- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
samu2062 #74097 üzenetére
Az a fotós még meg van a Krisztina téren??? Te jó ég!
Kösz az infót. Ott készült rólunk gyerekkorban műtermi fotó, de én akkor még húúú talán csak 6-7 éves voltam, szóval meglep, hogy még működik. Bár lehet, hogy a tulaj már más.
Mindenesetre az jó, mert itt van a szomszédban, át tudok ugrani, gondolom filmet is árulnak.
SZERK.: megnéztem cím alapján, ez nem az a fotós. Én arra gondoltam, aki innen nem messze, 30 méterre van a piaccal szemben az üzletsoron. Ahol van az Aranycipó, meg a kertész bolt, meg ilyesmi. De szerintem az ott már nem üzemel, azért lepődtem meg. Legalábbis mintha már rég más üzlet lenne a helyén, talán valami cipős.
-
samu2062
senior tag
válasz
Bandus99 #74095 üzenetére
Én szoktam még filmes géppel is fotózni.
Valóban nem olcsó,mert legalább egy ezres a film előhívás és mellé ugyan úgy fizetni kell képenként,mint a digitálisnál,ez kb. 45-60 ft.
Előtte persze meg kell venni a filmet,ami 600 fölött van,normális.
Hívnak elő az árkádban,a fotoplusz-ban is pl.,de én kertvárosban a Krisztina tér 7-be járok. -
Exian
addikt
válasz
Bandus99 #74095 üzenetére
A gép egy fantasztikus csehszlovák Corina
Fotoplusnál (Árkád) szerintem hívnak elő filmet, legalábbis a weboldalon szerepel: "Negatívhívás + indexkép 750 Ft". Utána meg gondolom a papírképek darabára már megegyezik a digitális képek árával.
Tudom, hogy nem olcsó mulatság, nem is folyamatos, állandó használatra lenne. 1-2 tekercs film erejéig elbohóckodnánk vele.
-
Bandus99
őstag
Tipus nem artana hogy tudjunk segiteni
Nagy valoszinuseggel.36mmes film kell bele az a szokvanyos de lehet akar ugynevezett roll film is ami 6cmx valamennyi (6x6 6x9)Kulonlegessegnek jo de anyagilag nem olcso dolog.
Negativot meg kell venni fotozas utan elo kell hivatni aztan kepeket csinaltatni belole.
Igazabol azt se tudom pecsen hivnak e elo negativot jelenleg. A kep keszites utana nem gond az megoldott. -
Exian
addikt
Van köztünk olyan, aki foglalkozott régen filmes fényképezőkkel? Szóval olyan valakit keresek, aki ért ilyesmihez. Karácsonykor talált a fiam a nagyinál egy ezer éves fényképezőt és arra lennék kíváncsi, hogy milyen film kell bele, lehet e kapni, stb. Megígértem neki, hogy egy sorozat erejéig "életre keltjük" a masinát
-
nesa
veterán
Minimum 4 csatornás kamera rendszert keresek, legalább 2 kamera legyen IP66, és az sem árt ha IP képes a cucc.
-
Silencer83
addikt
Bla82 kolleganak felre rakva a konfig
-
a2d2
addikt
Hátha rajtam kívül más is csak most ugorna neki a szériának. Witcher enhanced edition magyar nyelven 1,5 euro a winter sale-ben: [link]
-
Hunter2
addikt
válasz
Silencer83 #74085 üzenetére
majd légyszíves válaszolj a privátomra, csak azért írom itt is mert az utóbbi 4 évben írt privátjaim egyikére sem sikerült.
-
Hunter2
addikt
válasz
Silencer83 #74085 üzenetére
Ja , nem kicsit idegesítő mikor megbeszéled másnapra 100%-ra másnap meg benyögi hogy "jaj nem sikerült eladnom a "random" akármit szóval mégse kell.
-
balintdavid
tag
Boldog karácsonyt!
VHS-DVD felvevő kombót keresek, ha van valakinek az ne kíméljen PM-ben
-
Silencer83
addikt
válasz
goodboy007 #74084 üzenetére
sokan elindultak mar érte kp-val, csak nem értek ide
-
goodboy007
senior tag
válasz
Silencer83 #74063 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ennyiért nem ment még el!
Vigyétek a megbízható kollegától, ez szuper áron van!Egyébként nálam eladó:
Canon Pixma IP4850 fotónyomtató - Doboza és minden egyéb tartozéka meg van, keveset használt (a gyári garnitúra kifogyása után csak a most is benne levő utángyártott patronokat vettem bele anno), viszont 3 éve nem volt már használva, úgyhogy esélyes, hogy a festék beszáradt. Komoly éreklődő és igény esetén kipróbálhatom, hogy szuperál - 15kZalman ZM-FM2 Fan-Mate2 ventilátor-fordulatszám-szabályzó - 1k
TP-Link 54Mbit-es USB Wi-fi adapter - 1k
Puha szemüvegtok, lencserekeszes - Milkacsoki
Colgate Oral B elektromos fogkefe fej 2db + a "fejcserélő műanyag" - Csak a fejcserélő lett kibontva egy használat erejéig, de közben elromlott a fogkefém, úgyhogy a fejek azóta itt állnak bontatlanul. Az újabb típusú, kerek Floss Action fejet igénylő fogkefékhez NEM JÓ, de akinek a régebbi, hosszúkás fejet igénylő van, annak ez kell - INGYEN VIHETŐ
Kicsit megkésve, de boldog karácsonyt mindenkinek!
-
freaghill
őstag
válasz
Silencer83 #74080 üzenetére
Kár, hogy nincs pénzem.
-
Szpájki
tag
hi,
keresek egy wifi routert, a t-s zte kiváltására, csak a net menjen szépen, a többi nem érdekes,
köszi -
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #74063 üzenetére
Holnapig itthon vagyok, igy ebbol a remek arbol
Is tudok engedni, aztan csak jovore legkozelebb.. -
a2d2
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
crabi
tag
Sziasztok, Euró nem kell valakinek?
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
newwave0507 #74070 üzenetére
Itt az aprón többek között azt is hirdetek
-
Hunter2
addikt
válasz
newwave0507 #74070 üzenetére
ment privát.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
22" - 24" LED monitort keresek!
Akinek van eladó, kérem PMben keressen.
Köszönöm!
-
törölt tag
A horroron kívül volt nagyon érdekes fejlemény is. A blökink elkezdte aznap este ugatni a fürdőszobát, le fel rohangált az ajtaja előtt és be nem ment volna az istenért. Már el nem tudtuk képzelni mi baja lehet.
Félelmetes, hogy miket tudnak megérezni és figyelmeztetni akarni a gazdikat.
-
-
törölt tag
válasz
Lomha 8V #74065 üzenetére
Nagy feszkó volt belőle. Kihívta a szerelőnk a rendőrséget, azok ki is szálltak és megkérdezték, hogy óhajtunk e feljelentést tenni ? De még aznap megjelent a kivitelező - megbízó páros alázatos bocsánatot kérni és állták a teljes szerelési költséget és megdobtak egy hatalmas ajándékkosárral. Úgyhogy végül nem óhajtottam jogi útra terelni az ügyet.
-
Silencer83
addikt
meg van még mindig...komplett vadiuj konfig + garis VGA
177ezer a konfig VGA nelkul/ helyette konfig 105ezer +30 a vga, pécsieknek hazhoz is viszem es ajandek gigabyte eger+bill1151-foglalat, DDR4-el
intel i5 6400 / 2.7ghz, 14nm/
H170 pro4 alaplap
2x8 Gb DDR4 memoria /corsair/
120gb SSD + 1Tb HDD
500W komoly Chieftec táp
ASUS R9 270X-DC2T-2GD5 VGA
Chieftec ház
optikai meghajtó -
törölt tag
válasz
Vertigo18 #74058 üzenetére
Ausztria, sajnos egy hülye história miatt kellett maradnom. ( rázott a víz a fürdőszobában, életveszélyes volt fürödni, bármilyen csapot használni,21.-én este kezdődött a jelenség, még mázli, hogy csak ' csípett a cucc és nem b@szott agyon senkit, 23. -án tudtak kijönni megcsinálni, de véglegesen ma délelőtt fejezték be ) Így beragadtam. De legalább élve.
-
pappsy62
tag
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!
-
nesa
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
torma1981
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Ingyenes szállítás a SportsDirektnél.
Figyelem csak mobil approl megy.
-
s7evcsenko
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Vaze
őstag
Boldog Karácsonyt Kivanok
-
TRob1
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Lomha 8V
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Silencer83
addikt
Békés boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
törölt tag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek ( kár hogy nem lehetek Pécsett az ünnepekre, idén csak a párom jutott ki. )
-
blaca83
őstag
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
-
-
Exian
addikt
válasz
Bandus99 #74045 üzenetére
Hülye ötlet? Egy frászt!
Ott a pont, ez tűnik a legolcsóbb / legegyszerűbb megoldásnak. Van olyan kis picike PC erősítőm, amin van füles kimenet, arra már bátrabban rátolom a 2db fülest, és igen, ahogy írtad, van rajta hangerőszabályzás is, tudok rá kakaót adni!
Köszi, ez a triviális megoldás tuti nem jutott volna magamtól eszembe!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem nyugodtan. De ha halk a cucc akkor vagy érzékenyebb (gy.k. jobbfajta) fejhallgatót veszel, vagy valami olcsóbb, belső aksis fejhallgató meghajtóból kettőt, azokat meg az elosztóra kötöd. Ez utóbbi a szebb megoldás erre a kérdésre.
*ezek fejhallgató meghajtó IC-k nem fognak kompenzálni, sokkal egyszerűbb szerkezetek. Nem is tudják, hogy mit kötsz rájuk.
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk #74042 üzenetére
"Ha valami gond lenne, már jelentkezett volna."
Még nem használtam az Y elosztót. Csináltam is sajátot, meg van bolti/gyári kész kábelem is ilyen.
De ha azt mondod, hogy bírja, akkor nem foglalkozom a dologgal, bár tényleg elég halk a kimenete amúgy is, a 2db fülessel meg mintha még halkabb lenne, mondjuk értelemszerű, ha nem tol több teljesítményt 2db fejhallgató esetén, akkor eloszlik a két fülesre. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha "kompenzálná" plusz ráerősítéssel, de közben azt meg nem bírná hosszú távon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Exian
addikt
Hangcuccokhoz, audio-elektronikához értőkhöz kérdés: van egy eszköz (esetemben egy szintetizátor), aminek van fejhallgató kimenete. Szeretnék erre a kimenetre 2db fejhallgatót rákötni, mivel a zongora hang veszettül áthallatszik a hangszíne miatt a panel falakon... viszont a kislányommal szeretnék gyakorolni, hogy mindketten halljuk, tehát el akarom osztani két felé. Csináltam is egy Y elosztót, amivel rá megy a 2db füles. Szól is mindkettő, de persze kicsit halkabban, gondolom a fejhallgató kimenet teljesítménye csökken emiatt.
De a fő kérdés az, hogy azon kívül, hogy csökken a hangerő a fülesekben, lehet valami baja a szintetizátor erősítőjének? Elszállhat miatta a végfok benne, vagy bármi más károsodhat emiatt?
Nyilván legjobb lenne egy két kimenetes fejhallgató erősítő, esetleg ha valakinek van ilyenje, arra vevő lennék! Akár valami házibarkács cucc is jöhet.
(Gondolkodom is rajta, hogy rendelek kínából vlaami kész DIY szettet, van sokféle, csak az idő, mire megjön, meg mire rászánom magam, hogy megépítsem, viszont gyakorolnunk már most kellene napi szinten)
-
Tegla80
addikt
válasz
Silencer83 #74039 üzenetére
Te meg még azt hitted,h csoro a magyar......
(velem amugy nem tevedtel,bar En nem is irtam)
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #74038 üzenetére
3privat jelentkezo, igy egy dbig jegelve az ügy
-
Silencer83
addikt
nem sok eselyt latok ra Karacsony elott, hogy valaki penzt akarna kolteni
, de van egy
frissen összerakott/ csak win lett ra telepitve tegnap/ uj konfig, aminek nem lett megsem gazdaja
minden vadiuj, VGA-t leszamitva de az is garancias!!!
amit tud:
1151-foglalat, DDR4-el fuszerezve
intel i5 6400 / 2.7ghz, 14nm/
H170 pro4 alaplap
2x8 Gb DDR4 memoria /corsair/
120gb SSD + 1Tb HDD
500W komoly Chieftec táp
ASUS R9 270X-DC2T-2GD5 VGA
Chieftec ház
optikai meghajtówebes ára a konfignak 180ezer körül van VGA-nélkül,
ha valakit komolyan erdekel, nagyon jó árba oda tudom adni!!! -
Ajándékok
aktív tag
Ezek tudják folytatni egy mp3 file lejátszását egy kikapcsolás/bekapcsolás után?
-
válasz
Bandus99 #74023 üzenetére
Nekem van ipod nano2-es. A nano szériában a best of az 1-essel együtt! Hogy miért is?
Nos az ipodokat a classic szériában az 5.5-ig, a nano szériában pedig az 1-2-ig a wolfson audio dac-al szerelték fel. Viszont ezek utódai már a cirrus logic dac-ot kapták. Viszonylag tisztán szól utóbbi is, de a dinamikája az csapnivaló, a korábbiaknak nyomába sem ér!
Szóval nano szériában 1 vagy 2-ben próbálkozz, ha tudsz szerezni. Nagy ritkán itt a hardveraprón is fel-fel bukkan egy. Én már 2 db-ott is innen vettem és nagyon nem bántam meg!
Ami fontos, az akku felől mindig érdeklődj! Persze lehet utólag cserélni, de elég macerás házilag (forrasztani kell,meg minden...)Most így hírtelen itt találtam egyet, 9-et még megér: http://beszeljukmac.com/elado/elado_ind/elado_ipod_nano_2_gb
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Van pár HP 16 gb-os, bontatlan microsd-m eladó, 2200 HUF per darab.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel valami az eladó dolgaim közül, akkor (előzetes egyeztetés után) a napokban átveheti Pécsett is személyesen.
-
nesa
veterán
Van egy eladó zanussi ZK 20/10 R ZLKF 301 alul fagyasztós 192L / 80L hibátlan hűtőszekrény.
Legyen 20k ha ma 18:30 ig elviszed, ennél azért többet ér, Hungária úti bazáros is ennyiért vitte volna el de nem adom el neki mert 35k ér árul ilyeneket.Kertvárosba van!
Képek privátba.
-
válasz
#16729600 #74026 üzenetére
Nekem is jött, de beszéltem velük. Azt mondták, hogy megbeszélés kérdése ezeket a termékeket még meg tudják oldani személyes átvétellel. Legrosszabb esetben ha gondolod, mivel én is rendeltem tőlük szívesen elhozom a Tiedet is. A csúszás, meg most sajnos nem rajtuk múlik, nemcsak a posta hanem minden futárcég kifeküdt a karácsonyi nagy hajrában
-
Zewa
senior tag
válasz
Bandus99 #74023 üzenetére
Legfontosabb kérdés: Milyen csatlakozó felültettel rendelkezik az ébresztőóra? Lehet hogy egy ilyen kéne neked? A Shufflet kilőném mert 2GB igen sovány 2016-ban. (bár ha csak az ébresztőórába kell, akkor elég lehet) Én 5/6/7. generációs Nano -t keresnék a helyedben.
Esetleg a ipod dock-AUX végére raknék egy ilyen brutusz adaptert occsóé, ebayről és telefonról nyomnál a muzsikát.
-
crabi
tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben cd je? újraírható is érdekelne. -
Bandus99
őstag
van koztetek valaki aki kepben van az ipodok lelki vilagaval?
A helyzet az hogy karácsonyra erkezik egy kis ebresztoora radios kutyu ipod dokkolóval gyereknek
Namost mifelet erdemes venni erre a celra?
Mindenkepen használtban gondolkodom, amiket lattam uj arakat szamomra nem igazan jarhato út egy mp3 lejatszoert. -
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy 8" mini segway-hez hordtáskát mifelénk lehet-e kapni valahol?
Pesti rokon gyerekének csak ez hiányzik az életéből, de lukra futottam a beszerzéssel... -
winfos
tag
Sziasztok!
Tud itt valaki komplett új gépet (alkatrészenként) picivel ár alatt? 150-200 közé van belőve.
köszi
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Tud valaki eladó üveg, 2 polcos média állványt? Lehet fekete is. A lényeg hogy elferjen a center hangszóró is.
-
Exian
addikt
Eladó alaplap, proci:
Gigabyte GA-M68MT-S2 3k
Athlon II X2 260 4k -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Nincs közöttetek fűtésszerelő vagy az ismerősi körötökben, akit szívesen ajánlanátok?
Egy családi ház teljes fűtésrendszerét kellene újragondolni és újragombolni.
Köszi! -
-
TRob1
veterán
Háát, ezt passzolom. Mert össze vissza járnak körbe az akkuk mindenféle cuccba. De ha egyikbe lemerül, szinte biztos hogy más vmibe kerül utána. Fényképező, egér, billentyűzet, XBox kontrollerek, LG Magic táv, ...
Mondjuk az is igaz hogy pl. fényképezőnél volt már hogy kikapcsolt, de azért még visszakapcsoltam/tuk párszor míg már nem lehetett semennyire... vagy billentyűzet már kihagy és még nyomom... egér meg érdekes, mert 2 kell bele, de egynél is már adja a témát - tehát abba sztem tuti nem együtt merül (MS Wireless Desktop 3000)De mindegy, lényeg hogy utána jók az akkuk újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged