Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Silencer83 #8699 üzenetére
Szevasz
He He
-
Silencer83
addikt
válasz
zsolt19900 #8698 üzenetére
szeva Zsolt
hazimozi esetleg? -
zsolt19900
őstag
Ha valakinek van egy jó ajánlata akkor eladó lehet egy Galaxy 7600 gt Pe mindene megvan és a tuningot is bírja ha kell még egy VNF100 - as hűtőt is tudok hozzá adni persze ennek is ára van
megvan hozzá a gyári hűtője is.
-
-
MZsoltee
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko #8692 üzenetére
Audigy-m esetében nem, ott ha be van kapcsolva ac3decode, akkor kvázi sztereo jeleggel megy át a hang, ha kikapcsolom, akkor a dekóderen rögtön világít a dolby digital lámpa, és megszólal minden.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
PCI vagy USB? Ha jól látom, spdif az TOS link (optikai) formában van jelen, ami nem probléma, csak barkácsolnom kell átalakítót hozzá...
hcl: egyébként cseng a fülem egy hónapja, voltam orvosnál, azt mondták, hogy sok a stressz, mozogjak többet, igyak töbet, meg sok a számítógép és túl fiatal vagyok ahoz, hogy csengjen a fülem...
-
Kaics
aktív tag
Eladó aktív házimozis mélyláda valakinek? Vennék/cserélnék jó állapotban lévőt!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben valamilyen 12cm-es ventije? Legjobb a kék edes lenne de jobb híjján fekete is jöhet! -
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lehet kellene nekem egy új hangkaresz, audigy1-em analog része kezd megdögleni...
Feltétel: spdif kimenet, legalább EAX3 hw támogatása. Szal valami audigy karit keresek, esetleg újabb creative dolgot olcsón. Vagy pusztán zenehalgatásra egy USB-s hangkarit, pl. E-MU cuccok.
Amit még keresek: DTS-t is tudó külső dolby dekódert.
-
kornél1
aktív tag
válasz
Mrs. Lovett #8673 üzenetére
az eredeti árát el kell oszatni 4el
elkelt.
-
-
fridaycs
tag
Kedden megyek le Pécsre és vennék egy socket a-s procit min 2200+-ost. Eladó valakinek?
-
mexx0407
tag
külsö merevlemezbe mobil telcsit beszámitok !!!!
-
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Keresek notiba mini pci wifi kartyat
kosszi
-
Zewa
senior tag
Keresek jóárasított 17"-os téefté moncsit! Esetleg occsó' 19"-os is jöhet!
1-2pixelhiba nem gond, kisebb esztétikai hiba sem. Megfelelő ajánlat esetén jöhet 15"-os is.
Lényeg hogy tudjon 1280*1024-t!
-
apaka50
csendes tag
HI!!! Videokártya Asus EN8600GT
GPU kódneve G84GT (PCI Express 1.0 x16 10DE / 0402, Rev A1)
GPU órajele (Geometric Domain) 540 MHz (eredeti: [ TRIAL VERSION ] MHz)
GPU órajele (Shader Domain) 1188 MHz (eredeti: [ TRIAL VERSION ] MHz)
Memória órajel 702 MHz (eredeti: 700 MHz) ELADÓ 15k Zalman hütésel vf 900+ a gyári is megvan!! -
Dare2Live
félisten
válasz
kornél1 #8647 üzenetére
kocsi. arrol le lehet mondani, ha szűk a kassza.
de kenyeret azt kell venni mert különben éhenhal a család. fűteni azt kell mert 5Cben megfagy a család.
[link] (gázár olajhoz kötött)
ezek az árak késve jelennek meg az elszámolás fajtája miatt, USDHUF árfolyamváltozás vmennyit tompít rajta de ha csak a fele átjön ennek nemtudom, hogy fizeti ki fél Pécs a gázszámláját.
a grafikonra ránézve pedig az emelkedés üteme nem lassul hanem gyorsul. Néha az az érzésem lehet nagyon gyorsan szüksége lenne MOnak mégegy(két) paksra, urán legalább van a pl mecsekben.OFF ezitt nagyon de szar van és a parkolóhely fizetés az a leggyüszünyibb mind közül.
-
ha3fis
tag
válasz
kornél1 #8647 üzenetére
Nekem is a sok fizetős parkolóval van a gondom. Ha bemegyek vidékről ügyet intézni, a 7-8 perces parkolásért miért kell fél órát fizetnem??? Ha jól tudom: el nem végzett szolgáltatásért nem lehet ellenszolgáltatást kérni.... Egy-két jogot ismerő ember utána járhatna ennek is...
-
mexx0407
tag
jó ajánlat vigyétek vigyétek !!!
-
kornél1
aktív tag
aki elviszi a laposom, azt még meglepem egy nyomtatóval is
-
ha3fis
tag
Úgy adták nekem, hogy nem jó, kipróbálni nem mertem, mert egyszer pórul jártam egy zárlatos kártyával, bepróbáltam és hazavágta a lapot is anno. Ezért csak elraktam a szekrénybe és a lomtalanításkor nem dobtam ki.
Annyiért adom, amennyibe nekem is volt: ingyé, max egy csokispapír, ha már mindenki a belsejével boltol...
, de csak ha MAGYAR.
-
Dare2Live
félisten
hjaj és akkor érdemes megnézni, hogy pl a piros mogyorós hol készül....., hogy más tradicionálisan Magyarnak hitt termékeket még véletlen se soroljak.
más nemmagyarnak hitt termékek meg dögivel készülnek itthon.
Európában forgalomba hozott Nokia mobilok 40% Magyar, ami tekintve a Nokia EUs 40%os piaci részesedését elég komoly arány, de lehetne mondani azt is, hogy Európa 2.legnagyobb motorgyára MOon van(Audi) .......
Ilyen kéne még sok, de már "senki" nem akar MOra jönni: Itt szarrá van adóztatva. (és lokálisan is lehetne mesélni a különösen "csodálatos" pécsi vezetésekröl is.) És addig nem lehet adókat csökkenteni amíg kemény és kellemetlen reformok mint amik pl Szlovákiában megtörténtek nem történnek meg. de kemény kellemetlen reformok MOon nem történhetnek meg. Éljen az a dolog amit parlamentális demokrácia még nem élt meg soha sehol: Feltaláltuk az alkotmányos népitéletet. Ez magyar világszabadalom! róka fogta csuka.
-
Silencer83
addikt
na olvastam kicsit a GTA4-rol, be is ugrok a kocsiba es huzok megvenni
-
mexx0407
tag
vegyetek meg !!!!
-
-
dunc
nagyúr
válasz
Silencer83 #8624 üzenetére
Szevasz Haver
helyzet?
-
mexx0407
tag
Samsung külsö merevlemez eladó 120GB-s.
Ir:10k
Eladó Samsung E-250 telcsike vodafonos 6 honapos szürke szinü garis +minden.
Ir10k -
dunc
nagyúr
válasz
Silencer83 #8620 üzenetére
IMB,DELL tényleg jól de a HP már kezd gyártani gagyit is....
-
mexx0407
tag
nekem ezek jönnek be Hp .Toshiba Asus ........................
vagy Sony Vaio ami a havernak van -
mexx0407
tag
Asus
-
kornél1
aktív tag
válasz
Silencer83 #8617 üzenetére
jahjah, Polipot majd zargatni is fogom. eladnám a mostani gépem, és vennék MSI Wind-et..... vagy inkább ne?
-
chungee
addikt
válasz
Silencer83 #8613 üzenetére
Köszönöm!
-
kornél1
aktív tag
válasz
Silencer83 #8614 üzenetére
jaaa, hogy TE künn vagy... érteeem... hááámmmajd küldök neked csomagba
van itt vki aki ért a notikhoz?
-
chungee
addikt
-
kornél1
aktív tag
válasz
Silencer83 #8609 üzenetére
még most is... Lottót meg Autóst tolok, sima eccerű csokik, semmi extra, milkábol meg van már 1000 fajta... sorry az offért
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #8590 üzenetére
az eredeti gamek :
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
Lost Planet
NFS ProStreet
COD4
Gears of War -
kornél1
aktív tag
válasz
Silencer83 #8604 üzenetére
jujj az dejo lehet. bár nekem a nagy kedvenc mindig a Vice City marad. san andreas nem jött be
-
kornél1
aktív tag
nekem is van otthon valami PC-m a garázsba monitor is van hozzá.... kidobni ugye nem lehet... ezzel mit lehet kezdeni?
eladom, cserélek energia italra, pezsgöre, sörre kárpótlási jegyre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest