Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakinek nincs véletlenül 1 PCI-os hangkeltője? Valami olcsóságra gondoltam, csokiért sörért, kispénzért
-
TRob1
veterán
Én nem értem ezt a router mizériát, nem is nagyon értek hozzájuk, de azt tudom h egy Tp-Link WR642G-t használok és tökéletesen megy a 30/20-as diginet rajta full sávszéllel. A torrentezés mellett tudok netezni vagy akár messengeren v skype-on beszélgetni (meg torrentezés mellett wowozni
). (vezetékkel használom az asztalin)
-
nesa
veterán
Akkor ujra keresek minimum 500 de inkabb 640 GB vag ynagyobb SATA HDD-t ,kizarolag garis peldanyok erdekelnek , privibe varom az ajanlatokat, tipus, gari ,iranyar megjelolesel.
-
plaszy
őstag
2x2GB DDR2-800 vagy 1066-os egyforma memóriát vennék max. 15k-ért.
-
4EYE
csendes tag
-
RZozo
aktív tag
netgear WGR614L routert tudom ajánlani.
erősebb proci és több memo, mint a Linksys WRT54gl-nél
nyílt forráskódú firmware, vannak hozzá okosságok.
30/20-as netet simán viszi, de ki fogom próbálni a 80/25-tel is. -
Ferdzsoo
addikt
Atomsürgősen keresekd EP31-DS3L alaplapot.
Csak ez jó.
Köszönöm! -
bijesz
aktív tag
válasz
Dluinet #26075 üzenetére
Nekem egy TL-WR642G van 20/10-et simán viszi.
Torrentel is.
Ez még a v2-es hardver a régi szükre házas.
Egy gondom van csak vele: a QOS-t nem tudja ezért mondjuk voip és torrent egyszerre nem megy. De nem nagyon voipozok.Ebből a típusból amike venni lehet már újabb hardver verziójuak és azok elvileg tudják a QOS-t is.
-
Silencer83
addikt
tovabbra is:
Asztali csere notira // 6400+ Black E, 4850 1Gb, 22" ,320Gb, Seasonic táp stb....
[link]noti, netbook is johet, esetleg valami ertelmes telo
-
makro
senior tag
PS/2 billje vkinek elado?
Sor/csoki/akarmi
-
vatomi
aktív tag
-
válasz
Bandus99 #26071 üzenetére
Digi 20/10-est ez simán elbírja, ráadásul nagyon olcsó. Vagy valahonnan szerzel egy Netgear WGR614 9000-10000Ft-ért, nagyon megbízható. Ezek biztos nem fekszenek ki nagy terhelés alatt sem (torrent).
Nagyobb digi csomag teljes kihasználásához nagyon profi (drága) router kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bandus99 #26071 üzenetére
Ez nekem is gondom volt, volt két routerem is, de torrent indulása után hamar rebootoltak...
TP-Link TL-R460, ez elbírja a full sávszélességet torrenten. A TP komolyabb, wifis routerei viszont már nem bírják. Érthetelen.
Ez a sima router 3441Ft infolexben. 20/10-el küldöm, simán bírja. Beledugtam egy másik, wifis routert, így wifim is van, persze azon nem kell letölteni, csak B-s... -
Bandus99
őstag
Digi neteseket kerdeznem mi az a vezetekes router ami megbirkozik a digi nettel mostansag?
Vennem kellene ismerosnek, de remlik regrol vmi, hogy vannak routerek amik nem birjak.
Esetleg vkinek elado vezetekes routere? -
FuckeR19
senior tag
Olcsó táp nincs esetleg valakinek?
-
domesz
aktív tag
-
Agostino
addikt
válasz
stuntmanmike #26065 üzenetére
CTRL+D
Bocs, nem tudtam kihagyni.... : )))))))))
-
stuntmanmike
tag
Valaki tud ajánlani egy jóféle könyvelőt?
-
DeniBoy
aktív tag
doboz van, szinte nem volt használva.
Videók és zene átvitele a Windows Media Playerrel vagy „megfogás és áthúzás” funkcióval
Kiváló minőségű 30 kép/mp videolejátszás – a gyorsan mozgó képek is kivételesen tiszták
2,0"-es QVGA (320x240) nagy fényerejű képernyő a nagyszerű színhatásért. Vízszintes és függőleges videolejátszásKiváló hangminőség a 4 belső audiotechnológiával: Clear Stereo, Clear Bass, DSEE digitális hangjavítás és EX professzionális fejhallgató
Akkumulátor-élettartam - Folyamatos zenelejátszás (óra) 33
Akkumulátor-élettartam - Folyamatos videolejátszás (óra) 8lejátszása: mp3, AAC (nem DRM), WMP (DRM10) és WMA (nem DRM)
MPEG4 és AVC (H.264) Baseline videoformátummal -
dunc
nagyúr
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
Silencer83 #26056 üzenetére
én is cseréltem laptopot konfigra oda vissza is csak macerás, főleg amilyen emberek mostanában itt a ph-n vannak...
-
Silencer83
addikt
válasz
littlejohnny #26058 üzenetére
javitva thx, de a tip.jelbol egyertelmuen latszik a valos kapacitas
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
Silencer83 #26052 üzenetére
Csak majd egy 0-t vegyel el a linken levo vinyo kapacitasabol... mielott meg valaki erre is raugrana...
-
dunc
nagyúr
válasz
Silencer83 #26056 üzenetére
Csáó tényleg hulla a hardver piac,de a csere jó ötlet így jóval egyszerübb lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Enszuke #26053 üzenetére
Találtam olcsóbban is itt: [link] és kicsit többért, de free shippingel itt: [link]
Nem vagyok otthon a külföldről történő vásárlásokban, nem tudom melyik érné meg a 3 lehetőség közül.Elég ígéretes a cucc, mondjuk még nem láttam, hogy a képernyő billentyűzetet használná rajta valaki, bár gondolom megy simán mindhárom rajta lévő oprendszerben.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
Silencer83 #26052 üzenetére
én is ezt akartam de esélytelen igy egybe sztem, ezért adom el darbokban
-
Silencer83
addikt
[link]
Asztali gépemért notit // 6400+ Black E, 4850 1Gb, 22" ,320Gb, Seasonic táp stb -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
NovaBlue
aktív tag
Akinek esetleg kellene egy
-asus TA-B72 ház
-samsung 642JJ HDD
-athlon II x4 620 cpu
-sapphire HD3870 512 GDDR4 VGA
-samsung SE-S204N USB-s DVDRWaz írjon bátran.
illetve van 2-3 12cm-es CM ventillátor is
-
dunc
nagyúr
Motorola v550 hibátlan müdödés kissé használt állapot+töltő vodás függő ha valakinek ez a szíve vágy dobjon egy privit.
-
bark88
csendes tag
Van egy ilyenem elado:
Érintőkijelzős MP4 ÚJ/ROSSZ 1000Ft -
dunc
nagyúr
-
Ilyen Microstar cuccom volt, keményen jó dolog! Még ha P3 akkor is.
Kicsi, könnyen be lehet építeni bárhová, na nem LAN-on kívül full integrált.@plaszy : Mire gondolsz, a római szinten, vagy a tulajdonképpeni földszinten?
Bár a földszinten a 2 bontó is hasonló árakkal dolgozik -
-
FuckeR19
senior tag
-
NovaBlue
aktív tag
Samsung USB-s DVD-RW S204 talán 8k
-
-
Agostino
addikt
Üdv.
Eladnék: [fekete Griffin iPhone tok]. Semmi baja, nekem nem jött be. 4 napot használtam. Bolti ár 4990 forint, 3000-ért adom, még a bolti csomagolásba is megpróbálom szépen visszatenni.
Vennék: router. Kis lakásban, de leginkább szobában kellene csak osztania a jelet.
-
4EYE
csendes tag
Olcsón Eladó egy 5 portos switch. Pm-ben keress. Esetleg halk ventikre (12 cm)cserélném.
-
bark88
csendes tag
Eladó cuccok:
Nokia 5800 XM autóstartó 2000Ft
Nokia autóstöltő "vékony" 1000Ft
5800 XM kijelzővédő fólia: 700Ft -
dunc
nagyúr
-
Sir Riccio
addikt
Kici, olcó CF kártya ócó,ócó, valakinek? Minél kisebb óccóbb annál jobb. 256MB-os előnyben, álomdobozhoz kellene firmware-t tárolni(vagymi).
-
dunc
nagyúr
Sziasztok in tel 478 ra lehet venni hütőt?
-
plaszy
őstag
Eladó cuccok:
ASUS VW223D monitor
T3400 mobil proci
Kingmax 2GB DDR2-1066 RAM -
dunc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #26017 üzenetére
A kerházba van két szánalomszínt bolt,ott vesznek kp ra de az ár kétséges.
Databox hullának tűnik ott adtam-vettem régebben,rendes volt az ott dolgozó emberke. -
dunc
nagyúr
Sziasztok.
Egy régi alaplapról van szó amibe se biosba,se szoftverbe nem tudom szabályoznia venti fordulatot,tehát maxon pörög,ezért kénytelen vagyok beépiteni vagy egy ledet,vagy egy pótmétert,hogy csökenteni tudjam az átmneő feszt,hogy álljak neki,mit vegyek hozzá? -
nbl2
senior tag
válasz
1hijjanhusz #26017 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ott csak bizományi van, tehát ott hagyod , ők ráteszik a 10%-jukat és ha eladták akkor mehetsz a pénzedért, de használt cuccot nem vesznek. Legalább így volt még pár éve. Itt a Ph-n érdemes meghírdeni , mert itt lehet a leggyorsabban eladni bármitis, persze csakis jó áron!
-
1hijjanhusz
senior tag
Üdv! Tudna nekem vki mondani olyan boltot, ahol hardvert számítanak be?
Databoxot ismeri vmi? -
Szpájki
tag
keresek toshiba m40 265 zsanért(V000055380) és billentyűzetet(V000052710) ez a német nyelvű de jó másik nyelvű is.. pl magyar..
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Asus 7600gt 256mb ddr3-as,dobozos+gyári játék!
-
nbl2
senior tag
Sziasztok,
Van egy törött képernyős DHP laptopom. Lehet ezzel kezdeni valami vagy kuka?
Mennyibe kerülne a javításas vagy lehet ebbe lcd-t cserélni? -
plaszy
őstag
Noti proci eladó: T3400
-
Magnum_
nagyúr
Géniusz, az alkimista első része egész jó volt, persze, pécsiek számára vannak benne hülye vágások, de annyi baj legyen. nézzétek meg
-
Vigyétek!
-
Loretto
veterán
Olcsó 19-es crt-t tessék venni.
-
Nevil2
tag
Gazdát keres...
Hibátlan, féléves, 500 GB-os SATA Hitachi HDT 721050SLA360 (180 napja megy HDD Sentinel alapján) Infolexes garanciával...
vagy..
Hibátlan, három éves, 200 GB-os SATA-II Samsung SP2004C, már nincs bolti garancia rá...
Privátban érdeklődj!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest