Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Keresek 2gb MicroSD kártyát
-
bnss
veterán
Van aki érdeklődik a Rallye után, esetleg kijár a Rallye Sprint futamokra?
(közvélemény-kutatás)
-
Ferdzsoo
addikt
Eladásra van ítélve 4DB 128MB SD ramos. 0.8k per darab. Ill van nekem egy Quantum 30GB-os vincsi quantum gyártósorról. Ez meg 2ká.
-
nesa
veterán
ASUS P5B LGA775 erdekelne valakit, zsir uj nemhasznalt.
-
Uff, akinek köll még lemez szóljon, vagy várjon a jövő hétig
-
Szevasztok van 1 ilyen hűtés izém óccson, ha érdekel valakit
-
Veritech - GVP256FLTXX5B VT400-5C0080 - 256MB SDRAM eladó...
2k alku nélkül! -
4sal3
aktív tag
van nekem egy eladó szekrénysorom, és egy íróasztalom jóárasítva (természetesen jó állapotban). részletek pü-ben.
áron alul sürgősen eladó keddig. -
freddyke
tag
Eladó
Gembird 450W 2x8cm-es ventis táp, bontott - 1.500 Ft,
3 nap próbagari (ha nem jó visszahozhatod, visszakapod az árát).Átvétel Pécsen nálam, az ár FIX.
Fórumot, privátot nem olvasok!
Telefon: 70 / 514-5776, e-mail: freddy kukac webcom.hu
-
Voca
csendes tag
Sziasztok!
Keresek Core2-es deszkát (min1066-os fsb, ddr2-800-as ram)
TFT moncsit 20-on pár k-ig. (Pár pixelhiba, szépséghiba nem gond!)Üdv!
-
nesa
veterán
válasz
chungee #10972 üzenetére
En csinalok Biquad antenat ha kell akkor szolj.
Uj asus alaplopot vegyenek!
Az alaplap csereheto is! -
namron
csendes tag
Eladó egy AG Neovo F-419 tft monitor. Kitűnő állapotban, hibamentesen.
http://www.logik.hu/szamitastechnika/kosarba/394704/neovo/neovo-f-419/
Ára: 26.000,-Ft.Eladó még egy TP-Link TL-WR340G router és egy TP-Link TL-WN321G usb adapter.
Mindkettő CGroup-ban lett vásárolva, kb. 2 hónapja.
Ár: 6.000,-Ft. egyben. -
-
4sal3
aktív tag
tudnátok nekem mondani olyan helyet Pécsen, ahol lehet olcsó gémer notit venni ? jaés részletre. olyan 140körül. 8400m legyen min. szóval a lényeg hogy c&c tiberium wars meg ilyen hasonló játékok menjenek rajta értelmes grafon.
-tudom asztalit kéne vennem, ha játszani szeretnék, de helyem nincs még1 asztalinak. meg azért az áram fogyasztás sem mindegy.
-
-
polip
addikt
-
onkio
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Eladó egy: TP-LINK TL-WN321G 54M Wireless USB Adapter 3 napos! 2 év gar. Számlával és garanciával!
Oka, túl sok és vastag a fal!
1,500 HUF
Márk
Tel: 0630 223-6444 -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sata vinya valakinél?
Emberek, jól látom, h. a TV2 netes videoarchívuma csak 2007 dec. 28-áig létezik?
-
domesz
aktív tag
mivel holnap megyek Pécsre és új gépezetet állítok össze, ha valakinek van ezekből valamije kérem jelezze privibe:
-valami márkásab ASUS intel lap max 15k
-tuningosabb e2140 hűtővel max 10k vagy q6600 max 21k
-2*1g márkásabb RAM max 8k
-8800gt max 22k
köszönöm előre is | bye -
Dodder
tag
Nincs valakinek olcsó fasza hüttője am-2re? Mert a gyári kicsit melegszik.
-
Diego!
senior tag
Jó reggelt!
Kecskemétre szeretnék eljuttatni egy notebook-ot futárszolgálattal. Melyik céget ajánljátok?
-
nesa
veterán
Ez engem is erdekelne valami olcso szeker max 1,3as ,ha van akkor eladom a 323as mazdamat.
Vegyetek tuti alaplapot!
-
chungee
addikt
válasz
s7evcsenko #10947 üzenetére
Általába... azaz lehet, hogy nem [], hanem (), vagy <> és így tovább... ez oldaltól függ. Kéne nézni az oldalon a makrókat. Vagy használati útmutató menüket. Illetve saját honlapodra
-
-
chungee
addikt
válasz
s7evcsenko #10944 üzenetére
Legtöbb helyen [flash][/flash] közé kell az un. SRC cím.
-
Kaics
aktív tag
Van valakinek eladó személygépkocsija? (egyhármasbenzines mondjuk)
-
-
chungee
addikt
SG félék már kezelik.
-
chungee
addikt
válasz
s7evcsenko #10938 üzenetére
Úgy tudom, hogy PH! "motorral" nem lehet. De lehet, hogy tévedek.
-
domesz
aktív tag
ja és még annyi hogy hétfőn pont megyek Pécsre de. szal akár házhoz is vihetem
az ára pedig (hétfői vétel esetén): 25.000 Ft
-
domesz
aktív tag
hali !
nem érdekelne valakit egy ilyen csodamasina ? [link]
olcsó kicsi pénz, 100as vinyó van benne, tartozékok megvannak, gari sajna nincs -
Üdv.
Valaki elárulná nekem, hogy kell videót úgy beilleszteni, hogy ne csak a link látszódjon, hanem a videó is, és a beillesztésnél lehessen megnézni, ne pedig másik lapon??
Előre is köszi... -
bokor28
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
Egy Acer aspire 5315 nootebookra akarok windowst varázsolni. Odáig már elértem, hogy XP telepítő CD felismerje a SATA-s HDD-t (1 nap fejtörés).
Telepítő lemegy egy kört, majd amikor reset-et ad, nem akar a HDD-ről boot-olni, bárhogy könyörgök neki.
Megköszönném, ha valaki el tudna irányítani egy fórumra, ahol foglalkoznak vele, vagy pm-ben tanácsot adna!sziasztok! I
-
Valakinek Compaq notebook?
1,2-es Athlon proci, 768Mb RAM, 40GB HDD, átlagos állapot, 0 perces
akku.
DVD olvasó volt benne, de az hibás, hétfőn lesz cserélve combo drive-ra.
45000 píz lesz. Ha optikai drive nélkül kéri valaki akkor nyilván olcsóbb.
-
Szevasztok, van 1db 500W-os Seasonic tápom, ha érdekel valakit hívjon, 6000 péz, 1hó garit adok rá
-
#TOTTI
őstag
Hátha valaki talál valamit ami érdekli esetleg be tudom szerezni.. UP ért nem haragszom...!
-
dunc
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
Sapphire Radeon HD 2600 PRO OC 256MB GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO LR
Vadonat uj hétvégén lefoglalható attol függ mennyit rendelek....
8700Ft ha valakit érdekel...
-
bijesz
aktív tag
Hi,
Keresek wireless routert.
Ha van valakinek eladó akkor priv. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kellene nekem satás vinyó.
-
Ferdzsoo
addikt
Keresek sima DDR ramot olcsóért. 256- vagy 512MB-ot.
Ill. min. 80GB os vinyát, de ne maxtort! -
domesz
aktív tag
hali. nincs vkinek esetleg valami eladó GAMER intel konfigja, vevő lennék rá, nem szeretnék gép nélkül maradni
-
gabx76
senior tag
Nálunk most Trilak Dekor kontra Héra játszma van folyamatban. Előbbivel a konyhát, utóbbival a előszobát festettem. (mondjuk a Héra olcsóbb volt, de nem is színes, sem víztaszító) pár év múlva jelzek, melyik jobb.
A fedési képességeit illetően a Trilak nyert. 2 vs ~3, elég speciális felületenOn: Asus Crux AMD hűtő eladó.
+ Alpine 10cm-es autóhangfalak jóárasítva vevőjükre várnak
-
Magnum_
nagyúr
elöre is bocsánat, ha vkit zavarna, de leirom azért: voltam ma reggel Eonnál, és kaptam 4 havi részletfizetési lehetőséget, és felemeltettem az átalányt
-
bnss
veterán
válasz
Magnum_ #10914 üzenetére
Teszkós nekem is okozott ilyen meglepetést, 4 réteggel megúsztam...
szerk.: ha kitakarítottál a festés után, akkor biztosan. ha csupa festék minden, akkor annyira azért nem.
azt veszed, hogy még így is olcsóbban jössz ki, mintha hérát veszel, bár az biztos, hogy jóval tovább tart a művelet. minőséget nézve egész jól bírja, nem kopik, igaz, még csak közel egy éves.
-
Magnum_
nagyúr
ugy indult, hogy barátnöméknek volt elfekvöben 14l teszkós... de itt a lakásos forumba beirtam, jo lesz e a kis konyhámba. irták, hogy felejtsem el, vegyek 2l hérát, az elég lesz. oké, praktiker, vettem is, el is kezdtem, de láttam nem lesz elég, igy elkentem azt a nehezen hozzáférhetö részekbe két rétegbe (sarkok, csempe széle stb) be is fogta, a többi részre meg ment vagy tulzás nélkül 5-6L teszkós. pedig a konyhám kb 1nm vagyis fözőfülke.
tehát a válasz: részben, nagyobb részben igen, az :mod1:de a barátosném örülni fog a szép tiszta konyhának
mod2: látod, 4 rétegre van ez hitelesítve
mod3: akkor lennék igazán kemény csóka, ha az elöteret is letolnám a maradékkal, az iylan tört fehér, azt talán két réteg is befogná...
mod4: a takarítás része volt a kedvencem
, megvettem a nagy fóliát, de nem volt kedvem kiteriteni, is súrolhattam a járólapot, még jo hogy a diszperzit vizben oldodik
mod5: 1200Ft 2l héra, a 14l teszkós meg kb 2500 lehet.... jah óccsobban...
lehet lesz mod6 is
-
Diego!
senior tag
-
nesa
veterán
Ha jambor allatokat akarsz latni bezarva igen
ha igazi vadalatokat akarsz latni akkor pecsen a varosba nezz korul.......
-
-
Magnum_
nagyúr
van, pont ma néztem, kicst csalodtam... ami ki van állitva, borzasztógyenge a zsanérja, bezzeg az EEE 1000-nek atomstabil. viszont van vmi FuSi Esprimo 12"os szub 99ért... egész jonak tünt, de akksi idötartam max 2óra az vicc
Emberek!!! megy a ruter!!!! nagyon szépe köszönöm mindnekinek a segítséget
-
Eladó egy Compaq Presario 700, 768Mb RAM-mal, 1200-as Athlon asztali procival, 40Gb winyóval. Jó állapotú, nem karcmentes, de csak olyan helyeken kopott ahol használtan elvárható (csuklótámasz pl).
Akksi nincs (ill. van de 0 perces, kihúzod a gépet és leáll).
45e.
Ezenkívül keresnék notebookba való DVD meghajtót (olvasó is jó) de olyan olcsó színe kéne hogy legyen legyen nekijje
A fenti notiba lesz, emrt abban olvasó volt eredetileg, de ami benne van az nem túlzottan olvas semmit.
Persze a noti így is vihető, ha hibás olvasóval kell valakinek, akkor 35k
-
Bibby
addikt
Holnap mennék pécsre megtapogatni a Windet, nyugtassatok meg hogy van még az MM-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest