Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
XboxGamePass #84097 üzenetére
Igen, minden netes csomag ár emelkedik.
-
válasz
Bigemperor #84095 üzenetére
Röhej az, hogy máshol 2 év az alap, mindenre, még Romániába is.
-
Visormail
addikt
válasz
Bigemperor #84091 üzenetére
Írtam én is itt egyik nap az onlinemarkaboltok plusz garancia feltételét. Milyen kampányokra gondolsz?
-
Exian
addikt
Aki a Diginél van és nincs hűsége már, de megtartja az előfizetést, érdemes most újra kötni, mert március 1-től áremelés lesz (pontosabban a net emelkedik majdnem 1000 Ft-tal, a TV viszont olcsóbb lesz 200 Ft-tal, így összességében nem jelentős az emelés). Ha viszont kötsz hűséget 1 évre, akkor az első 3 hónapban 2900 Ft lesz a TV+net+(alap)telefon ÖSSZESEN (emiatt éri meg leginkább a hűség kötés), utána pedig 5700 körül.
Hűség nélkül 3300 lesz a net (ami most 2250 Ft), 3100 Ft a tv (ami most 3300 Ft) és 250 Ft az alap telefon (ami most 200 Ft).
Csak gondoltam jelzem, hátha valaki még nem értesült az emelésről.
-
Bigemperor
senior tag
Az onlinemarkaboltok.hu a háztartási gép topikban is többször említésre került. Nem érdemes az 5 év és 7 év lózungokkal foglalkozni, mivel ez csak bolti vállalt garancia az ott leírt feltételek mellett, például rendszeres és folyamatos éves megrendelt felülvizsgálat kell hozzá nem kevés pénzért, inkább mindenki böngéssze a gyári akciókat, a bosch, beko, whirlpool rendszeresen tart kampányt, de a legtöbb nagy gyártónál igaz ez.
Ma már garanciaidőt vegyünk, mert nagyjából ugyanazt a hulladékot kapod mindenhol, van kivétel (pl.: miele), de az egészen más árkategória és ott is a drágábbak általában a megbízhatóbbak.
-
Lacko87
tag
Ha már ennyire benne vagytok ebben a témában, akkor vegyetek hozzá egy jó kis házat is
A fórumlakóknak 10% kedvezmény és ingyen "posta" Pécs határain belül
-
windlord
őstag
válasz
Sir Riccio #84084 üzenetére
Rx480 - al jott ki, sok esetben ahogy javitva lettek a szoftver verziok a kulonbozo cimekben inkabb az amd jott ki jobban. Nem beszelve a dx12, vulkan...
Tehat arban is hasonloan kellene alakulniuk.
Nyilvan a kereslet hatarozza meg a kinalatot.
Ha ennyiert elmegy, akkor nyilvan add el.
Felreertesek ne essenek, ez egy nagyon jol sikerult kartya!
Amugy en is most mentem fel 1070re, rx480 - rol.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Sir Riccio #84081 üzenetére
AMD Nano nem érdekes? 50k kőrül kapható és 1060 körül van a teljesítménye.
-
windlord
őstag
válasz
Amennyit meger, a tularazas igenye nelkul.
A tudasa rx480 8gb. Vele van pariban.
Nem uzletrontas vagy barmi.
Mondjuk, ez az en szemelyes velemenyem.
Csak azert nem meglepo amikor felugrik egy hirdetes...
-
IO.sys
őstag
válasz
Az én esetemben fél éve szerintem kezdett esni a vga ár, mindenki elkezdett vásárolni és olcsón felrakni a régi portékát apróra. Mindent elkapkodtak, maradt a drágábbik vonal.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Janoska26 #84078 üzenetére
Ez nyilván elszigetelt eset, kell neki a pénz, valószínűleg már nincs meg. Majd ha lesz fent 5-8 db ezen az áron akkor lesz ez a piaci ára.
(#84079) windlord: Mi az, hogy valós?
(#84080) IO.sys: Én 17 karácsonyán vettem, 115 körül, akkor volt igazán felbolydulva a piac, de hát fiatal voltam és kellett a teljesítmény.
-
válasz
Sir Riccio #84077 üzenetére
Nem is kell 3 hónapot várni, hol a borom?
-
MZsoltee
veterán
válasz
Sir Riccio #84075 üzenetére
Kiderül!
-
MZsoltee
veterán
válasz
Sir Riccio #84066 üzenetére
Az RTX 2060 már van 120k körül is boltból rendes garival. Nézzétek a grafikont. Ez 1070Ti szint alacsonyabb fogyival. Ha beáll a 2060 ára 120k körül, akkor bestbuy lesz. Erre komoly hűtés se kell. Ez meg fogja nyomni a 1080/1070Ti és 1070 árakat. A 1080 és a 1070Ti be fog nézni bőven 100k alá használtan és az tolja lefelé szépen majd a 1060-at is. Ha 75kért kapsz 1070-et és mondjuk 90-ért 1080-at vagy 1070-Ti-t, akkor nem veszel 65-70-ért 1060-at.
-
válasz
Sir Riccio #84072 üzenetére
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Janoska26 #84071 üzenetére
Persze, hogy csökkent az ára az előző hozzászólásomhoz képest, mert érveltél és tényekkel támasztottad alá azt amit írsz, én meggyőzhető vagyok, ha valaki érvel. Én a 120k-t kb. hasraütve mondtam a mostani árakra alapozva, nem néztem pletykákat. Bár egyébként a 2060-ra is 100k körüli árakat vizionáltak aztán "kicsit" több lett. Három hónap meg azért tágabb intervallum és szerintem az egy százaléknál nagyobb azoknak az aránya is aki használ Adobe termékeket, de ezen már nem veszünk össze.
-
válasz
Sir Riccio #84070 üzenetére
Már csökkent 10k-t az ára az előző hozzászólásodhoz képest
. Egyébként ezek a ref kártyák lesznek, nyilván lesznek tuningosabb kártyák 130 körül is.
AZ AMD pedig továbbra sem alternatíva annak aki kreatív munkára használja, ráadásul amennyire én tudom jóval többet is eszik.
Aki kreatív munkára használja ezeket az kb a vásárlók max 1%-a, a legtöbb ember játszani szeretne vele nem pedig dolgozni. Az a pár W fogyasztás meg a legkevésbé sem érdekli főleg nem azokat a gyerkőcöket akik azt sem tudják mi a villanyszámla, egyébként engem sem nagyon, mert az a + pár száz FT amit havonta megeszik észre sem vehető. Ami az árakat illeti majd meglátjuk. Pár éve már "figyelem" a piacot, főleg a használtat, bizton merem mondani, hogy a 6Gb-os 1060 3 hónapon belül 50-55k-ért is lesz kinn a PH-n. Van rá 1 üveg jóféle barrique-os borom is ha gondolodMás: Van még 1db WD purple 4TB-os HDD-m. Topic lakóknak 20k
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Janoska26 #84069 üzenetére
A 279 USD alsó hangon 105-110.000 jó magyar forint lesz mire a magyar boltba kerül mert nem csak az ÁFA jön rá hanem szállítás, árrések is. Aki újat akar, annak persze nem kérdés, de a használt piacba ez szerintem nem nagyon fog beleszólni. AZ AMD pedig továbbra sem alternatíva annak aki kreatív munkára használja, ráadásul amennyire én tudom jóval többet is eszik.
Ezen meg jót nevettem
Mire másra alapozzon az ember ha nem a külföldi árakra?A nagykerek honnan szerzik be a cuccokat?
A hazai használt piac árait a hazai kisker új árak állítják be szerintem, mert a legtöbben még mindig ott vásárolnak. Oké, hogy van akinek van egyéb, jobb forrása, vagy hajlandó külföldről vásárolni, de a hazai árakat nem ez állítja be, mert ez töredéke a kiskereskedelemben eladott termékeknek. -
válasz
Sir Riccio #84068 üzenetére
[link] itt 279 dollárt ír az 1660TI-re. Az mire eljut a kis emberhez minden bizonnyal 100 felett lesz valamivel. Ez kb 16%-al lesz erősebb az 1060-nál. Nem mondom, hogy drasztikus árcsökkenés lesz, de mindenképp felkavarja majd az álló vizet
És ha még akkor sem lesz olyan olcsó az 1060 akkor is inkább 580-at veszek, mert az garis és olcsóbb is, az Nvidia sem véletlenól dobja ki ezeket, mert ezt a kategóriát jelenleg az RX570-580-590 viszi ár/érték arányban. Ezt úgy mondom, hogy az Nvidiát én is jobban szeretem, de nem minden áron
Mindenesetre a hazai piac drasztikus árcsökkenését várni szerintem kár, főleg külföldi árakra alapozva Ezen meg jót nevettem
Mire másra alapozzon az ember ha nem a külföldi árakra?A nagykerek honnan szerzik be a cuccokat?
-
a2d2
addikt
válasz
Sir Riccio #84066 üzenetére
Németből az 1070 300 euro volt, a 2060 370 euro.
Szerintem az új 1060-as utód kb 250 euro lesz, de legalábbis semmiképp sem 120. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Janoska26 #84064 üzenetére
A 1060 utódja legalább 120k lesz, az kètszeres szorzó egy hasznàlt 1060-hoz képest, ez semmit nem fog vàltoztatni a hasznàlt 1060-ak árán szerintem és ugye aki használ Adobe szoftvereket annak nem pàlya az AMD GPU. Én olyan nagyon sokat nem várok az új GPU-któl. A 2060 is 150k-nál indul.
-
IO.sys
őstag
válasz
Janoska26 #84064 üzenetére
Unokaöcsém épít, vagyis én neki. Az 580 78.000 most az Alzán!
Ezzel a kártyával csak az a bajom, hogy sokat eszik. -
válasz
IO.sys #84063 üzenetére
Én várnék, azaz várok is a VGA vásárlással. 1 hónap és jönnek az újak folyamatosan, szerintem rendesen be fogják kavarni az árakat, legalábbis abban bízom
Meg szerintem az Nvidia is, ha nem akkor meg most az RX580 a nyerő ebben a szegmensben garis 8GB-os 256 bitesek és 60-65k környékén már vannak.
-
IO.sys
őstag
válasz
Sir Riccio #84061 üzenetére
Tárgytalan, pedig ez kéne neki, pont ez.
-
IO.sys
őstag
válasz
Sir Riccio #84057 üzenetére
Unokaöcsém épp gépet rak össze, jeleztem neki a VGA-t.
-
rnrn
aktív tag
Egy építés alatt álló házikóba lenne szüksége kollégámnak valamilyen fűtésre alkalmas eszközre. Kályha, kandalló, ...
Ha lenne, jelezzétek légyszi!
Köszi! -
MZsoltee
veterán
válasz
Sir Riccio #84055 üzenetére
Terv veszek egy 6/12-es 1gen ryzen-t. Valamint lapot (4-es sorozat), meg 2*8 GB ramot , ami majd a csúcs 3. gen Ryzennel is menni fog. Így majd csak procit kell cserélni. Ide a 2133 mhz már nagyon kevés. 3000 -3200mhz kéne. Szólj és meglátjuk.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Sir Riccio #84053 üzenetére
Kár hogy csak 2133-asok a ramok, különben vinném a procit és a ramot.
-
Sir Riccio
addikt
Ebből érdekelhet valakit valami? Egyelőre csak igényfelmérés mert még nincsenek meg az utódok (a VGA-é már igen, az azonnal vihető). RAM-ból kettő van (tehát 2x8GB).
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó HP Compaq 6200 Pro MT (i3-2120, 8GB Ram, 300GB HDD): [link]
-
XboxGamePass
senior tag
Valakinek van esetleg eladó Samsung Dex Padja?
-
válasz
Sir Riccio #84048 üzenetére
Ért, de ha kell, én átmeneti megoldásként ezt tenném
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, egy zuhanytálca cseréhez, beépítéshez tudtok nekem szakembert ajánlani? Köszi előre is.
-
válasz
Sir Riccio #84046 üzenetére
Mondanám, hogy egy kétáramkörös kapcsoló, meg némi kábel, és jack aljzat/dugó, de az nem mindenkinek 5 perc. Esetleg vennék egy jack elosztót, hosszabbítóval kivinni az asztalra, és ott lehet dugdozni. Paraszt, de pár száz Ft, amíg nincs jobb cuccod.
A házat lenne érdemesebb cserélned, mert szerintem nem az alaplapról jön rossz jel (akkor hátrafelé is hallanád). -
Sir Riccio
addikt
válasz
Visormail #84045 üzenetére
De át is kell dugnom. Az egyikben a mikrofon, a másikban a center/sub, a harmadikban a fronthangszóró van, a fejhallgatónak màr csak elöl van hely. Mindegy, úgyis cserélem az alaplapot, lehet, hogy a házat is, ha ott is gond lesz akkor veszek egy Asus Xonar hangkártyát és le lesz tudva.
-
Visormail
addikt
válasz
Sir Riccio #84044 üzenetére
Ezért írtam, hogy a programjából is bármikor át lehet állítani.
-
XboxGamePass
senior tag
Valakit érdekelt múltkor LG 60UJ634V tv. Dobjon nekem egy üzenetet, ha aktuális még.
-
Visormail
addikt
Sziasztok, nézem én is az onlinemarkaboltok üzletet. Egyébként farsangi akció van, most 5helyett 7év a garancia [link]
Ezt most vettem észre:
"A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, a gyári garanciás időszak lejárta előtt 90 nappal az INGYENES éves felülvizsgálás, amelyet munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri kiszállási díj ellenében lakásán DÍJMENTESEN végez el."
"évente szükséges megismételni"
"Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén)"Más boltokban a kiterjesztett garanciának nem szokott ilyen feltétele lenni. Vagy csak én nem tudok róla? Eddig ilyennel nem találkoztam.
Sir Riccio: "Hátra a hangszóró van bekötve."
Azt ugye tudod, hogy realtek kártyáknál amikor bedugsz valamit akkor rákérdez, hogy mi az? Ha itt azt választod,hogy fejhallgató, akkor mindegy melyikbe dugtad az is átvált kimenetre. Illetve a programjában is ott vannak a különböző színű csatlakozók, jobb gomb rá, átprogramozás, kiválaszthatod, hogy miként működjön. Szóval nekem pl mindhárom csatlakozója kimenetre van állítva. -
MZsoltee
veterán
Jó árasított RX580 8GB-ot vagy 480-at keresek!
-
Sir Riccio
addikt
Köszi, de egy fórumtárs-al sikerült helyben elintézni a dolgot.
Ugyanitt ASUS EX-GTX1060-6G eladó. 65k
-
a2d2
addikt
válasz
Sir Riccio #84034 üzenetére
Én tőlük rendeltem év végén, most is ugyanolyan 300 euros akcióban van ami nem rossz egy 0 km-es teljes garis kártyáért. [link]
Szóval ha 90 környékén egy használt vagy 103e-ért ez akkor szerintem nincs kérdés.
Bár most lehet lejjebb mentek a használt árak az RTX 2060 megjelenése miatt, nem néztem.Ha kell a raytracing akkor +70 euroért kapsz egy kicsit gyorsabb RTX-eset, nem tudom melyik a jobb vétel.
-
Sir Riccio
addikt
Nem válna meg valaki jó áron GTX1070/1070Ti VGA-jától? Esetleg 10606G beszámítással?
-
nesa
veterán
Senkinek nincs eladó 2,5” SSD estleg HDD, délután érte megyek.
-
IO.sys
őstag
Nekem most lett Beyer fejes, jön csöves fejeserősítő, DAC, meg a cugehör, hogy jó legyen. Ez korral jár.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Engineer086 #84029 üzenetére
Így van, külső Dac kell ide. Építettem magamnak, 32bit / 384kHz-et tud maximum és hajt egy OTL csövest. Azt szoktam hallgatni, ha tényleg jó fejhallgatós élményre vágyok.
Exian: jah, Unixonar windows alatt. Linuxon meg megy magától.
-
nesa
veterán
Keresek 2,5” HDD vagy ssd-t sima sata, 40gb is bőven eleg ,ha valakinek van ilyen olcsó árú az privatban irjon.
-
Engineer086
Modder
válasz
Sir Riccio #84028 üzenetére
Szerény véleményem szerint is jobban járnál egy komolyabb alaplapi zajkeltővel, esetleg dedikált hangkártyával, a kábel kicserélése nem oldaná meg.
A Xonart-t én is ajánlani tudom, éveken keresztül használtam, amíg nemléptem tovább DAC-ra. Azért a kártyát eltettem, sosem lehet tudni alapon. -
a2d2
addikt
válasz
CPT.Pirk #84022 üzenetére
Az én alaplapimon is cserélgethető! De egyszerűen nem éreztem még szükségét, teljesen rendben van szerintem (Sennheiser HD 555->595 fülessel hallgatom).
Bocs, lehet benéztem és csak olvastam hogy van olyan amin cserélgethetőAnce: nekem egy régebbi, Extreme 4-esem van, de akkor jött ki a 1150-es chip, szóval abban is ez van: [link]
-
válasz
Sir Riccio #84014 üzenetére
Nekem 331-es van, de hasonló sem volt, amíg abban volt az asztalim. (Amíg volt asztalim.)
Milyen jelleggel hallod a fizikai matatást?
Mondjuk bármihez durván szét kell borítani a gépet, lekapni a komplett elejét, stb., akár annyihoz is, hogy kicseréld a hangkábelt valami értelmesre.
Amúgy azt is lehet, hogy egy jack hosszabbítóval a hátsó aljzatot kihozni előre, és abba dugod a fülest. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem csoda, az eladott lapok többsége az olcsó kategóriába tartozik. Általában se igény, se hely nincs egy alaplapon az oda kellő mennyiségű és minőségű, pusztán hang célokat szolgáló alkatrészek beépítésére, mikor a diundishun tuccog az alaplapival is...
A Xonar-on ott vannak a meghajtó műveleti erősítők a csatik mellett, drágább kártyákon még cserélgetheted is ezeket, miközben egy integráltnál meg be vannak építve az IC-be valamilyen minőségben. - Ettől független még lehetnek jók az integrált megoldások, csak az a ritkább mert eleve hátrányból indulnak.
Az a kis creative cucc amit linkeltem azért érdekes, mert az egyik kimenete a kettőből AB osztályú erősítőt tartalmaz, míg a másik a szokásos D osztályút. Mindkettő az IC-be integrált, de mégis szépen ki lehet hallani, hogy jobb az AB osztályú cucc.
-
a2d2
addikt
válasz
Sir Riccio #84016 üzenetére
Én úgy voltam vele hogy inkább eladtam a xonart 10e-ért és azt ráköltöttem egy asrock extreme lapra (direkt figyeltem hogy a lehető legjobb legyen az integrált hang) és nem bántam meg.
Mindenki a 20eFt-os lapon lévő szutykokra gondol egyből alaplapi hangkarinál de szerintem vannak teljesen élvezhetőek is a drágább kategóriában csak el kell olvasni a teljes specifikációt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sir Riccio #84019 üzenetére
Nem, a Xonart venném, ilyenem van és nagyon megérte. A creative cuccot melóhelyen használom a céges gépre dugva, meg időnként itthon otg-vel telefonon, mert az aktuális telefonom nem szól olyan minőségben, mint az előző.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Integrált, amitől még akár lehet jó is, de általában nem a minőség szokott jellemző lenni rájuk. A te fejeseddel már valószínűleg ki lehetne hallani a különbséget egy alaplapi, meg egy normális külső cucc között.
-
dunc
nagyúr
válasz
Az integráltak gyengék, eleve nincs helyük az alaplapon.
-
Sir Riccio
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sir Riccio #84014 üzenetére
Lehet vacakolni az elektronikai okok felderítésével, de nem érdemes... Érdemes inkább költeni egy normális külső hangkártyára, ami minden téren jobb mint egy átlag alaplapi szutyok. Saját tapasztaltaim alapján nyugodtan merem ajánlani a Creative E1 cuccát: [link] 12-14e forint és sokat nyújt, miközben még jól is szól, tekintve az alacsony árkategóriát. Android, Linux, Mac, stb. minden kezeli.
Ha esetleg minőségi fejhallgatót is néznél mellé, tudom javasolni az Audio Technika M40X fejesét, 32..34e Ft-ért kb. 100e forintig bezárólag ver mindent.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Egy CoolerMaster Elite 330 házat használok. A fejhallgatót gyakran csatlakoztatom a front panelre amin így elég sok a zörej (ha az USB portokba dugott pendriveokat piszkálom, még azt is hallom). Van erre valami megoldás, esetleg jobb front panel, vagy vegyek egy külön hangkártyát?
Köszi előre is! -
windlord
őstag
MSI Radeon RX480 8GB Gaming vga valakinek?
Egy ev gari, tokeleteseb ujszeru, bivalyeros.
Ittenieknek 55k. -
XboxGamePass
senior tag
Érdekel valakit Sony Playstation Classic jóval bolti ár alatt?
-
fudi2002
nagyúr
Más:
Érdekel valakit egy XFX 850w Fix kábelezésű használt tápegység?
Árat privátba írj ha érdekel, nem tudom mennyi az értéke. -
fudi2002
nagyúr
A gondom az, hogy nincs tapasztalatom infrapanellal. Van főfűtés, az infra csak a komfortérzet növelésére lesz álá padlófűtés. A főfűtés hő alapon megy, ez pedig olyan időalapra gondoltam hogy pl 15 percet megy, 30 percet áll, attól függően mennyi idő alatt hűl le a felület a főfűtés stabil hőfoka mellett. Namost nem tudom hogy a 15 perces intervallumban esetlegesen nem melegszik-e fel zavaróan nagyon a felület.(tudom kisebb infrapanel, de azért hatásos is kell legyen) Próbálok előre okos lenni, de eléggé nehéz
-
fudi2002
nagyúr
Köszönöm Urak. Esetleg egy szobahő alapú védelmet még beiktatok pl termosztáttal.
-
-
Utka
aktív tag
válasz
fudi2002 #84005 üzenetére
Ok, értem.
Haverodnál lehet hogy teljesítmény gondok voltak. Amit még nem szeret a zelektronika, ha induktív terhelést kap.
számítanak azok a +/- 7.5 percek? ha igen, sorolj be két órát. A digitálissal percre megadod az időt, a mechanikussal meg adsz tágabb időkeretet. Ha a digi be@ik, a sima lekapcsol. Akku/elem: léteznek komolyabb időkapcsolók, 100-150 óra "áramszünet tartalékkal" de ezek is csak 15' intervallumot tudnak, viszont strapabíró, ipari kivitel. Persze az áruk sem nyóCCáz. ~10 db Mátyásos sorszámozott metszetért már kapsz ilyent.
Segítségül:
Kacsás
NagyTestvér -
a2d2
addikt
Eladó asszony előző telója. Én is használtam egy darabig, merem ajánlani.
Topiktársaknak 35e.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest