-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
rollins #120738 üzenetére
A kettő szerintem is a leggyengébb volt játékmenet terén, elnyújtott, rengeteg lövöldözős résszel zárt helyszíneken, sokszor megakasztották a játékot, a sztori is kicsit eltávolodott a főhőstől, kevésbé személyes hangvételű. A harmadik viszont iszonyat gördülékeny, tele epic jelenetekkel, lélegzetelállító, tényleg, ebben végre minden a helyére került, a gameplay, a narratíva, történet, minden. A negyedik meg... nem tudok mit mondani, az etalon, nem egy kicsivel a jó játékok felett van, hanem toronymagasan, magabiztosan fölöttük. Persze kell ehhez rengeteg pénz és idő, amit nem lehet elvárni minden gametől, na de ilyen egy játék, ha mindezt megkapja. Minden egyes pillanata magával ragadó, és bár nekem az első lett a kedvencem, a 4-en kapkodtam a levegőt a legtöbbször. Must have az egész sorozat, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest