- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Leírom én is , hogy mi a gondom ....talán van valakinek jó és használható ötlete.
Adott egy Corsair Flash Voyager GT USB 3.0 64GB pendrive.
Bedugom és a Total Commander látja ( Pl : E meghajtónak ) de mikor belemennék akkor azt írja, hogy nincs ilyen meghajtó.
Próbáltam több kis progit amivel ISO formátumú rendszert lehet írni úgy , hogy boot-olható pendrive-ot készít.
A progik látták a pent de hibaüzenettel leálltak ,vagy tovább sem mentek.Particionáló progival is néztem....nem is látta.
Bedugtam még egy másik asztali konfigba és egy laptopba is....szintén semmi.
Annó mikor rendesen működött akkor csatlakozás után a kék led villogott egy darabig aztán elaludt.
Ha másoltam/olvastam róla akkor megint elkezdett villogni.MOST ha bedugom akkor folyamatosan világít a kis led.
Na erre varjatok gombot.
Nem volt olcsó és nagyon szerettem az USB 3.0-ás sebessége miatt de lehet, hogy kidobhatom ?Szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest