- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Még mindíg eladó az LG GSA-4163 DVD íróm(fekete előlap).
Valamint akad még:
-x-micro bluetooth 20m-es
-sony ericsson hbh-600-as bluetooth headset(töltővel, 2 előlappal)
-1 db sony ericsson CST-13 standard töltőÉrdeklődni priviben.
Vagy azt is megköszönném ha esetlek valaki tudna valami értelmes mobiltelós kis üzletet Pécsen, ahol megvesznek ilyesmit viszonylag elfogadható áron. Köszi!
-
Keresek píszíájos videókarit ha van valakinek privizzen
-
válasz
s7evcsenko #11594 üzenetére
Megpróbálkoztam vele, de nem sikerült 100%-ra
-
s7evcsenko
addikt
Valaki, aki konyít az angolhoz, megtenné, hogy lefordítja nekem az alábbi kép mondandójának a lényegét??
Szöveg
Köszönöm szépen! -
Bandus99
őstag
Nem szamitogep, de megemlitem:
Koszonet Hobli1988-nak aki ma hibatlanul leszallitotta a rendelt olajat.
Minden elismeresem hoax-nak aki nagyon lelkiismeretesen szereli az autokat. Ajanlom masoknak is.
-
nesa
veterán
Az 58 uton ma delutan pécs felol Túrony elott 1 Ignis kilapult tud valaki valamit hogy mi tortent?
-
Hobli1988
aktív tag
Oil eladó még mindig és alkatrészek is!
-
-
misterH
csendes tag
hello! kérnék 1 kis segítséget! van 1 db 30 as vinyóm és tegnap eccer felismerte a gép és azóta meg nem csinál semmit és azt irja ki hogy csatlakoztassam és nyomjak 1 entert! de csatlakoztatva van és fel is pörög meg minden és mégse ismeri fel! valaki segítsen please! ha nem lehet rajta segíteni akkor eladó rossz vinyóként! kössz előre!!
-
crabi
tag
Eladóvá vált pár cucc!
Alaplap: Asus a7v8x-x
Proci: AMD sepro64 cpu
Memória: 2db 512 ddr Ram
Táp: codegen 300W
Viedeokari: GF MX 440 gyári hűtővel + tv outtal
Cd író
ÉS 1 P4 es házha kell küdök képet !!!
-
blacky79
csendes tag
Eladó 80 gb Samsung Sata2-es vincsi 2009.12- ig garis a Tpcomp-ba. Hibátlan állapotban. Keresek radeon 3870-et reális áron.
Érdeklődni PM-bem -
vatomi
aktív tag
XBOX 360 fehér, nem moddolt (nem is bannolt), de még a flashelhető széria, Premium kiszerelésben tartozékaival, dobozában, 2006 év végi vásárlás, tehát a 3 év MS garancia még bőven kitart. Nem a HDMI változat és 20 gb a hdd. Fix 45K
-
freddyke
tag
MSI U100W-089HU Wind notebook - fehér színben
(Ultra könnyű mini notebook, mindent tud amit a nagyok.)
Geniune Windows XP Home edition
10" LED háttérvilágítású kijelző, 1024x600
Intel Atom N270 1,6GHz CPU
1GB 667MHz DDR2 RAM
120GB HDD
Intel 945GSE + ICH7M chipset + integrált VGA
4-1 kártyaolvasó, WIFI, Bluetooth, 1,3MP WEBCAM, 3 USB, VGA kimenet, fülhallgató, mikrofon ki/bemenet, tok, 3 cellás akku
1kg az akkumulátorral2 év MSI jótállás
bruttó 100.680 FtAzonnal elvihető, érdeklődni: 70 / 514-5776.
-
4sal3
aktív tag
érdekel vkit egy sonye v640i és egy moto w490? vodásak, garosak. bővebben: pü.
-
4sal3
aktív tag
nem tud valaki eladó
Blackberry 8320 Curve telót ? -
GTheo
tag
Valakinek van eladó jegye Tiestora? Megvenném
Más: Valaki megy mostanában az USA-ba? Mert nagyon jó áron vannak ott az iPodok, és lehet beújítanék eggyel
-
-
crabi
tag
sziasztok van 1 jo kis konfigom nagyon király állapotban
asus a7v8x-x alaplap
2200+ os proci
30gb vinyo
gf mx 440 video kari gyári hűtővel tv outtal
akit érdekel az irjon privit
üdv crabi -
HoldChore
tag
válasz
chungee #11534 üzenetére
Eszedbe ne jusson erre reagálni.
Felejtsd el gyorsan, vagy pedig ha rossz tapasztalatokat akarsz gyűjteni, akkor próbáld kiNem életszerű az eset.
Amerikai böngészi a jóval drágább magyar bolhapiacot? Na ne.Ez az úgynevezett nigériai csalás
http://www.origo.hu/techbazis/internet/20031127szulohazaja.html
http://index.hu/tech/jog/mancs1205/
http://karma.blog.hu/2007/05/14/egy_nigeriai_csalas_anatomiaja
sok sikert
-
Kevo
tag
bocs, félrement
-
chungee
addikt
Jártas vki közületek nemzetközis adás-vételben
-
Kaics
aktív tag
Eladó a nagyképernyős TV-m! Alku van és videokarit is beszámítok!
Ugyanitt Accelero S2 és LifeBook B2175 is eladó!
-
mitbrille
csendes tag
kinek van SWITCH eladó?
koleszba kellene, min. 4 portos switch olcsón és sürgősen!írjatok mihamarabb!
-
4sal3
aktív tag
nem kell vkinek mobil net? vodás 5k havidíjjal. korlátlan, csak torrent nuku. (sztem ismeritek)
jaés huawei e220 usb modemmel.mod: bár nemtudom, hogy ez átruházható-e...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #11506 üzenetére
A memória mellett még eladó egy HDD hűtő. Vinyó aljára csavarozható, 2 venti van benne.
-
4sal3
aktív tag
keresett valaki tvtunert... de már nem emlékszem, hogy ki. nekem van egy belső analóg.
mercury -
Dare2Live
félisten
A személyit bárki elkérheti csak nem vagy köteles felmutatni.
Szóval nem vagy köteles felmutatni de ha nem teszed akkor nincs vizsga/szigorlat és azonnal feliratkoztál a halállistára is.Pollack meg nemvészes de vmiért azért anno 400an indultunk és +1évvel össz 40en végeztünk....
-
nesa
veterán
Udv mindenki!
Aki ismeri vagy barmit tud erol a kolegarol az dobjon meg 1 privivel nagyon fontos. -
-
DarthRevan
tag
Sürgősen eladóak:
- Corsair HX520W moduláris tápegység
- Trust PW-5550 (520W) tápegység -
nesa
veterán
válasz
ha3fis #11511 üzenetére
Mindez azert van mert az egesz orszagot eladtak a fergeknek...nagyon nagy problema de amig a nepet hanyingerkelto UjMagyarorszag reklamokkal tomik es tuko varosi paraszt elhiszi nem lehet valtoztatni.
Eleve hanyok nem akarok uj magyarorszagot koszonom szepen nekem jo lenne a regi is 1920 jun 4 elotti ....ami meg bennem van azt lattam szaras utan ha az az uj magyarorszag akkor nagyon nagy a baj..............
-
ha3fis
tag
Ez igaz, de még mindig jobb helyen lakunk, mint egy-két környező település, ahova csak "átlövik" mikrón a netet és helyben kis átjátszón keresztül wifi-n az 1Mbit/s-ért még mindig 5-8-10k-t (!!!) fizetnek.... (pl.:Tea24, Pécs-Mikro stb...)
Én ahogy megvettem másfél éve az 524-est, akkor még német nyelvű volt, ezek szerint szerencsém volt, hogy pont egy jó firmware-t sikerült rá felraknom, mert soha semmi gondom nem volt vele, de olvastam itt a PH-n, hogy másoknak sok problémája volt vele. -
Ez mekkora LOL
@Saint_ : Hát, az OK hogy a bankban is elkérik, de ott még talán valami értelme is van... De iskolában...
Mondjuk nekem eszembe nem jutott volna életemben sem mást beküldeni... Aki ezt megcsinálja az egyben jogosult sztem a butasági és szegénységi bizonyítványra -
nesa
veterán
válasz
ha3fis #11505 üzenetére
Tegyuk hozza meg aztis hogy te meg en az orszag 1ik leg elavultabb hulladek telefonkozpontjara vagyunk kotve (hogy van ADSL kapcsolat az is csoda)... anno az 524 es routert csak ugy sikerult stabilan hasznalni hogy a D-linkel leveleztem mire kiderult hogy hanyadek a kozpont es csak 1 regebbi frimmel stabil
elotte alandoan szakadt,aztan felraktam a regi frimet amit kuldtek es azota nemvolt szakadasom
-
Magnum_
nagyúr
ki jön ma Dr Alban koncertre?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Eladó egy 1GB -os NotiRAM. Hynix 1GB 2Rx16 PC2-5300S-555-12 felirat díszeleg rajta.
Egy DELL notiból jött, kb. 2 hetet volt használva. Privit írjon akit esetleg érdekel.Keresek PS/2 -> USB átalakítót bill.-hez és egérhez. Esetleg valakinek lenne valami ötlete?
-
ha3fis
tag
yerico, hcl:
Semmi különös, tavaly egy informatikus mérnök barátom 1 órát küzdött vele, mire mindent beállított rajta. Látszott ez azon is, hogy kerek egy éven át semmi problémám nem volt a rendszerrel (vagy csak szerencsém volt), pedig napi 24 órán át ment. Eddig a Businesstel szolgáltató volt, most viszont a naked ADSL terén a Drávanet volt a legjobb.
Semmi különöst nem csináltam, csak a routert visszaállítottam default-ra, majd MAC-klónozás nélkül egyszerűen csak beírtam az új user-adatokat, ezután reset-eltem a modemet és a routert is és műxik is. Ha nagyon sok időm lett volna, akkor egyesével próbálgathattam volna a beállításokat, de ezt az egyszerűbb módját választottam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
s7evcsenko #11503 üzenetére
Papp műhely a Megyeri úton, szerintem nagyon korrekt.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Nincs valakinek számlaképes autószerelő ismerőse Pécsen, esetleg kertvárosban??
Ford Focus-t (2003-as) kellene szerlni...
Jelenleg vízpumpa csere aktuális! -
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest