült sajnos megoldani a gondot belőle. PS4 Pro-nk van, hozzá 4K-s tévé. A God of War-nál és a Little Big Planet 3-nál vettük észre (egyelőre még csak ezekkel játszottunk, új szerzemény
), hogy a játék közben fekete csík van körben és nem teljes képernyőn fut. A játékok előtti telepítés, videók és egyebek teljes képernyősek, csak maga, amikor elindítjuk a játékot, jön a fekete csík körben. Tudnátok segíteni, hogy pontosan hol keressük ennek a beállítását? Köszönöm szépen!
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok PS Plus szal most elvileg ingyenesen kipróbálható az Overwatch de mégse engedi. Mi lehet? Most nem elérhető a tartalom azt írja.
-
Reaper
őstag
válasz
Executioner #174823 üzenetére
Na, akkor ez a legegyszerűbb, holnap hajnalban szétnézek, van-e valami akció és majd kiderül.
-
wolf13
őstag
-
Reaper
őstag
Valami ilyesmit terveztem
Mondjuk sapkám nincs
erahurka: Mert feltételeztem, hogy ránéz és megnézi a belső rendszerben, mert ha csak egy konzol és adnak mellé játékot az máshogy jelenik meg, mintha boundle.
De nem rugózok rajta tovább itt offolva, délután benézek hozzájuk. -
.LnB
titán
válasz
Reaper #174817 üzenetére
Bemész, köszönsz. (opcionálisan sapkát leveszed
)
Megmondod nekik, hogy szeretnél venni egy PS4 RDR2 bundle-t amit akciósan láttál a napokban.
Mást nem mondasz. Kihozzák, ha a doboz RDR2-es akkor oké. Ha nem akkor megkéred őket, hogy hozzanak akkor egy RDR2-est mert ez nem az.Amúgy meg írtam már, hogy mindegy, hogy 71** vagy 72**. Kapd meg mellé az RDR2-t is és akkor már jól jártál.
-
tothjozsi96
addikt
Szerintetek holnap várható valami jó kis deal a Store-ban?
-
Reaper
őstag
válasz
#42308056 #174811 üzenetére
Gondoltam értenek azért hozzá
.LnB: Be fogok sétálni hozzájuk a pólusba, hátha ott valaki tudja majd miről beszélek
Executioner: Igen tudom, de azért akkor is rosszul esne, ha nem az jönne ki. Na majd kiderül.
szerk: #174816: pont erre gondoltam én is, ezért vagyok gyanakvó!
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz
oriic #174773 üzenetére
Ha azt nézem, hogy előző pénteken 80k-ért vettem a media markt akciójában egy 500-as Slimet Spiderman játékkal (amit amúgy is megvettem volna, mostanában újonnan olyan 12k környékén megy), akkor szerintem annyira nem best buy a cucc - legalábbis nekem 8k-t megér, hogy ne egész reggel azt lessem, hogy mikor indul az akció, majd azon bosszantsam magam, hogy kevesebb mint 1 perc alatt elfogyott a készlet, illetve hogy később az aprón köt ki a gépek nagy része.
Tegnap átvettem az alza-ról rendelt 12k-s hullámkék kontrollert - hát, azt nem mondanám, hogy csúnya, de képeken jobban néz ki, mint élőben.
Azért a Sony elmehet a p.csába, hogy a Slim-en csak 2 USB port van, így ha a külső DAC rá van kötve, akkor már csak egy hely van siman USB kábelnek, hogy töltsem vele a kontrollert. Néztem dual usb kábelt, de gondolom itt is limitált, hogy hány voltot ad le egy USB port, szóval akkor 2 kontrollert lassabban lehetne feltölteni vele, mint egyet egy sima kábellel.
Ami még felmerült megoldásként, az a Venom vagy az official Sony dupla töltőállomás, igaz, itt a Venomnál nem tetszik, hogy fixen be kell dugni a kontrollerbe az adapterüket - akinek ilyen van, az hogy érzi, nem ront a kontroller használati értékén, hogy fixen be van dugva az adapter?
De lehet, hogy hagyom az egészet, és inkább maradok inkább az egy darab kábelnél. -
Rekro
aktív tag
-
Zoleee83
addikt
Remélem BF után lesz pár jóárasított RDR2 aprón.
Nagyon fáj a fogam rá, de még csak kivárom mi lesz . -
.LnB
titán
válasz
Reaper #174800 üzenetére
A 7216B az csak RDR2 bundle. És könnyű megkülönböztetni mert kisebb a doboza, és egy b*szott nagy piros alapon Arthur Morgan virít rajta.
Aki nem ilyen dobozt kap, az nem 7216B-t kap.De bemész a Konzolok Szervízébe és olyat adnak a srácok amilyet kérsz. Amúgy is honnan tudnák? A Notebook az nem konzol!
-
penge111
addikt
Mondjuk Bf után majd tele lesz a hardverapró 5-6k-s póki, gow és detroit lemezekkel, illetve 90k körüli prokkal. Ma például már láttam hirdetve 5k-ért Detroitot itt az aprón.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Általában mennyi garancia jár egy playstationhoz? Látni itt 1 és 2 éves hirdetéseket is.
-
Rekro
aktív tag
-
penge111
addikt
válasz
Rekro #174797 üzenetére
Nem vagyunk jövőbelátóak, de szerintem a notebooknál kapható RDR 2 csomag vagy a Ultimate csomag, illetve az alzás pókemberes csomagtól jobb ajánlat nem lesz. Mindegyiknek csomagnak megvan az előnye, de mindent levonogatva kb 105-110k-ért van egy ps4 prod. Notebook vétel estetén az RDR2-es csomag azért vonzó, mert a legújabb 7216B modellet tartalmazza. Ultimate csomag, mert nagyon ütős és magyar nyelvű játékokat kapsz hozzá. Az alzás csomag meg azért mert 1 év helyet két év gari, de a 7116B modell-lel, de az is nagyon jó kis masina.