- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Tetszett a megtekintett autó, ezért nem kizárt, hogy adás-vételre kerül sor. Az önerőbe a saját mostani verda ára is belemenne, ezért ha mást nem, hát egy potenciális vevőt mindenképpen szeretnék találni. Nem tudom, h mennyiért számítanák be, de gyanítom nagy bukó lenne/lesz.
Szóval ELADÓ 2004-es 1.4-es benzin/gázos SEAT Cordoba. Klíma, 2 légzsák, közp. zár, elektr. áll., fűthető tükrök, tolatóradar, mp3-as fejegység. Újszerű belső. 4 könnyűfém felni jó nyári gumikkal, 4 lemez felni utolsó szezonos télivel. 3 hónapja volt műszakin, csont nélkül ment át, még meg is dicsérték. Nem zötyög, nem kopog benne semmi és jelenleg a horvát autógáz áraknak köszönhetően kb. 9 Ft km (nem elírás!) költséggel használható. Egy gázfeltöltéssel 1600 km tehető meg ezzel a kb. 9 Ft-os km költséggel. Az autó 1. gazdás, újként vettem, most 255 ezer km van benne. Irányár: 850 ezer Ft.
Érdeklődni priviben.
-
Szilofon
aktív tag
Újra van megint.
Pécsi színházba szóló 10000ft-os utalvány,7000ft-ért eladó.
2015.05.31-ig érvényes,és természetesen bármelyik előadás(ok)ra felhasználható. -
KDSH
tag
Sziasztok!
A Kereskedők Házában lévő PC bazár nevezetű használt gépalkatrész üzlettel kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak? Már úgy értem, érdemes tőlük vásárolni? Megbízhatóak?
-
Attól függ mire szeretnéd használni. Ha krumpli, nem panírozott hús stb. amit láthatsz videókon, akkor elég az olcsóbb. Ha mindenre, akkor a drágább kell. Nekünk egy olcsóbb verzió van (valahol középen árban) de igazából ha tudom mire képes a drágább, akkor még gyűjtök hozzá. Alap kiindulási pont, hogy az olcsóbbaknál olyan dolog készíthető, amit a lapát kever, tehát panírozott nem lehet. A drágábban a felső tálca miatt lehet. Egyébként egyszerübb dolgokat lehet ebben is, csak kiveszed a lapátot (amit elvileg nem ajánlanak
) és úgy mi szoktunk benne néha halrudakat sütni. Egy olajsprayel vannak befújva, az elég. A tálcáson ez simán megy állítólag, csak az tényleg drága így elsőre egy olyan gépért, amit nem tudod, hogy majd ki tudsz-e használni. De továbbra is az mondom, az olajon sokat spórolunk, arról nem is beszélve, hogy mennyivel egészségesebb. Étolajból alig fogy, a gépbe is inkább olivát teszünk, mert csak egy kanál kell. Van egyébként egy családi változata, Neked szerintem az kell a gyerekek miatt:
http://www.olcsobbat.hu/termek/tefal_actifry_family_ah900037-4f8cb8e7c1a99f7e6e005c6e/?gclid=CKSbpqv7scMCFcvJtAodCQYA9A
De akkor már ott a tálcás árközelben és ugyanakkora méret:
http://www.arukereso.hu/olajsuto-c4109/tefal/yv9601-actifry-2in1-p88076298/
Van egy magyar oldal, magyar felhasználók találékony megoldásaival, azt kerestem, de nem találom. Ott sok ötlet van leírva.
-
Exian
addikt
Keresek hibátlan állapotú 1TB-s laptop HDD-t. Ajánlatok jöhetnek privátban. Köszönöm!
-
air
nagyúr
Szerintem a fritu gazdaságtalan. Sokkal több gond van vele, mint amennyit könnyíteni látszik. Több olaj kell bele, hamarabb "koszolódik" az olaj. A tisztítása is sokkal bonyolultabb. Főleg a tetején lévő szűrő és a fedél tisztítása rémálom.
Nekünk is van, de évek óta nem használjuk. -
Exian
addikt
válasz
#16729600 #62078 üzenetére
Hmmm. Itt valami sántít nekem. Én 30-35 között láttam a Tefalt. De most nézem, ezzel a névvel van több típus, van 82ezerért is
Most kérdés, hogy melyikről van szó. A 33ezres is jó?
-
Figyelni kell a krumpli típusára. Ha megtalálod a megfelelőt, akkor űberjó krumplit süt. Sajnos a magyar piac nincs még felkészülve arra, hogy mindig megfelelő minőségű krumplit lehet venni, bármelyik hónapban. Azért változik a helyzet már, legalább különbséget tesznek a csomagoláson, hogy A, B vagy C típusú.
-
Exian
addikt
Köszi a tippet, nem olcsó, de azért nem is annyira bevállalhatatlan, bár most nem tudnánk hirtelen megvenni, de max. várunk kicsit.
Igazából az érdekelne, hogy ezzel mennyire lesz jó pl. a sültkrumpli? Ropogós lesz, meg minden? Jól hangzik nagyon ez az 1 evőkanál / 1kg krumpli érték, csak nem tudom, milyen lesz az állaga a sültkrumplinak.
-
Tefal Actifryra cseréltük a korábbi olajsütőnket. Van olyan verziója, aminek van egy felső lapja is, amin rántotthúst lehet sütni pl. Első blikkre rohadt drágának tűnik, de 1 kanál olajjal süt, így azóta nem használunk szinte olajat, ami jelentős spórolás. Mondom, elsőre nagyon drága megoldásnak tűnik, de azért olvass utána, nézz róla videókat, az ingyen van.
-
rnrn
aktív tag
A fenti Mitsubishi-Subaru márkakereskedés kapcsán van esetleg tapasztalat? Megtetszett ott egy használt autó...
Köszönöm!
-
Keresek
- SATA laptopwinyót, olcsót, kis kapacitásút
- Samsung E330 / X450 / E700 / hasonló kagyló Samsung mobilt, egy a követelmény : működjön. Egy E330 helyett kell, ami szalagkábel hibás. -
a2d2
addikt
válasz
Bigemperor #62066 üzenetére
Sima víz is jó, ezért ne menj el alkoholért. Csak az lassabban párolog el.
-
válasz
Bigemperor #62066 üzenetére
legolcsóbb a bioetanol (E85) a benzinkúton
-
Bigemperor
senior tag
és persze Exian:
Köszönöm a tippet, erre nem gondoltam. Igaz az is azonban, hogy nagyon jó kis zárt rendszerem van és szinte alig van nyitva a lemeztálca, most is pikk-pakk nyitom, zárom. Asus 24b5st a delikvens, szinte alig használtam. Crossflash-elni kéne, de nincs időm bogarászni, meg még garis asszem.
Szíjjeszedem, alkoholt most hol érdemes beszerválni, mer' az momentán nincsen. -
Exian
addikt
Egyébként én is erre tippelek. Így már nem egyszer jártam, hogy pillanatok alatt elkoszolódott és bizonyos lemezeket nem vitt. Épp a napokban is szívtam vele, mert bár nagyon ritkán, de néha még kell lemezt használnom (mindent pendriveról telepítek, de volt gép, ami nem ment máshogy, csak lemezzel). Egyik nap még ment a telepítő lemez, másnap egyszerűen nem volt hajlandó bootolni róla, be sem tudta olvasni. Megtöröltem a lemezt, meg kicsit "befújtam" az olvasóba és utána rögtön vitte. Szóval van ez így néha.
-
a2d2
addikt
válasz
Bigemperor #62053 üzenetére
Mivel a gyári lemezeket nagy sebességgel nyomtatják, ezért nehezebben olvassa be egy elkoszolódott CD olvasó mint az írt CD-ket.
Nem lehet hogy telepítésnél sokáig nyitva maradt a tálca és poros lett a fej?
Én a helyedben kiszedném, és vizes (vagy alkoholos) fülpiszkálóval lemosnám a lencsét. -
Exian
addikt
Múltkor kértem tanácsot tőletek mosogatógép ügyben, kaptam is jó támpontokat, úgyhogy most ismét kérdezek.
Most olajsütővel kapcsolatos tapasztalatokat várnék
Milyet, mekkorát érdemes-szabad venni?
Meg úgy egyáltalán pro-kontra jöhetnek vélemények, tapasztalatok.
A lényeg az, hogy mi elég sokat sütögetünk olajban, serpenyőben. Sültkrumpli, rántott húsok. A feleségem fő problémája az olajfröcsögés, meg hogy állandóan úszik minden az olajtól. Mert hát én szoktam ezeket a dolgokat sütni és mindig kilötykölöm
Amikor fordítom, stb.
Nagyon régen volt olajsütőnk, úgy emlékszem annál nem volt ilyen gond, zárt rendszer volt.
Szóval a fő kérdés, hogy mekkora az ideális, ami már nem túl kicsi, de nem is kell bele 10L olaj?
Aztán: ha vásárlás mellett döntünk, milyen olaj javasolt bele? Én azt hallottam, hogy sima napraforgó olaj nem jó bele, mert nem gazdaságos, hamar megég, nem szűrhető le többször, stb. Ez igaz? Valaki azt mondta, hogy kókusz olajat használ, mert sokáig bírja. Még is mi az a sokáig? Hány sütést lehet elvégezni ugyanazzal az olajjal? Én boltokban ilyen fémkannás pálmaolajat szoktam látni 2000 Ft körül, ami fritőzolajként fut.
Szóval?
-
-
-
Valószínű keresni fogok SATA 2,5"-os winyót, mérete kb. mindegy, 60GB már elég, csak olcsó legyen
-
Exian
addikt
válasz
Bigemperor #62055 üzenetére
Ugyanazok a lemezek másik olvasóban? És fordítva: másik olvasóval a gépedben? Bár azt írod, hogy csak újratelepítés óta/után lett ilyen. Ha jól értelmeztem. Ez esetben érdekes...
-
válasz
Bigemperor #62053 üzenetére
azt akarják, hogy warezolj
-
Bigemperor
senior tag
Az mitől lehet, hogy az oprendszer újratelepítése után a legtöbb cd-t/dvd-t rendesen olvassa az íróm, de a legálisan beszerzett, eredeti pc játékok lemezeit 0 bájtosnak látja, Eddig tökéletes volt. Illesztőprogi oké, eszközkezelő nem mutat hibát.
-
littlejohnny
aktív tag
500GB-2TB közötti külső HDD-t keresnék...
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #62041 üzenetére
akiknek priviben valaszoltam jegelés a mai estere feloldva, kedves forumtars nem jon erte...
szoval alkukepesen ismet viheto -
Attix70
aktív tag
Véleményem szerint nem infrás hanem fűtőfilmes ( vékony filmszerű anyagra van ráragasztva ellenállás ).
Én kutyaólba raktam ilyen megoldást ( szalagparkettát rá ) és tökéletesen megfelelt a célnak.
Szerintem csak kiegészítő fűtésnek ( komfortérzet javítás ) használható.
A saját véleményem volt ez, lehet más máshogy gondolja. -
Infrás plafonon vagy falon lévő fűtésről már hallottam, de az infrás padlófűtésről még nem. Kb. olyan lehet, mintegy nonstop parázson futás, mert az infra fűtőtestek kb. 90-95°-os felülettel fűtenek.
Nem az elektomos hőtárolós padlófűtésre vagy az elektomos csempefűtésre gondoltál?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #62013 üzenetére
Textilfestőt Pécsett valaki?
-
tomas51
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel van egy ELADÓ! 24-colos Benq Led FHD monitorom.
Pécsre és környékére házhoz tudom vinni!Akit esetleg érdekel az nézzen rá a Hirdetésemre.
üdv
Peti -
Kaics
aktív tag
Szervusztok pajtások!
Van valakinek tapasztalata infrás padlófűtéssel? Kiegészítő fűtésként alkalmaznám kandalló mellé.
-
válasz
#16729600 #62043 üzenetére
http://www.megahertzkft.hu/ (Rácvárosi u. 47)
http://ledfenyek.hu/ (kertvárosban van)
ledcentrumhu (megyeri út)
-
törölt tag
Tud valaki Pécsett üzletet, ahol lehet kapni led szalagot, pc moddinghoz? ( Merlint kivéve).
-
bnss
veterán
válasz
Silencer83 #62041 üzenetére
Bocs, elnéztem a hozzászólást.
-
NGA
addikt
válasz
Silencer83 #62036 üzenetére
Lehet én nem látom jól, de mennyi az ára?
-
hattrickuser
aktív tag
Van egy eladó MSI Wind Nettop 120X mini pc-m: [link]
Ha valakit érdekel Privát Üzenet formájában keressen.
-
Silencer83
addikt
ajandekba kapott extra garanciaval! PS3 SuperSlim 500GB - a legfaszább gamekkal
/ GTA 5, Gran Turismo 5-6, Uncharted 3 stb... - csak a jatekok 30ezer ft felett vannak /
[link]izmos VGA-ra cserelem, v beszamitok + kp !
-
Zewa
senior tag
Nem vagyok egy bor szakértő az biztos, inkább csak lelkes amatőr.
2 Cabernet Franc lesz bennük. Az egyik 2009-es Vylyan a másik pécsi Hárs pincészettől ('11)
A súly nem számít de azért a tölgy kifaragásával megszenvednék. : )Asztalos topicban hallottak szerint:
Keresek 2db száraz nyír / nyár/ hárs rönköt amelyek 35-40cm hosszúak és ~15cm az átmérőjük. Ha hosszában félbe lennének vágva, az lenne az igazi. Tud ebben valaki a segítségemre lenni? -
-
Nevil2
tag
Eladó a képen látható, használt, de megkímélt, jó állapotú 5 részes, variálható vitrinkombináció. Wenge (kávé) korpusz, fehér ajtók, Kikában vásárolt.
Méretek:
tv szekrény (2db szembe nyíló) - 110 x 39.5 x 55
fali könyves polc: 110 x 53 x 27
fali vitrines szekrény: 110 x 114 x 31
vitrines álló szekrény: 50 x 200 x 38Megtekinthető: Pécs - PMFC pálya mellett
Ára: 60.000,- Ft -
Exian
addikt
A legtutibb szerintem, mint borász mondom ezt, tölgyfából lenne jó, és ha még nincs bor ötleted, akkor egy jó kis tölgyfahordóban érlelt, barique cabernet sauvignon, minimum 2008-as de inkább azelőtti, jó helyről származó, jól tartott borral. Vagy egy nagyon tuti küvét. A legjobb ha pincészettől veszed, ott tutira megfelelő körülmények között tartják. Boltok polcairól kerülném. És akkor stílusosan tölgyfában adod át a tölgyfában érlelt bor
Nem mellesleg tölgyfakuglit talán tudok is adni, azt hiszem meg kéne ritkítanom 1-2 tölgyfámat a szőlőben. De hogy mennyire munkálható meg, azt nem tudom.
Nem tudom mennyire értesz amúgy a borokhoz, ha igen, akkor bocs, ha nem, akkor mondom, hogy nehogy úgy járj, mint egyik kollégám: egy másik, borhoz értő kollégánknak vett egy jó kis 2009-es Portugiesert... mondván, hogy az biztos jó érett már. Ámde ugye épp az oportó az, amit szigorúan frissen szabad csak fogyasztani, max. 1 éves korában
Azért azt a boltot is megnézném, ahol ilyen öreg oportót képesek még kirakni a polcra...
-
Zewa
senior tag
Baromira nem vagyok otthon fafajtákban, gőzöm nincs miből lenne érdemes. Józan paraszti ésszel a kemény fákat hanyagolnám. Ár pedig olyan hogy kerül, amibe kerül, persze ha 10-en ezres nagyságrend akkor inkább hanyagolom az ötletet.
Úgy érzem átfáradok az asztalos topicba, és megkérdezem az ott lakókat szerintük (szerinted) hogy lenne életképes az elgondolás. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
newwave0507 #62018 üzenetére
Szerintem, a Baumax nem fog olyan nagy kiárusítást rendezni. A maradék kurrens cuccokat inkább átviszik majd Szlovákiába, ott csinálnak majd belőlük kedvcsináló akciót. Itt nálunk már nem kell a vevőket csalogatni.
-
Zewa
senior tag
válasz
newwave0507 #62020 üzenetére
..vagy nem kell szemetet venni drágán és adnak rá világ garit, mindamellett hogy nem is hajlamos az elromlásra.
Bocsi.
Ezt szeretném ajándékba adni, a marás/vésés nem gond de nem igen van hozzá alapanyagom. Valakinek esetleg lenne 2db ilyen jóképességű kuglija amit hosszában el tudna nekem vágni? Természetesen nem ingyen kérném...
-
newwave0507
aktív tag
válasz
yerico #62008 üzenetére
Jártunk mi is eléggé necces helyzetben . Barátnőmmel vásároltunk kettő darab Ice Watch órát az Árkádban , lent volt egy üzlet , már sajnos a nevére nem emlékszem . Barátnőmnek szétment az óra belül , visszavittük , cserélték . Rá 1-2 hére , a bolt bezárt . Most ha 2 héttel később történik ez , akkor mi is foghattuk volna a fejünket , hogy hogyan intézzük el a garanciát . Sok vásárló választja a kevésbé megbízható helyeket , mínusz 1-2 ezer forintért . De nem feltétlenül éri meg . Mondjuk a Media Marktról meg annyi a véleményem , hogy azok az árak , amiket Ők kínálnak .. no comment .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
szkorhetz #62011 üzenetére
Hallottam olyanokat , hogy kb 1000 forintal olcsóbban akarják adni a dolgokat , így megvetve a vevőket
. Sok ázott csomagolás , egyéb más . Itt valakinek sikerült találnia " kincset " ?
Budaörsi ismerősöm mondta , hogy az ottani Baumaxban semmi normális ajánlat nem volt , a jó dolgokat pedig bezsebelték
.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Jaytech 800 végfokom befuccsolt , valamiért az egyik fele nem szól , a venti is megadta magát . Az egyik fele csak pirosan villog , de nincs hang . Valaki tudna ajánlani szerelőt , vagy valami megbízható helyet ? Nem szeretnék sok pénzt költeni rá .
-
gergobaby
aktív tag
Ha valakinek lenne eladó (lehetőleg garis, de minimum Sentinel 100/100) 2.5"-os vinyója min. 500GB az kérem jelezzen
Üdv.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #62012 üzenetére
Igazából csak kifakította egy-két helyen, a szövetet nem tudta roncsolni szerencsére.
Valaki ötlet? -
Bigemperor
senior tag
Amúgy lehet valahonnan tudni, hogy mi volt ez a tecsóban? A budai vámot sasoltam, ott is voltak jóáras cuccok, illetve már csak az árcédulájukat láttam!
Más: nem tud valaki egy jó pécsi kelmefestőt (textilfestőt)? Egy szuper és drága gatyába sikeresen belemart a mosószer.
Kordbársony hatású.
-
yerico
senior tag
Tévedés. Alapvetés, hogy a BOLTTAL ÁLLSZ SZERZŐDÉSBEN, ő köteles a garanciáról gondoskodni. Azaz neked a boltban kellene jelezned, hogy a termék elromlott, és neki kellene eljuttatnia a szervizbe. Lehetsz persze jó fej, és elviheted egyből a szervízbe, de a bolt NEM TAGADHATJA MEG A GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉST a garancia teljes időtartama alatt. De ez macera, ezért egyszerűbb egyből a szervizbe zavarni az ügyfelet. Hozzátenném, nekem eddig a MM mindig abszolút korrekten intézett garanciát, soha egy szavam se lehetett emiatt rájuk.
-
Sz7Cs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest