Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fugo1
csendes tag
helosztok van egy 8 gb-os pendrive-om és rá akarom rakni ezt a filmet Avatar.TELESYNC.Hungarian.720p.x264-N&R
4,36 GB (4 689 391 616 bájt)de azt irja ki hogy a célmeghajtó megtelt és helyezzen be egy másikat ezt nem értem
és ugyan ezt irja ki a 7gb os sherlock holmes videónál is de aaz Assasins creed az /gb os és az felrakja rá nem értem igaz ez több fájlbol áll -
bercee
tag
sziasztok
van egy corsair voyager mini 4gigás pendrivom és firmwaret szeretnék rajta frissíteni. hogyan tudok?
köszi -
Face50
csendes tag
Nem kínál fel csak annyit, hogy Formázás vagy Mégse!
Néztem win7 alatt is de egyáltalán meg se tudom nyitni a meghajtót, mert mikor nyitnám meg akkor újra kidobja a formázás ill.mégse ablakot...
Tehát nem tudom róla lementeni az adatokat...itt a probléma!
Azért köszi!Blaze71
-
Blaze71
őstag
válasz
Kiskrapek13 #394 üzenetére
Próbáld meg nem ATI Chippes gépben megnézni és ha ott látja, akkor formázd újra úgy, hogy elsőre törlöd, majd újra létrehozod a partíciót. Mondjuk ezt csak Vista, vagy Win7 alatt tudod megcsinálni, mert XP nem fogja látni valószínüleg.
Face50! Elvileg fel kellene kínálnia egy olyan lehetőséget is, hogy folytatás javítás nélkül. Ha nem teszi, akkor próbáld Vista, vagy Win7 alatt egy másik gépben. Mentsd le róla az adatokat és formázd ezután. Aztán mehet rá vissza a cucc.
-
Kiskrapek13
csendes tag
Sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy a kingston datatraveller pendriveomat megformáztamFAT32esre és azóta semmilyen gép nem hajlandó felismerni azt írja,hogy az USB eszközt nem lehet felismerni.néztem a lemezkezelést vezérlőpultba de ott se látja.mi lehet a baja egy sima sajátgépben történő formázás tönkreteheti a pendriveot?
-
Face50
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Kingmax 2GB-os pendrive-om és az a problémám vele, hogy mikor bedugom a gépbe ez az üzenet jelenik meg: A meghajtóban (Hlemezt használat előtt formázni kell!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Fontos lenne mert rajta van szinte az egész életem
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
Sziasztok!
Vettem egy 16 gigás kingston peni-t, de amikor egy 7gb-os filet akartam rámásolni azt írta ki, hogy nincs elég hely...
Hallottam vmi olyant, hogy ez csak akkor küszöbölhető ki ha átformatálom másra a drivot, de nem igazán vágom a szitut... HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI PLS ÍRJON!
Köszi
-
dim dim
tag
Üdv!
Van arra megoldás, hogy egy adott pendrive mindig ugyanazt a betűjelet kapja, a rendszer semmiképp se ossza ki másnak, mindegy, melyik USB-be dugom a pent?
Most, vagy van fenn virtuális dvd drive vagy nincs, vagy van memókártya vagy nincs, és az adott pen ezerféle betűjelet kap-a szinkronizáló meg jelez, hogy invalid target media.
Köszönöm
-
Zanik
addikt
Ártatlanul bedugom a kolléganő gépének előlapi USB-jébe a pendrive-om (1Gb, Kingston DT), de se kép, se hang. Próbálom hátul, ott se. Vissza a saját géphez ahol fél perccel előtte még működött, már ott se megy. Hát, kurva ideges lettem.
Nem bonthatom meg a gépet, de erős a gyanúm, hogy valaki valamit elbaszott az előlapi USB bekötésénél. Így bízzon az ember a számtech szakikban...
-
GomezGTS
tag
Sziasztok!
Nekem is egyik napról a másikra hülyült meg a drájv.
Betoltam pár napja és oda se jut el hogy bele tudjak nézni, mert I/O hibára hivatkozva kidobja az üzenetet és ennyi. Se kép se hang.
Kingston 16Gb egyébként.Eddig nem volt vele bajom, ráadásul 3 hónapos. Ha 5ször használtam lehet sokat mondok.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv!
-
Zoli G
tag
Még annyi, hogy ha valami újat akarok rátenni I/O hibát jelez.
-
Zoli G
tag
Sziasztok, EMTEC 16gb-os pendrájvom van pqi memo chip-ekkel. Probléma a következő: Kölcsönből visszakapva, a cucc már csak olvasható, mintha írásvédett lenne. Se win se linux nem tudja írni, törölni róla. mind a kettő úgy csinál, mintha megtette volna, de kihúz-bedug után látom, hogy nem történt semmi, csak az van rajta ami azelőtt. Formázni sem tudják, sőt próbáltam egy Low level format progit is, na az se. sőt amikor elvileg íródik, nem is villog az a fény ami azelőtt villogott.
Létezik hogy "kontakhibás benne az írószál" vagy valami hardveres gubanc? van valakinek egyéb ötlete(már minden épeszűt kipróbáltam)
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Van egy TDK pendriveom, ami kevés, pár nap használat után elromlott. Jelenleg 0B-osnak látja a rendszer, nem lehet particionálni windowsból, és semmilyen eszközzel nem tudtam formázni sem. Esetleg tudtok ajánlani valamilyen programot amivel megpróbálhatom partícionálni, vagy már veszett ügy?
Sajnos számla elkarlódott, nem tudnám érvényesíteni a garit :SElőre is köszönöm
Yush -
DjSteve85
csendes tag
Sziasztok!
A pendriveom: Kingston DataTravel G2 8Gb
Amin használnám: hordozható dvd lejátszó.
A lehetőségek: particionálás? vagy fájlrendszer? Esetleg vmi más?
Vagy miért nem ismeri fel? Mérete miatt? a kisebbet felismeri.
Aki bármivel tud szolgálni ez ügyben, annak előre is köszönöm! -
Laby
őstag
Ez a része megoldódott, amikor nem rakom le a tálcára és a képernyőn a másolás van akkor engedi. Viszont most meg amikor berakom akkor azt írja hogy helyezzen be lemezt mert nem található semmi. Ha formázni akarom akkor írásvédett, és most nem tudom használni a pendrive-t.
-
Laby
őstag
Hali! Pár napja elkezdett a pendrive-om rosszalkodni. Amikor törölni akarok róla akkor írásvédett (nincs megnyitva sehol máshol és nem az a tulajdonságokba megnézve), ha másolni akarok akkor meg ezt írja:
"a windows nem tudta menteni a fájl összes adatát. az adat elveszett. a hibát hardverhiba vagy hálózati kapcsolat hibája okozhatja. próbálja máshova menteni"
Így egy filmet rárakni sem tudok, valamit törölni sem meg szinte semmit mert mindig ezt írja. Leformáztam azóta a pendrive-t utána elkezdte ugyan ezt játszani. Kingmax 8gb-os pendrive ez. Total commander-be másoltam, meg intézőbe is de ugyan ez mind a két helyen.
Nem tudja valaki mi lehet a probléma? -
Hix3r
csendes tag
Hi!
Van egy 4GB-os Kingmax U-Drive pendriveom, ami egyszercsak(tényleg nem használat közben) meghülyült.
Következőt csinálja:Gépbe dugva a Windows kiírja, hogy az eszköz hibát csinált, ezért leállt. Eszközkezelőben ottvan, de az van ráírva, hogy az eszköz hibát vétett.(nincs specifikusan felismerve hogy Kingmax, csak USB cuccok között ottvan.)
A pendriveot nem lehet elérni, tulajdonképp, mintha be se dugtam volna, bár a kis LED ég rajta.
Közben pedig melegszik, mint az istennyila, minél többet van bedugva az USB portba, annál melegebb, lesz, 10 perc után égeti a kezet, alig lehet kihúzni.Namost annyira nem vagyok tudatlan, hogy ne vágnám, hogy itt komoly gondok vannak. Szóval írtam Kingmax supportnak(1-2 hónapja), hogy elvileg lifetime garancia van a termékükre, milegyen... Sőt a honlapjukon a letöltések között van egy progi is amire azt írják megoldja a rossz pendrive problémát, de ez csak az előtt működik, mielőtt ez az Eszköz hibát vétett ezért leállt üzenet kijönne, ergo fel kell ismernie a pendrive-ot, vagy legalább valami USB-cuccot, mert most bedughatom az orromat is, ugyanazt írná ki sztem...
Hát itt tartok, csak megkérdem, hátha valaki találkozott, bármivel, vagy tud valamiről, mert Kingmax support nem igazán tart érdemesnek válaszra eddig. (Bár UPC 8 hónap alatt válaszolt, lehet még várni kell...)
-
karika85
tag
Helló, sziasztok!
Nekem is és egyik kollégámnak is hasonló problémám volt, mint itt a többi emberkének! Nekem a 128-as pendrive-om egyik percről a másikra azt írta ki, hogy "ismeretlen fájlrendszer (raw)" ezért nem olvasható stb. stb....
próbáltam már xp telepítővel, win7 telepítővel particionálni/formázni de mindig csak ntfs-be engedte és 100%nál kiírta, hogy nem sikerült a formázás!
Így tovább keresgéltem, és így jutottam el idáig, pontosabban kangool user segítségéhez, mégpedig, amelyikben ezt a progit említi:
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml
gondoltam letöltöm, és kipróbálom... és sikerült formázni...
tudom használni rendesen!!!
Köszönöm kangool a segítségedet!!!
Úgyhogy, ha valakinek a pendriveja raw "fájlrendszerbe van", akkor használja ezt a progit!
by karika
-
redzsi
senior tag
Hali!
Miért van az, hogy a kingstone usb-n lévő film az asztali dvd-n lejátszva időnként akadozik?
Van valami megoldás erre?Köszi
-
Crash Campo
csendes tag
Üdv az lenne a problémám, hogy egy a gépen a pendrive-ok Automatikus indításánál az első lehetőség az Open, ha ez választom akkor gondolkodik egy kicsit aztán semmi ha a Sajátgép-ben kattintok akkor is ugyan ez a helyzet. Címsorban és Intézőben betudok lépni. Ez a probléma egyik pillanatról a másikra jelentkezett. Másik gépen nincs ez a probléma.
-
Tomiee
csendes tag
Sziasztok!
Promóciós pendrive-val akadt egy kis problémám.
Autós nyílt napon kaptam, kinézetre egy Kingston DT, ehhez hasonló.
Két részre van partrícionálva a drive, az egyiket normál usb flashként ismeri fel a gépem, a másik rész cdfs fájlrendszerű, és természetesen ez a része a promós anyag, videóval zenével, ilyesmi.A kérdésem egyszerű:
El tudom tüntetni ezt a cdfs fájlrendszert, és összevonni a kettőt?
Egy idő után igazán zavaró, h bár saját használatra is tudom használni, de mindig automatikus lejátszással próbálja indítani a kis promós anyagát.A segítséget illetve a válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy 64gb-os pendrive és nem bírom NTFS-ben megformázni csak exfat-ban. Mi lehet a probléma?
-
tjb007
nagyúr
Van egy Kingston DT Mini Slim 2GB -os pendrive -om amit korábban valamilyen program segítségével bootolhatóvá tettem XP telepítés céljából. Azóta kegyetlen lassan lehet csak rá másolni. Próbáltam leformázni többször is de semmi változás sem történt.
Az alábbi adatokat produkálja:Helyre lehet valahogyan még hozni ?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 4GB-os Silicon Power pendrive-om, és kb minden 5. használatnál a laptopom formázni akarja. Ez nem tudjátok mitől lehet?
Elég idegesítő, mert most is fontos dolgok vannak rajta, amit nem szeretnék letörölni róla, de így meg nem tudom használni. Nem lehet vhogy megkerülni ezt a "kötelező" fomázást?Előre is köszi!
-
Scrym
tag
Nem tudtuk olyan progit amivel particionálni lehet PenDrive-okat? PartitionMagic kilőve!
-
Weaver
senior tag
van egy 8 GB-s kingston pendrive-om amivel ugyan semmit probléma nincs, csak annyi h öcsém laptopján 12K val másolgat vígan, az én gépemen meg 8K fölé nem nagyon megy. (konfig az adatlapon.)
mitől lehet ez ?
-
tyaptyap
csendes tag
Sziasztok!
8 gigás Transcend pendrive-omra raktam chromium OS-t kipróbálásra. Mikor leformáztam win7 alatt, akkor 980 megást csinált belőle. Ezzel most mit csináljak?
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
Iso fájlból szeretnék dvd formátumot késziteni amit pendrivera szeretnék másolni és erröl nézni filmet asztali dvd-n.
Avit sima ügy,de ezt,hogy kell?Elöre is köszönöm a segitséget.
Köszi.
Sziasztok!
-
-
senki11
aktív tag
Üdv!
A problémám miatt rengeteget google-ztem de nem találtam meg az ellenszert.Amikor csatlakoztatom a pendrive-omat (Flash Voyager GT 16 Gb) a gépemre a simán felismeri és a gépről tudok is rá másolni, viszont fordítva már nem működik. Ha a pendrive-ról akarok gépbe másolni akkor magától leválik, majd újra felismeri a gép.
Ilyen alkalmakkor a feladatkezelőben megjelenik a következő üzenet:
Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk1\D) a lapozási művelet közben.
Disc 51 hiba,Más fórumokon is írtak hasonló problémákat, de megoldást eddig nem találtam.
Ahogy észrevettem ASUS lapoknál jelentkezik Athlon procikkal és csak bizonyos eszközöknél, míg ugyan azon a konfigon más eszközök gond nélkül futnak.Egyébként más eszközökkel amik szintén USB-n csatlakoznak a PC-hez eddig semmi gondom nem volt csak az említett Voyagerrel.
Kössz előre is minden tanácsot!
-
hajospeti
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy problémás pendrive-om.
Kingston 8GB. Egyszer, véletlenül a win 7 -be bedugva, megkérdezte a gép, hogy javítással vagy e nélkül használja. A javításra mentem...
Innentől rossz a pen. Próbáltam formázni a legkülönbözőbb programokkal, de nem sikerült. Mindig amikor rámennék, hogy format, azt írja ki, hogy nincs meghajtó, helyezzen be.
Tudtok segíteni? -
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Lehet már egy páran megtaláltátok egy korábbi hirdetésemet, ami elromlott pendrive-ok megjavításáról szólt. Idő, pénz, és szoftverhibás pendrive-ok hiányában a felvásárlást abbahagyom. De hogy ne vesszek kárba, megosztom veletek, hátha így azért segítek sokakon!
Minden pendrive-on vagy egy memória és egy vezérlő IC. Ha nem tud írni, olvasni, és mégis látod rajta az adatokat, vagy lassú, esetleg vírusos, akkor a vezérlő IC újrainstallálásával megoldható bármiféle szoftveres probléma. Mindez titok oroszul rejlik a weben. Nem tanultam oroszt, de elektronikai alapismeretem segítségével megtaláltam. Mielőtt elkezded javítani a pendrive-od, nézd meg a memória és a vezérlő IC sorozatszámát. Pl egy 8GB-os Kingston DataTravellerben Phison PS2232-es IC van és Toshiba memóriachipek. Ezek után meg kell keresned a pendrivodat az oldalon, és a hozzá megfelelő programot ami az ic-ket támogatja.
Továbbá elég sok hasznos információval rendelkeznek ott, adatvisszaszerzés és millió kis apróság aminek sokan hasznát vennétek.
Ide kattints! vagy OroszulSok sikert hozzá, remélem hasznos tanácsokat adtam mindenki számára!
Üdv Stumi
-
öreg0503
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Kingston 8GB pendrive. A probléma hogy a gépembe bedugva a rajta lévő adatokat törölni tudom, de ha másolni akarok rá vagy nem csinál semmit, vagy rendkívül lassan kb. 20-100kb/min. Minden más gépben jól működik, bármilyen op.rendszer alatt.Nálam a Win7 alatt produkálja ezt. Pedig már vagy fél éve használom seven alatt.Igaz most előtte 2 nappal újra lett telepítve a rendszer bővítés miatt. Az én gépemen is működik a másik 2 pendrive -om is és az USB-s kártya olvasom is. Ugyan abban a foglalatban ahol az említett nem.
Esetleg a hiba forrása lehet az hogy másolás alatt egy kisgyerek kihúzta a gépből?
Bár a látszat szerint csak nálam nem műkszik.
Esetleg egy progi ami teszteli a pendrive működését?
Köszi a segítő válaszokat. -
vadasz70
aktív tag
válasz
sosperecek18 #348 üzenetére
mert nekem ugyanez a probléma volt hogy fat 32 volt és nem fért 8gb pendriva-ra 5gb anyag át convertáltam de így meg az a baj hogy nem ismeri fel a műhold vevő viszont ha a műhold vevővel átformázom akkor meg vissza ugrik fat 32 be.
-
medium84
aktív tag
Már meg is válaszoltam magamnak:
The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte (232−1 bytes). -
medium84
aktív tag
Üdv!
Adott egy Flash Voyager 8Gb pendrive. Próbáltam rámásolni egy ~5Gb-os file-t, erre közölte velem hogy megtelt a lemez. (?) Ami peszre tök üres. ehet ehhez annak köze hogy FAT32-re van formázva?
Formázzam NTFS-re? Azzal meg az a bajom, hogy nem ajánlják flashekhez, rövidíti az élettartamát.
Akkor most? Gyors válasz kéne. Köszi. -
Krystal_s
addikt
üdvi Kingston DataTraveler 4Gb-os pendrive-om mérete lehet ,hogy megváltozott ?
úgy emlékszem Windows xp alatt ha megnéztem intézőben a tulajdonságait ,akkor a Free Space és a Capacity : 3.77 Gb volt...
Most viszont 3.74 Gb
Légyszi ha valakinek ilyen Pendrive-ja van írja le ,hogy neki mekkora méretet ír ki a rendszer.
a neten és általában 3.7-nek írják, van ahol 3.74-et is találtam.
már nem tudom mi a gyári érték...lehet h ez a valós méret és a korábban írta a rendszer "hibásan"?/szerettem volna bootolhatóvá tenni,ismerősöm ajánlotta a FlashBoot-ot, amiben elég sok beállítás van. a lényeg h a végén nem tudott bootolható usb-t csinálni mert vmi linux cd-t hiányolt. ez ok is lenne,de amikor megnéztem a pendrive-ot ,akkor látom h FAT lett. gondoltam semmi gond visszaformáztam FAT32-re, de azóta tűnt fel nekem a 3.74Gb.../ gondoltam vmi rejtett akármit hozott létre az a hülye program, ezért linux alatt is megnéztem , újraparticionáltam, leformáztam fat, fat32 és ntfs-re is. teszteltem h2testw-el, semmi hibát nem talált.
-
randras
veterán
Sziasztok!
Most nekem lenne kisebb pendrive problémám! Akkor mi van, ha pendrive-ról bootolható Linux-aim néha el sem jutnak a Kernel betöltésig, néha meg igen, de akkor rögtön ott meg is állnak? A penek jók, bootoltam már ezen a gépen penről és jól műdködött! Ezmiez? -
Lalle
csendes tag
válasz
Flomaster88 #341 üzenetére
Hello
Szerintem probáld meg a windows keresőjével elöször egy biztosan müködő gépen
fájl vagy mappa
Kereset szövegnek írd be INF
C meghajtó a keresés helye
További beállítások fület nyisd le és pipáld ki a "rejtett fálok és mappák közzött"
a kidobott inf -re kat és a mappában lévő usb névvel kezdődö fájlokat
másold ki pendrive -ra vagy írd ki lemezre ez 400 kbmajd a panaszos gépen is ez a folyamat
fájl vagy mappa
Kereset szövegnek írd be INF
C meghajtó a keresés helye
További beállítások fület nyisd le és pipáld ki a "rejtett fálok és mappák közzött"
a kidobott inf -re kat és a mappában lévő usb névvel kezdődö fájlokat
de itt törölni kell az usb kezdetű fájlokat
majd másold ugyan ebbe a mappába a lementett usb fájlokatsok sikert
-
Flomaster88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám az USB pendrive-okkal. Szinte bármilyen pendrive-ot bedugok a gépbe, nem akarja beolvasni, akár a ház elejébe akár a hátsó portokba dugom. Azért szinte, mert van olyan pendrive ami müködött de csak 1-2, azt nem tudom hogy. De Pl ha a Nokia telefonomat csatlakoztatom a géphez adatkábellel azt mindig felismeri és gond nélkül tudok másolgatni a memória kártyára. Pendrive-ok esetén pedig nem működik. És bajuk sincs mert más gépben hibátlanul müködnek. Illetve gondolhatok esetleg talán virusra. Pl minden pendrive-ra feltesz egy autorun.inf filet. Hallottam korábban hogy ez valamiféle virus lehet. A víruskereső programok pl Avast viszont nem jelez virust. Korábban jelzett, de mióta ujra lett telepitve a gép formázással azóta nem jelez vírust, de még most se ismeri fel a pendrive-okat, illetve ráteszi ugyanugy az autorun.inf-et, ezt másik gépen szokta kijelezni. Egyébként a használt pendrive-ok kingstonok 2 gb-ossal és 4 gb-ossal is próbáltuk. Viszont egy régebbi típusú 128 mb-os pendrive-ot felismert. Esetleg vmi alaplapi hiba, vagy valami. Egyszer régebben kiírt egy olyat is hogy I/O eszközhiba. Esetleg alaplaphoz kéne usb drivert nézni? vmi MSI féle alaplap azt hiszem. Vmi 2004es féle, az nem olyan régi sztem vagy nem tudom.
A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Flomaster88!!
-
Petro
tag
Hello
Kb. 2 hete vettem egy Xpert Tech nevű 8 GB-os pendrivot.
A problémám az lenne vele, hogyha rámásolok egy filmet és meg akarom nézni róla, akkor a film megakad kb. a 3/4-énél és nem megy tovább. Ez a jelenség amúgy csak 1400 MB körüli filmeknél van, a 700 megásoknál nincs ilyen.
A másik probléma pedig, hogyha rámásolok egy filmet, majd később rá akarok másolni még egyet akkor a másodikat egyáltalán nem játsza le, hibaüzenet ír ki rá a lejátszó program.
Próbáltam NTFS-re is formázni a lentebb említett programmal de nem engedi "Faild to format the device" üzenettel megszakad a folyamat.
Valaki tud ajánlani valami hibakereső programot amivel meg tudnám nézni a pendrivot?
A válaszokat előre is köszönöm
-
karesz1978
tag
válasz
karesz1978 #338 üzenetére
Hopp Viszonylag hamar megtaláltam a választ.
A megoldás egy usb pendrive formázó: SP27213.exehttp://www.felixbruns.de/iPod/iPodLinux/SP27213.exe
-
karesz1978
tag
Sziasztok!
Adott egy pendrive kingston 8gb, ebből 2gb-ot lát a számítógép-kezelés lemezkezelőjében. Azaz lát 5,48at nem lefoglalt ként de jobb klikkre nem aktív az új partíció létrehozása. Sajnos így csak a 2gb részét tudom használni. Nincs valami ötlet hogy lehetne egybe a 8at? természetesen formázható az egész, jelenleg ez a 2gb fat32.
THX -
auga86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új pqi u172p pendrive-om 8GB.
RAW formátum van rajta és a windows kéri , h formázzam meg, de amikor vigigfut 100%-nál kiírja hogy nem tudja.
Már töltöttem le több programot is de egyik sem jó vagy nem is látja, csak a vinyókat. vagy ugyanígy nem fut végig.
Xp, 98, vista telepítő sem tudja particionálni, sem törölni.
Sok fórumot olvastam ebben a témában de mindenki az adatmentés résznél leragadt, engem az nem érdekel.
A kérdésem, hogyan tudom a RAWot FATra vagy valami használható formátumra konvertálni?
A gari nem nagyon jöhet szóba, mert külföldről való. -
Hello nekem egy Kingston Datatraveller 2 GB-os meghajtóm van. Pontos típusát nem tudom de mutatok képet: itt lenne.
Nos ha egy adott nap többször használom, akkor kissé megmelegszik, 20-30 fok kb, nem süt, és lassabban írható. Kipróbáltam, pár percre beraktam a hűtőbe és megjavult. A korábbi kb 400-900 KB/s-ról 5-6 MB/s-re ugrott az írási sebesség.
Ilyen lehetséges, hogy a melegedés miatt lelassul?
Win 7-em van, XP alatt ilyet korábban sose tapasztaltam (már akkor is meg volt).Ha igen, mit tegyek?
-
vadasz70
aktív tag
sziasztok! van egy 8gb pendrive az lenne a gondom hogy bizonyos dolgokból nem megy fel rá pl játék 5 gb van a miből meg fel megy 7gb, hogy van ez hogy válogat?
-
lacika35
csendes tag
Sziasztok,
a következő problémám lenne, amire nem találok magyarázatot:
adott egy 8 GB-s pendrive, amire szeretnék felmásolni egy 4 Gb-os iso filet és mindig azt írja ki a gép hogy a pendrive megtelt, pedig frissen formatált és teljesen üres.
Mi lehet enne az oka illetve hogy tudnám felrakni a filet?Van valami ötletetek?
Kösz,
L -
insyde01
csendes tag
válasz
insyde01 #327 üzenetére
HALI
RÁJÖTTEM MI A GOND.
a gond a VISTA!!!... ugyanis kiprobáltam XP röl, és xpnél ha leválasztom a start menunél a világitást is lekapcsolj a Pendrive rol, a VISTA viszont ugyyan ugy tovább ellátja energiával.igy minden egyes leválasztásnál egyszeruen lehuzom az áramrol és ez lehet a gond.XPs leválasztás esetén semmi gond a kütyüvel.
HA MÁSNAK IS GONDJA VAN ILYEN TÉREN ÉS VISTA ALATT, AKKOR TESZTELJE XPVEL, TUTI EZ A GOND
ÜDV
-
insyde01
csendes tag
ÜDv
Nekem is a KINGSTON datatraveler el lenne gondom , 16GB os a kütyü és nem birom 4 MB/sec tol többel tölteni, a másolás rola 14MB/sec (sztem ez is lassu) :S, de ez csak az egyik gond, a másik hogy másolás után ,rendes "eltávolitás" esetén is gondok akadnak mert más géphez átérve már hiányoznak fájlok :S, és van amikor az egész használhatattlan.
VKI meg tud már valamit ilyen jellegu probléma megoldásárol?
-
Prison
csendes tag
Üdv srácok
akadt egy kis gondom vagyis inkább csak aggasztó... Egy Kingstone DataTraveler 120 8GB -ről lenne szó... Még pedig a problémám az vele hogy minap bedugtam egy 4 gigás SanDisket ami 20mega/sec el müködött a Kingstone pedig csak 5mega/sec el és nem jövök rá h mért ilyen lassú pedig USB 2.0 pls help
köszi
-
fuzyi63
csendes tag
Ajánlom a linux live cd-ről történő formázást.(Mondjuk a damn Small linux, amit egyszerüen letöltesz, kiírod egy újraírható cd.-re, bebootolsz róla, és terminálban leformázhatod a pendrive-ot)A módszer leirását megtalálhatod az interneten. parancssoros módban kell csinálni, de van elég szájbarágos leirás is. Boldog Új Évet mindenkinek
-
fuzyi63
csendes tag
Kedves Bohocz, megvan a megoldás. A pqi.com.tw oldaláról töltsd le a Dr.UFDv 1.0.2.2 -es javítóprogit. Tedd be a pendrive-ot a gépbe, majd inditsd el a progit.Automatikusan megkeresi a pendrive-ot. Az update gombra kattintva nekem rendbeszedte a kütyümet. Ha nem tudod letőlteni, akkor irj a fuzesyi@yahoo.com-ra, és megpróbálom eljuttatni neked. Sajna ez egy több mint 10 Mb-os file, de valahogy megoldjuk. Minden jót, és Boldog Új Évet mindenkinek:
-
syberia
veterán
Kéne egy kis help: [link]
-
david500
csendes tag
Hello
Vettem egy Maxell 8 gigás pendrive ot és volt rajt egy alap progi a memory bar és én elbuzeráltamcsináltam a 8 gigából 70 megát és utána meg jelszót kért hogy visszaálíltsam aztán letöröltem és most nemtudok semmit csinálni
PLS HELP -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nos, készítettem egy tesztet az ATTO progival, ezt kaptam:
FAT32 gyorsformázva
NTFS formázvaNagyon nyugtalanít, hogy ilyen lassú. Internet, mindenhol sokkal gyorsabb: link
Mitől van ez? A formázás nem jó? Gyors, vagy rendes formázás kell? Melyik fájlrendszer a leggyorsabb?
Esetleg az számíthat, hogy előre van vezetve az USB port?
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Adott egy SanDisk Crouzer Contour 8GB pendrive, amit Windows 7-en használok.
Ha NTFS-re formázom, és adatot másolok rá, akkor az írás sebesség a kezdetben felugrik ~40.000 KB/s sebességre, majd fokozatosan lecsökken a tényleges írási sebességre 14.000KB/s-ra, és a másolás befejeztével hiába mutat a TC folyamatjelzője 100%-ot, a rendszer "kivár" egy darabig,Mitől lehet ez az anomália? Ha lehet ennek nevezni?
FAT32 esetében, megfelelően működik.
-
lm8jos
csendes tag
Üdv mindenkinek...
Tudna valaki segiteni abban, hogy valamiért irásvédetté vált egy pendrájv és sehogyan nem tudom újra irhatóvá tenni. A gép látja, a rajta lévő fájlok olvashatók, másolhatók (egy kivételével) de irni rá nem tudok. Formázni sem lehet.....mit kell ilyenkor tenni??
Jó lenne újra használni.....köszönet...előre is.
-
honyike
aktív tag
Hello!
Egy Philips GeGear 2Gb-os penyóm halt meg a napokban. Tudtok segíteni, hogy vissza lehessen hozni?
Éppen zenét töröltem róla, mikor elment az áram. Szünetmentes hiányában természetesen azonnal kikapcsolt a gépem is. Pont rosszkor, mert az egyik zeneszám törlésének pont a közepén szakadt meg a kapcsolat. Azóta Ismeretlen eszközként kezeli a gép, mert a félig törölt zenével nem tud mit kezdeni a rendszer, és ott megfagy az adatkapcsolat. Van valamilyen mód, hogy formázzam úgy, hogy ismeretlen eszköz?
Köszi: Gábor
-
<Adamsky>
nagyúr
Szevasztok!
Az egyik kollégám vett egy ilyen Kingston DataTraveler 64GB-s pendrive-ot. A gond az, hogy sehogy sem tudjuk NTFS-re leformázni (a 4GB-nél nagyobb fájlok használata miatt volna erre szükség). Pontosabban "Paragon Partition Manager"-el igen, de akkor a Win (XP/Vista) nem lát belőle semmit. A Windows viszont nem is tudja 64 GB-re formázni NTFS esetén (a végén elszáll, akárcsak a "USB Disk Storage Format Tool v2.2.3"). Az egyetlen lehetőség a FAT32...
Szóval mi ilyenkor a teendő?
-
bpmcwap
senior tag
szia!
Nekem is van egy ilyen kinai gagyim az a gond, hogy én még azt sem tdom megállapítani hogy mekkora az eredeti méret- milyen progival?
De valahogy csak lelehet ezt butitani hogy legalább olyannak lehessen használni amilyen a burkolat alatt vn nem??? hogy ekll átírni??? Még egy 4Gigás is jobb a rossz 32-es helyett....
Hálásan köszönöm a segítséget! -
Bachi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingstone Data Traveller 8Gb pendrive-om de valamiért nem tudom használni!
Mindenhol működik csak nálam nem ?!
Tüntek a következők:
Ha másolni próbálok rá, akkor a windows szerint /7 RC 7100/ 40 megával elindul a másolás azután hirtelen megtorpan sőt, le is választódik a gépről!
Más gépeken próbáltam, XP-n Windows 7-en is mindenhol működött, sőt még az asztali DVD lejátszó is felismeri és lejátszik róla!
Van valami tipp mitől lehet???
Köszi -
Utao
csendes tag
-
Utao
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 8 gigás EMTEC drive-om, és tegnap a gépem elkezdett szívózni vele. Intézőben meg Total Commanderben meg tudom nyitni, de ha sajátgépből akarom megnyitni, akkor mintha ismeretlen fájlként kezelné: bejön az a párbeszédpanel, ahol egy listából lehet kiválasztani a "fájl" futtatásához használandó programot. Tudja valaki, hogy ezt mi okozza?
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 32 gigás kingston data traveller.
A porobléma pedig:
Warning: Only 31983 of 31984 MByte tested.
The media is likely to be defective.
3.9 GByte OK (8289152 sectors)
27.2 GByte DATA LOST (57212032 sectors)
Details:20.4 GByte overwritten (42909024 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
6.8 GByte corrupted (14303008 sectors)
1.5 KByte aliased memory (3 sectors)
First error at offset: 0x00000000fcf70000
Expected: 0x00000000fcf70000
Found: 0x00000000aa55aa55
H2testw version 1.3
Writing speed: 10.0 MByte/s
Reading speed: 16.0 MByte/s
H2testw v1.4Elkezdek másolni rá ami nagyon lassú, a felírt adat pedig részben hibás lesz.
A könyvtárszerkezet létrejön, de a fájlok tartalmilag hibásak.Szerintetek kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest