- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlejohnny
aktív tag
Ha valakit erdekelne: MinDigTV: dekóder + 11 havi előre fizetett Alap csomag
-
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Sir Riccio #48090 üzenetére
engem alapvetően hidegen hagy a samu, de SSD-ből túl jó ajánlat volt az a 840pro
-
rnrn
aktív tag
Hétvégén Pécsett darts verseny!
Bocs az off-ért!
Üdv! -
Silenzio
addikt
Bazi olcsó(nak szánt) iPhone 3G eladó. Független, fekete, 16 GB-os, tartozékai megvannak. A hátlapja erősen kopott, továbbá a kijelzőn egy vékony csíkban kiégtek a pixelek. Szerencsés helyen, nem az ikonok helyén. Talán csak játékban lehet zavaró. Kinek mit ér meg? Akit érdekel, privit dobjon.
-
-
HoldChore
tag
Van valakinek elfekvőben olcsóért hasonló autós tartója, mint ez?
Az is elég lehet, ha csak az erős cuppantós rész van meg.
Gégecsőszerű példány nem kell, mert olyan van. Himbálózik össze-vissza.
-
#TOTTI
őstag
Hát holnap befutok a T-be aztán majd beszámolok 8 napos lesz aznap a telefon, van itt nekem egy fehér kuka alaplappal, ha más nem akkor ezt belerakom abba. Az a szürke pedig sokkal jobb. Tényleg teljesen gatya ez a típus.
Zsolti: A sony telómon ilyen volt a facebook üzenet, még fel is oldottam, gyanútlanul.
-
-
air
nagyúr
válasz
#TOTTI #48076 üzenetére
Emeld fel róla a könyököd!
Egyébként Samsung = gagyi. Mondom ezt úgy, hogy eddig 6-8 szamszung berendezésem van.
A TV-vel átb@sztak (Mondjuk nem csak engem, hanem az egész világot.)
A Tab-hoz nincs támogatás.
A 150eFt-os "prémium" (?) kategóriás hűtő rezonál.
A magyarországi ügyfélszolgálat kritikán aluli.Eddig úgy gondoltam, hogy aki Sony-t vesz az sznob, márkabuzi, de amióta Sony telefonom van, zongorázni tudnám a különbséget.
-
#TOTTI
őstag
Báááz, hallok egy pattanást és az asztalon letéve elreped az S3 kijelzője.
-
-
Lesz egy eladó 19-es monitorom (Vobis gyártmányú, német cucc, valami Sampo licenc lesz). Külső tápos, line in-line out-os, VGA bemenetes (beépített VGA kábellel). A kijelzőn van 3 folt, sajnos (nem full fekete, csak ott sötétebb a kép)
7500db 1Ft-os a ára neki.
Még a tápegységére várok, de különben már letetszteltem másik táppal, szépen működik. -
Nevil2
tag
Én régebben a vasúthoz jártam, pár éve pedig a Fordan mellé... ott jól vágnak, gyorsak is, csak most már 1500-at elkérnek egy vágásért...
Szakállvágóm van. Az öcsémnek azzal szoktam nullára tolni, de magamnak nem látom, az asszony meg para, hogy elcseszi...
-
Exian
addikt
Ahová én járok (nagyritkán...) ott 1150 a férfi (haj)vágás. Sokszor magam nyírom (feleségem segítségével
), de mivel akkora macera, meg koszolás, meg általában mindig a felénél lemerül az akku, hogy áááááá... nem ér annyit
Kedvenc helyemen csak beülök, és 15 perc alatt kész (ha lassan csinálja...). Közben meg mosolygok a jó kis fodrász-szalonos történeteken, viccelődéseken. Nem egy kimondott puccos szalonba járok, jó keményen fapados... az az igazi
Otthon érzem magam. Egyszer beültem egy igazán puccosba (gyors kellett levágatni és csak az volt nyitva a környéken), na ott feszengtem rendesen. Az "öreglányoknál" felszabadultabb vagyok.
Ráadásul a "szalonban" működik egy nyilvános telefon is, az a legjobb, amikor jön valami IQ betyár emberke és ott ordibál meg k. anyázik. Szóval még műsort is kap az ember a pénzéért
Múltkor így jártam... amit az a nő produkált a telefonba, megérte volna felvenni. Full stend-up-comedy, parasztverzióban.
-
-
Nevil2
tag
Pécsett (vagy Komlón) keresek férfi fodrászt, akinél nem 1500 egy vágás...
-
Exian
addikt
Keresek megvételre 160-320GB közötti laptop HDD-t (SATA)!
-
Valakinek van eladó nyomatója? Még csak érdeklődés szintjén, természetesen nem magamnak kell.
- USB-s kéne
- Lehetőleg egyben patrony+fej, ne száradjon be könnyen. -
FuckeR19
senior tag
olcsó wifi routert vennék
-
Inception
tag
Pécsen hol lehet a legolcsóbban PVC vagy linóleumot venni?(Praktiker-Baumax kilőve mert 1300ftm2 a legolcsóbb)
-
djpetar
tag
Sziasztok!
Keresek full hd, 23-24"-os monitort 25-30k körül, pécsi átvétellel.
-
-
válasz
yerico #48041 üzenetére
A 2013-as Wödröt az életben nem akarom többbet látni (sajnos a cégnél most az van
), de még a munkahelyi gépemen sem sokat számít, hogy 1mp alatt nyílik, vagy 5, mert nem oszt, nem szoroz. Meg különben is : amíg én azonnal tudok válaszolni egy levélre, és utána mondjuk fél nappal jön rá a következő válasz, addig nem hiszem, hogy a winyó, vagy SSD kérdés dönt a munka sebességében
Egyáltalán, a Win8 csak ma 2x fagyott keményre a céges gépen
-
Hunter2
addikt
Eladó - Notebook
Hp Probook 4520S
-Intel i3-350 processzor
-3Gb DDR3
-500Gb HDD (100/100-as)
-Ati HD4350 VGA
-Szálcsiszolt aluminium ház
-gyári töltő
-2 órás akksi
-szinte karcmentesÉrdeklődni privátban
90000Ft
-
hoax
senior tag
Ilyen PCI VGA-m volna eladósorban...
Ára 3000,-JMFValamint egy 8GB 1600MHz CL9 Kingston Blu kit 11K-ért,
Illetve egy Koss portaPro füles 7K-ért egy pár tartalék szivaccsal. -
#TOTTI
őstag
Netbooktól szabadulna valaki?! Mielőbb?!
-
-
Van egy eladó 14" vagy mekkora mountain bike vázam, kiskerekű, ha valakinek kell... Elkezdtem rendberakni, de se pénz, se idő (se kerekei, se pedálja, csak a váz), eladom. Ja meg a váltója is megvan, elég retkes, de működik. Vagy 10 évet állt a cucc otthon a garázsunkban...
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Sürgősen keresek 2gb-os DDR 667Mhz notiba való RAM modult. Samsung lenne jó, mert egy ilyen már van, jó lenne ha menne dual-ban a cucc. Ugyanitt 1db Kingmax 1gb 800Mhz DDR2 noti ram eladó
-
Exian
addikt
Na, ez lesz ám az igazi számtech kérdés:
Van rajtam kívül itt még valaki, akinek van szőlője?
Mármint szőlő ültetvénye. Már most, ideje korán keresek olyan termelőt, aki tud majd nekem eladni kb. 150kg fehérszőlőt (ha a Jó Isten is úgy akarja és lesz egyáltalán termés...).
Vagy az is jó, ha tudtok ajánlani ismerősi körből olyan embert, akinek van "jó" szőlője, ami azért nem lett telenyomva a legdurvább vegyszerekkel... elsősorban hárslevelűt keresek, de lehet más is.
-
-
Silenzio
addikt
válasz
#TOTTI #48013 üzenetére
Boot screentől a töltés végéig. Nem elég meglátni a Windows GUI-t, üzemkész felületig, a kerregés végéig (SSD-nél csak a homokóra jelzi talán).
Optimus 2X, a világ első 2 magos telefonja gyönyörű állapotban, optimalizált ICS-vel eladó.
-
Exian
addikt
Keresek minél több memóriával (min. 16MB) szerelt PCI VGA kártyát! 3D tudás teljesen mellékes, egy a lényeg, hogy 1024x768 és/vagy 1280x1024-es felbontásban bírjon 32bites színmélységet!
Ha van valakinek ilyenje, jelezzen légyszi. Tudok cserébe adni AGP-s kártyát, vagy bármi egyebet. Vagy pénzt
SZERK.: látom "pc-user" is keresett fentebb, akkor majd csak azután, ha ő talált
-
-
-
Zewa
senior tag
Valakinek nincs véletlen elfekvőben 2-3db halott ATX tápja?
Mindössze ennyi kéne belőle más nem számít. ("hátlap", csatlakozó, kapcsoló, ventilátor ez lehet halott is) -
M_AND_Ms
veterán
Kitűnő házimozi hangdoboz szett, amellyel megalapozhatja házimozi rendszerét! Első tulajdonostól megkímélt, műszakilag kifogástalan állapotban.
Aki ennek a postnak a sorszámát bemondja, alapból 2000 Ft-ot lealkudott!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zsolt19900 #48009 üzenetére
Ha router mögött vagy, érdemes lenne megnézni neked is a syslogot, hogy mi történik a bontás idején.
s7evcsenko: ez nem függ össze vele nálam, előfordul h. még nem lépte túl a 3-400k/s-et a letöltés és máris bont. Max többet fog futni a DC++, úgy is jobban szerettem mindig, mint a torrentet.
-
-
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #47962 üzenetére
eladva
-
pc-user
senior tag
Vennék PCI (min. 16 mb) videokártyát.
-
baluhell
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó telója (független vagy T-s) Jó pénzért (15-18 körül)?
Hétfő, kedd-en már venném is.UI.: PM-be nézem.
-
Hunter2
addikt
Igényt tart valaki egy kifogástalanul működő
Asus Tuv4x+Pentium 3 1000Mhz+768 SD ram kombóra?
Iszonyatosan brutál teljesítmény mondhatnánk ha most 2001-et írnánk.
Ajánlatokat várok erre a fullos kis félkonfigra.Emellett vannak még:
512-es DDR1 ramok.
S775-ös lapok
478-as lapok, procik -
#TOTTI
őstag
Ill. ITX-es alaplap is érdekelhet, újabb, akár AMD integrálttal vagy ATOM csak ion-nal.
-
#TOTTI
őstag
60GB-os SSD-t vennék akkut!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged