Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #43323 üzenetére
Gondolod találsz olyan merc-et, amelyik nem csap agyon azonnal?
-
Remiel
őstag
Én ha túlélem Hillock-ot már megleszek... ezt csak úgy ideteszem mégis milyen finomságokra készüljetek és ez csak act1...
Potik az ablakban kb, mindenféle finom uber modok a bossokon... Hillock ios meglepő lesz
-
-
Siriusb
veterán
Találtam egy ilyet is:
Summon Raging Spirit Servant of ArakaaliMég vacillálok, ott a Marauder Ballista is, de minden változatban először egy másik kaszttal ki kell szedni a gem-eket.
Ki tudja, melyikkel lenne könnyebb? -
dante3
addikt
Ohh, köszönöm mindkettőtöknek, akkor nem lesz túl egyszerű! Azért megpróbálom, mint mindig...
-
Siriusb
veterán
válasz
dante3 #43318 üzenetére
We would love for you guys to play the game without too much spoilering so we won't tell you everything, but there will be a New Campaign Experience, New Special Boss Abilities, and Alternate Ascendancies from Phrecia.
https://docs.google.com/document/d/1JHvWnATsFSDQm4Trx-VCGLW7xMbmRnB0UqcZtuu-DyM/edit?tab=t.0
-
Remiel
őstag
Craftolni rém unalmas, de ha az ember meg akar spórolni egy mirrort, hát szánjon rá időt (bár a melevolence nem 40%, de az már csak pár divine kérdés)...
-
Win-T
őstag
A többféle atlas tree kirakásának lehetőségét megszűntették vagy csak én vagyok vak én nem találom?
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #43309 üzenetére
És mivel?
-
Én elindulok. A kesztyűértb
-
wiggen123
senior tag
válasz
Pitymaszter #43307 üzenetére
Hajrá én eddig hezitáltam az állandó lagok, EU szerverek állapota miatt. Én ma láttam egy szimpi buildet. Ancestral Commander EA Ballista. Viszont a bossok aggasztanak. Soha nem Hc-ztam, alig tudom ki-mivel támad, mire gyúrjak melyik bossnál, eddig ezzel nem kellett foglalkoznom
Mindegy egy próbát megér.
-
Pitymaszter
tag
Szerintem elindulok a gauntletben. Hillockot csak ki tudom nyírni, de act 10-ig biztos nem jutnék el halál nélkül...
-
dante3
addikt
-
DjDanee87
addikt
Örömmel jelentem, hogy megoldódott a játékkal az a problémám, hogy kb maponként egyszer fagyott a kép néhány másodpercre majd újratöltött a játék és folytatódott minden rendben csak a minimap "veszett el" az újratöltéssel. Olyan hátrányt is jelentett ez a fagyás, hogy ha éppen Ultimatum közben jött akkor onnantól kezdve nem lehettt látni a monsterek speckó képességeinek a karikáját a földön és buktam miatta néha ultimatumot is a 7 ruin miatt. Nehéz elkerülni ha nem látom.
Viszont az a baj, hogy csináltam mindent is egyszerre, szóval sajnos nem tudom megmondani, hogy pontosan mi volt az a lépés ami végül megoldotta a dolgot. De leírom miket csináltam és akkor akinek szintén van ilyen baja próbálkozzon.
-DX12-n voltam eddig, váltottam Vulkanra.
-144Hz a monitorom, de lekorlátoztam a játékot 100 foreground FPSre.
Ezen a két dolgon felül végigmentem [ezen reddit post] első hat pontján. 7.8.9. nemÉs megjavult. A furcsaság a dologban, hogy korábban internettel/latencyvel nem voltak gondok erre a fagyás fixálásával jött [egy ilyen latency ingadozás]. Remélem semmi összefüggés, csak véletlenül pont most kattant meg a POE szerver vagy a saját internetem. Majd hosszabb távon kiderül...
-
DjDanee87
addikt
Nincs. Vagyis gyári állapotában használom, csak betettem a gépbe és nem nyúltam hozzá a beállításokhoz - szóval max gyárilag lehetne túlhúzva. Hőfok normális, most monitoroztam és mikor jött egy fagyás-újratöltés éppen 71C-t mutatott, az szerintem nem sok. Megnéztem azt is hogy high és maxról levettem néhány beállítást mediumra, meg kisebb élsimítás stb. de ugyanúgy csinálja.
Reggeli Svalin után jött még Kalandra's touch is. Jó nap ez a mai
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest