Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoax
senior tag
Police napszemüveg eladó!
Típus: S2945 lencse:598X
Ára: 10000,-Ft
És még toktya is van neki...! -
Macka
veterán
válasz
Silencer83 #10394 üzenetére
-
Macka
veterán
válasz
Silencer83 #10386 üzenetére
Ki vette meg? Én úgy tudom, hogy már rajta a magyar nyelv, és egy 8GB-s SDHC kártya van benne.
-
crabi
tag
mennyiért adod ki??
-
Szpájki
tag
augusztus utolsó hetére szabad még a nyaralónk..képek
-
crabi
tag
sziasztok még mindig érdekelne 30-40k körül laptop! írjatok please
-
Ferdzsoo
addikt
Tényleg senkinek nincs kölcsibe TV tunerje vagy digitalizáló karija?
Vagy lehet idióta kérdés, de létezik olyan hogy RCA-kábelből FireWire-t csináló kábel?
-
mark75
senior tag
valaki nem tud nyaralot-faházat orfün?2-3napra kellene.persze minnél olcsobban.
sony w900i független,27e.
-
bokor28
csendes tag
Sziasztok!
Keresek megvételre alaplapot + procit.
Legyen Intel p4 1 magos, 3 giga körüli. Alaplap pedig valami normális, SATA, 8x AGP stb.És ha lenne olyan bátor jelentkező, aki vissza tudná forrasztani egy intel processzorra a letört lábát, kérem jelentkezzen!
Sziaszok!
i -
Silencer83
addikt
N95 elkelt, tovabbra is :
Samsung F480 Tocco
[link]2hetes, gyari fuggetlen, magyar!!! menu is van benne, doboz kellekek stb
kp v beszamitok eztazt
-
2*1GB SD kártya eladó vagy cserálném 1*2GB SD kártyára...
Adapteres M2-es megoldás is érdekel! -
Szpájki
tag
Vennék telót feltöltőkártyával!
max 3k van az egésszre
30as (előny) vagy 70es legyen, 20as nem érdekel.
kamera szines kijelző nem ér többet..
leginkább nokia kéne pl 3510..
ami kell:
jó akksi
szép állapot- nem feltétlenül. -
freddyke
tag
20% kedvezmény!
Foxconn P35AX-S alaplap, számlával, 3 év garanciával - 14.900 Ft bruttó (rendes ára 18.620 Ft)
Asrock Conroe1333-ESATA2 alaplap, számlával, 2 év garanciával - 10.170 Ft (rendes ára 12.710 Ft)Minden áru bontatlan, vadonat új és Pécsen ingyen házhozszállítom. Az áruk akcióban lettek vásárolva azért ennyi... Korrekt garancia Pécsen, nálam.
Fórumot nem olvasok, telszámom: 70 / 514-5776. Vagy freddy kukac webcom pont hu -ra írjatok e-mailt plz.
-
-
-
Bandeee
tag
Én is mennyit szenvedtem mire találtam ezt a jó, kifogástalan lapot 815-ös chippszettel, és még kaptam hozzá egy 1000!-res P3-mast! Nem nekem, csak kellett egy olcsó gép egy ismerősnek! Én egy P4-est dobtam össze másodgépnek "dévédézni", meg tele van mesékkel a kölköknek! Franc aki cserélgeti örökké lemezeket!
-
nesa
veterán
En ere azt mondom hogy +3-4k er mar kapok sokkal jobb cuccot is,nincs ezeknek ara semmi ... te szerelmese vagy az ilyen cuccoknak en nem,vedd meg ha gondolod.
4k er van AM2 lap full integralt (nem igazan bovitheto) 2-3k er mar lazan van hasznalt am2 proci 1k er meg van 512 DDR2 ram es sokkal jobb gepem van.... en igy gondolkodok....es meg allig dragabb mint a kinalt 1ghz celeron....
-
-
#TOTTI
őstag
Nincs valakinek 1 db CCTV kamerája objektivvel kölcsönbe vagy bérbe.. vagy egy mini vagy bullett kamera...
-
Bandeee
tag
-
baluhell
tag
Nincs vkinek eladó adatkábel Sony Ericsson-hoz? olyan kellene ami kompatibilis a Z530i-vel...
és nincs vkinek eladó UV-s neonja? -
Van még 2 db 400-as FSP tápom jóárasítva természetesen ha érdekel valakit, egy darabig most nem lesznek ebből, úgyhogy csak gyorsan
Mobilon jobban jártok, privit maj csak hétfő délután olvasok leghamarabb
-
Hétvégén mindenki írja meg aki szeretne lemezeket hétfőn rendelek, árak szokásosak,
!!!AKCIOOOO!!!!200db felett -2FT -
mrdan206
tag
Üdv Keresek kissebb winyót kb 10-150gigáig P-ATA csatlakopzásút. Rackba kellene, 2 gép közé, hogy a adatokat tudjak ide oda vinni.
-
Ferdzsoo
addikt
Akkor valakinek digikarija? Vagy tv tunerje kölcsibe/ bérbe pár napra?
-
dunc
nagyúr
Hihetetlen,hogy senkinek nincs chipes ps2 eladó!?
Esetleg modolt psp? Persze occsón! -
4sal3
aktív tag
szerintetek van valahogy esély arra, hogy 2 előfizetést egyesítsek? az egyik egy rendes teló előfizu a másik pedig egy hsdpa net... nekem mostmár tök felesleges 2sim.. jó lenne ha egybe lenne a kettő. Bár sztem a voda nem fog ilyet engedni.
-
Kaics
aktív tag
Srácok!
Mi ez a tömeges Asus Eee PC és MSI Wind eladás? Minden nap fél tucatot hirdetnek meg.
Még jó, hogy nem engedhettem meg magamnak és ezért (is) nem vettem, mert ahogy elnézem nagyon szabadulna tőle mindenki.
-
4sal3
aktív tag
tud nekem vki segíteni, hogyan kell megosztani a gépem internetét telefonnal? (sony ericsson) kábellel ill. bluetoothon. elvileg van rá lehetőség, mert a telóban megtaláltam a megfelelő menüpontot..
köszi -
törölt tag
Bárkinek akinek tartozik ill érdekli mit hol merre talál az szoljon segitek neki.Priviben....
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segitségét!!!
-
4sal3
aktív tag
érdekel vkit egy
Sharp GX-29 ?
vodafonos, zsebkopott.
5-6k körül gondoltam. ha kell, képet is tudok mellékelni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szereztem proct, most már nem kell.
-
Dodder
tag
Eladó Kingmax 1024 MB (DDR2-800)3 év gar
3k. -
nagyarcz
tag
-
emre
veterán
"Ha firewire van a kamerán akkor azzal járnál jobban, főleg ha az alaplapodon is az van."
Bölcs szavak!
Aztán már csak egy fasza kis progi kell amivel össze-vissza vagdalhatod a cuccot, majd kiírni dvd-re.
Ha unconpressed avi formátumban olvasod be akkor kb 25Gb/1h terjedelemre lehet számítani, de frankó lesz a minőség. Tömöríteni meg ráérsz vágás után.
-
-
Ferdzsoo
addikt
Hi All!
Kérdésem lenne, ha én esetleg videót akarok digitalizálni akkor nekem olyan viikari kell amin van video bemenet vagy van kölün ilyen videódigitalizáló kártya? Bocsi a noob kérdésekért nagyon nem vok otthon a témában.
Esetleg van valakinek ilyen kölcsönbe, vagy bérelném is pár napra, mert most van egy szallag amit szeretnék gépen rögzíteni de csak ezért nem szeretnék digikártyát venni.
Előre is THX! -
hoax
senior tag
Most jött meg a csomag amit a munkatársamnak rendeltem Bangkok-ból 2db 1/6-os (kb.25cm) vinyl Star Wars figurával.
A 2 figura postával megállt 6K-ban...!
Ahonnan rendeltem, ott van Alien és Predator is, meg egy halom manga.
Már csak az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e összereakni és lefesteni, vagy készen kellene...? -
Gyick
őstag
Sziasztok! Van vkinek eladó verbatim dvd-je?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van egy ilyen Genius SW-S 2.1 350 hangfalsettem kifogástalan esztétikai,és műszaki állapotba.
A tp-be 4200 ft,nállam 2100 ft,csak van nem használom bent van az ágyneműtartóba.... -
#TOTTI
őstag
FSP BOOSTER X3 érdekel valakit..? SLI/Crossfire tápegység 5.25" helyre... ára: 6K
-
a2d2
addikt
Eladó cuccok:
2x1Gb DDR2 800 Kingmax ram
1Gb Kingston micro SD kari
ATX nagytorony komplett vízhűtéssel
Microsoft Force feedback joystick
Időhiány miatt lehet eladó lesz egy komplett kite surf szettNincs valakinek Star wars, Terminator, Alien vagy Predator figurája?
Érdekelne még pár akváriumi hal is. -
775-ös kétmagos proci köllene 10 ropi környékén hűtővel, ha lenne esetleg valakinek
-
#TOTTI
őstag
3470 és 3450 érdekel valakit..? új garanciális
-
Szevasztok, van 1 jóképességű Inno 256megás DDR3-as 7600GT-m, kemény 7500 pézért, aki alkudni akar annak 8-ért
próbagaris, dobozos. privizzetesk gyorsan
-
-
crabi
tag
sziasztok kéne valami occso noti igy 30-40 körül lehetőleg működöképes ami netezésre alkalmas! privit please! kössz
-
futa
csendes tag
Üdv!
CPT.Pirk haverom procija beadta a kulcsot.
Keres s939-es lehetőleg kétmagos (de nem baj az se ha nem az) procit.Aki szeretne neki eladni ilyesmit, az hívja a 30/33-19-063-as telefonszámon (mivel nincs gépe, felesleges írni neki)!
Köszi!
-
-
-
-
ha3fis
tag
válasz
s7evcsenko #10311 üzenetére
jött semmi a freemail-es címemre.....
-
Csepy
őstag
VÁJÚ Eladó.
Regards: Csepy
-
-
misterH
csendes tag
MÉG MINDIG ELADÓ
1 megkimélt állapotú Fujitsu-Siemens M1437G típusú notebook
- Processzor: Intel Pentium M 750 Dothan SL7S9 (1.86Ghz, 2Mb cache, 533 fsb) Socket 479
- Kijelző: WXGA TFT, Crystal View, 15.4" (1280 x 800)
- VGA: ATI Mobility Radeon X700, 128MB DDR Video RAM
- HDD: 80 GB SATA
- RAM: 1024MB (2x512MB Dual DDR2)
- DVD író
- Audio: Azalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, 1x subwoofer
- 4 in 1 card reader (SD/MS/MMC/MSPRO)
- LAN: 10/100/1000 Mbps LAN
- WLAN: Intel PRO/Wireless 2200BG
- Modem: 56K, V.92
- Csatlakozók: 1 x RJ-45, 1 x IEEE1394, 3 x USB2.0, 1 x RJ-11, 1 x S-video, 1 x DVI-I
- Akkumulátor: Li-Ion 4400mAH
- 1x ExpressCard slot (34/54mm)
- távirányító -
misterH
csendes tag
sziasztok micro sd kártya érdekelne!!! priviben írjatok!!
-
Vincsó
aktív tag
Dell 2407 WFP 1 éves Ipon gari van hozzá még két év... valaki mondjon valami értelmest hogy mennyiért tudnéám eladni... meg hol... vagy kinek
Ok: autó vásárlása.....
Mod: ár... hát olyan 120-130-ra gondoltam.
-
freddyke
tag
20% kedvezmény!
Foxconn P35AX-S alaplap, számlával, 3 év garanciával - 14.900 Ft bruttó (rendes ára 18.620 Ft)
Asrock Conroe1333-ESATA2 alaplap, számlával, 2 év garanciával - 10.170 Ft (rendes ára 12.710 Ft)Minden áru bontatlan, vadonat új és Pécsen ingyen házhozszállítom. Az áruk akcióban lettek vásárolva azért ennyi... Korrekt garancia Pécsen, nálam.
FSP ATX-xxxPNF szériás tápegységek készletről és rengeteg termék jó áron! (Aki ismer az már tudja).
Fórumot nem olvasok ide hiába írtok! Telszámom: 70 / 514-5776. Vagy freddy kukac webcom pont hu -ra írjatok e-mailt plz (talán így nem kapok spam-et).
-
mexx0407
tag
Eladva a V640i telcsike koléga megvette !!!!!!
-
bnss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest