Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gPoint
tag
Kellene nekem DDR 512MB ram. Meglévő mellé lenne betéve, 333-as és 400-as is jó.
-
Ferdzsoo
addikt
LOL - lol topposat írtam! Híjj de örülök magamnak!
on: dodder akkor vinyóbol lesz valami?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kornél1 #8193 üzenetére
Természetessen elől meg hátúl ki lett hagyva a ventinek a hely, szóval légáramlás megvolt. Pont ebből kifolyólag nem lehet komoly eredményt elérni, mert ugye levegőnek cserélődnie kell, és ahol az jön/megy, ott a hang is...
MrWolf: Én nem adnék értük pénzt, lehet próbálkozni, de szerintem nem jók semmire. Mondom, íróasztal mindenkinek van, oda be kell rakni a gépet, azt jóccakát, többet nem kell gépházra költeni. [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ott van, de a huplissal semmire sem fogsz menni (tapasztalat), azt arra csinálják, hogy hangfaldobozba beteszed, és megszűnik (csökken) a falrezonancia, stb. eredményeképpen megszűnik a "dobozhang". Az egész cuccnak csak akkor van értelme, ha a huplis szivacs zárt cellás, ami az átlagosra nem igaz, valamint szivacsot megfelelő keménységű, vastagságú és sűrűségű felületre kell tenni, mint pl. a hangfal fa doboza, ellenkező esetben szintén nem fog érni semmit. Haver meg én régebben (mikor még volt gépházam) beburkoltuk cuftig a gépet huplis szivaccsal, és szinte ugyanannyi hangja volt.
Ha csendesíteni akarod a gépet, építs egy fa házat köré. Vagy tedd be a szekrénybe, mint én.Esetleg a hupplis szivacs helyett a szálas vatta jellegű anyagot próbálnám ki, az még jó lehet. Szintén kapható AC/DC-ben. De jó lehet még szőnyeg, vastagabb szövetanyagok, stb.
szerk: gondolom gépbe kell a szivacs...
-
The Bio Robot, az én vagyok
2 oldalú ragasztó meg ha hűtőbordához kell, jobban jársz némi pillanatragasztó - szilikonpaszta keverékkel
Kipróbáltam (pl. AMD K6 + P3 hűtőborda, mert a foglalatról letörtek már a fülek - Quantum winyók motorvezérlő IC-i, GF4MX videokarira 486-os hűtőborda + venti a gagyi gyári helyett...stb.), és ha nincs rángatva a borda, akkor jól megfogja. (A K6-ról letépni is alig tudtam...)
-
domesz
aktív tag
válasz
TrollMetal #8174 üzenetére
Logitech Momo 10K
hali, minden alkatrész megvan hozzá? jó állapotu?
köszi | bye
-
gabx76
senior tag
A weblapjuk szerint a pécsi kútnál nincs 85-ös
-
Macka
veterán
válasz
TrollMetal #8174 üzenetére
UP a kormánynak! Én is ilyennel tolom a RBR-t. G25-öt nem tudsz???
-
TrollMetal
aktív tag
Logitech Momo 10K próbagar
Doboz cd nincs...
sok, kevés?a felét visszafizetem ha rosz fél évi itt is jétszik...
már rég el kellett volna adnom
XD Codhoz ugye nem köll -
nesa
veterán
Kicsit OFF Hol lehet pecsen E85 tankolni (bioetanol) ??
-
999 aprócikk? Annyira csak nem spec. cuccok kellenek.
@Bandee :
Igen, ez a beszerzési ára a dolgoknak. Na ezért építek én csak innen-onnan összevakart-kidobott-megjavított dolgokból ilyen régi gépeket. Ára úgysincs már semminek, szóval ha 0-t közelítő összegből rakom össze, akkor van rajta némi nyereség. Ennyi...Igazából a legnagyobb cél a most eladott pár géppel az volt hogy otthonról a sok szemét tűnjön már el :-D Meg főbérlőm cuccait is hasonló célokkal árultuk.
-
bijesz
aktív tag
Eladó egy 17-es TFT monitor
link -
wid22
aktív tag
LG H30N DVD iró eladó. Sata fekete
Mindent ir olvas csak gyorsan pörgeti a lemezt igy kicsit hangos.
2500ft -
Macka
veterán
válasz
Silencer83 #8162 üzenetére
Feleségem kérdezd! Ő Müni...
-
Kobe
veterán
mi mire jó ? a digitális rajztábla arra, hogy szgépen, photoshopban, corel painterben tudjál rajzolni és festeni, egér helyett egy kifinomultabb beviteli eszközzel, nevezetesen egy digitális rajztollal...a wacom meg a leghíresebb és legminőségibb termékeket gyártja ezekből a cuccokból a 10 ezres tabllettől a 800ezres, érintőképernyő monitor-rajztábláig ......ha másra vonatkozott, akkor nem értem a kérdést
-
gabx76
senior tag
Üdv népek!
Plíz help!Szerintetek rack-szekrényhez hol találok a switch rögzítéséhez alkalmas csavar/anya kombót Pécsett?
-
-
Bandeee
tag
Nem számítottam viccnek srácok, de ezek szerint hiába vinném le árát még lejjebb, akkor sem érdekelné senkit sem. Nekem olyan 17e körüli lenne az utolsó ára, bár ahogy elnéztem Jánoska cuccait 9e-ért
Valóban hiába kínálom én eme pompás masinát occsópízért!! Többi alkatrész árús itt a városban jóval többet kér értük! Majd lesz ennek is vevője
Keresek -
Hobli1988
aktív tag
válasz
Silencer83 #8142 üzenetére
pü ment
-
Silencer83
addikt
Hi Pecs!
ha hazaerek ismet, lesz egy-ket aprosag!
Nokia N95 gyarilag fuggelen, doboz, minden kellek, UK-szamla gari stb, 2gb Card, mintha uj lenne!
Xbox 360 premium, 20gb HDD, wireless cont. , 1 honapos gep, doboz, papirok stb
+5 fasza EREDETI game!
( COD4, NFS PS, stb.. )
mindenhez doboz meg ilyen hulyesegek!ja es egy 12'1 colos fullxtra Subnoti
Intel Core 2 Duo Processor T7100
(1.8 GHz, 800 MHz FSB, 2MB Cache)
Genuine Windows Vista® Home Premium
2 GB Memory
120 GB Hard Drive
12.1" Screen Size
Dual Layer DVD ± RW Optical Drives
Intel® Graphics Media Accelerator X3100 (up to 256MB)
1.83 kg Weight
3 USB Connections
built in wifi
built in web camera -
Kobe
veterán
wacom volito 2 digitlális rajztábla, a6os máret, óccsóé
érd privibeniár - 8-9 K
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kinek van eladó számológépe? Olyan kellene, ami tud komplex számokkal dolgozni, mint pl. a casio gépe fx valami: [link]
Sűrgős a dolog, ha valakinek van ilyesmi, az keressen meg telón: 06303319063
-
mexx0407
tag
Eladó Genius Ergo 525 Lezer 2000dpi-s Egér 3k!!!!
-
NovaBlue
aktív tag
Eladó pár apróság nézd meg hátha...
-
Matsonic MS8147C+ alaplap és 2200+ Athlon + 3*256 Mb RAM
ezért a cuccért sok a 9 ropi?akkor ki adna érte 8-at?
-
kornél1
aktív tag
sziasztok! eladó 1,5 hónapos fóliás, hibátlan Nokia N95 8GB minden tartozékkal, piaci ár alatt! S.O.S-ben! akit érdekel, irjon pü-t.
-
Macka
veterán
Nincsen véletlenül valakinek hővezető ragasztója?
-
Kaics
aktív tag
800 MHz-es DDR2 RAM-ot keresek. 2*512 Mb elég, de lehet nagyobb is.
PM me!
-
válasz
TrollMetal #8120 üzenetére
Hát igen... akkor túl jóindulatú voltam...
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
s7evcsenko #8118 üzenetére
Mi is Tua lap+1ghz tua cerka+256mb ram+ 20gb hdd+ 64 mb agp vga 9900be adtuk... Pedig nem vagyunk olcsók
Ha talál valakit aki ennyit kiad érte akkor hajrá...
kurva jó a viccced...
-
-
válasz
s7evcsenko #8111 üzenetére
(Én az ilyesmi gépeket LAN+winyóval árultam 10ért... és azoknak hangja sem volt amikor ment...)
Most van egy P3/566MHz -es dög, ami vihető ötezresbe... Bár ez azért nem "silent" :-( -
Matsonic MS8147C+ alaplap és 2200+ Athlon + 3*256 Mb RAM Egyben csak 9ropi!!!
vigyétek amíg megvan
-
Bandeee
tag
najó, álljon meg 20e-be
jó kis gép, tessék csak tessék
-
-
Bandeee
tag
Hali!
Rendelésre gyártott, nyakamon maradt géptől szeretnék szabadulni, EGYBEN szeretném eladni!! Gyereknek, anyukának netezni pompás kis gép!lap ASUS CUSL2
cpu 1Ghz P3 Coppermine
vga Gef 4 MX 64Mb
ház Albacomp+300W-os táppal
mem 256Mb PC133Össz-vissz 22k
nincs benne HDD + LAN + DVD illetve CD!
Garit vállalok rá 2 hetet
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ferdzsoo #8104 üzenetére
Kvázi igen. Persze közben nem árt egy 10-30 perces stabilitás teszt pl. rthdribl progival minden új beállításkor, [link], és figyelni a melegedést. Érezni fogod, mikor jön el az a pont, ahol már a pluszfesz sem okoz MHz emelkedést. Pl. vidkarim ramjainak hiába adtam akármekkora pluszfeszt, nem mennek csak kb. 20MHz-el többet.
Aztán az is lehet, hogy a karid már eleve maxon jár, és nem tudod tovább húzni semmivel, vagy beleszól az ocp v. ovp áramkör, amik túlterhelést érzékelve elveszik a feszültséget 0-ra menet közben... -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Ismerettségi körben feleslegessé vált egy magazin:
Rubicon: Érettségi-felvételi különszám; "Hogyan oldjam meg a kétszintű érettségi feladatait Történelemből - Dörzsölt vizsgázók trükkjei" címmel.
Kell valakinek?
-
apaka50
csendes tag
HI!! Érdeklődnék a laptopnak (ACER) behányt az adaptere, hol tudnék vásárolni Pécset?
-
köpet
aktív tag
válasz
TrollMetal #8090 üzenetére
2x...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest