Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Har_melin
addikt
Egyébként nem tudom, mi értelme volt átvariálni az atlasz rendszerét?
- Nem látom, hogy így lehet-e majd magasabb tierbe rakni egy mapot és ha igen, hogyan? Ha nem lehet, akkor visszajutunk oda, hogy a GGG által kiválasztott egy-két tucat map lesz T14-T15.
- az idolokon lévő modok teljesen össze-vissza vannak. Ha kell az egyik content, akkor árukapcsolással megkapod azt is, amitől egyébként herótod van és amíg nem találsz egy másik, jobb idolt, addig ez van.
- Ez azt is jelenti, hogy néha 2-3 különböző contentet pakol be egymás mellé. Most pl. egy Armoryban egy szobába rakott Ritualt, Alvát, vaal portált és egy ore forrást is, imádkoztam, hogy nehogy véletlenül a nyüzsiben a ritualt is aktiváljam. -
Har_melin
addikt
lvl80, 34 óra alatt. Két halál, egyszer az elején Brutusnál, egyszer cruel Izaronál.
-
Har_melin
addikt
Hülye vagyok: a map tabon jelzi, hogy megvolt-e a bónusz már azon a mapon
-
Har_melin
addikt
válasz
Lokids #42693 üzenetére
Megnéztem, 20, 60, 100 és 115 map bónusznál old fel egy-egy slotot. Bónuszt viszont csak olyan mapra kapsz, amilyent még nem futottál, szóval ha teljesíteni akarod, akkor mindet meg kell csinálnod legalább egyszer. Ezen kívül úgy tűnik, hogy már a T1-T5 mapokat is csak sárgaként veszi teljesítettnek.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Lokids #42687 üzenetére
Már mapon, szóval:
- a map device mellett nyílik egy plusz ablak, olyasmi, mint a Sanctum relic doboza.
- ebbe be tudsz rakni idolokat, amelyek nem módosíthatók. Ezeken vannak a fix, minden mapra vonatkozó bónusz tartalmak.
- az első map futása után kb. a doboz felét kitevő slotok szabadulnak fel, ezekbe lehet pakolni. A többit az X-Y-Z mennyiségű map teljesítése, plusz a spec bossok (maven, elder, stb.) legyőzése unlockolja.
- három különböző szetted lehet a boxban, hogy ne kelljen mindig előröl kezdeni a válogatást, ha más tartalmat preferálnál.
- azt öt map után (4 T1 + 1 T2) nem látom, hogy hol jelzi a haladást a grindes unlockoknál. -
Har_melin
addikt
válasz
San398 #42688 üzenetére
RF scavenger, Pohx buildje.
Biztosan van más is, de én ezzal megyek, most vagyok talán lvl73, még A10-ben, két 4L skillel. Nem teljesen SSF, de valószínűleg úgy is ment volna, csak ha már mázlim volt és esett két eladható cucc összesen kb. 60c-ért, akkor inkább megvettem, ami kellett. -
San398
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam itt, beszippantott a S.T.A.L.K.E.R 2
Mi az amivel el tudok menni 80-as szintig legalább, mi az a build amivel nem kell szenvedni? -
Lokids
addikt
Jól gondolom, hogy most mivel nincsenek atlas pontok, nem kell végigszenvedni az összes mapot? És nem kell magic, rare, vaaled (fehér,sárga,piros mapok) hülyeség sem?
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42685 üzenetére
Az igen. Grat.
Nekem most arra sincs energiám, hogy az Act10-en végigmenjek. -
15 óra 32 perc alatt értem el a 80-as szintet.
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42683 üzenetére
Jaj
-
Éreztem, hogy ez a ps locust miner zdps lesz, de azt nem, hogy ennyire. Map se esik. Finom lesz.
-
-
Har_melin
addikt
kötsög izaro (meg hülye én), cruel trial legvégén elfogyott a hp-m és csak gyönyörködhettem a hullájában, meg a kinyílt ajtóban.
-
Har_melin
addikt
válasz
Siriusb #42675 üzenetére
Az első napon (mármint pénteken) délelőtt jelent meg nálam a felirat, hogy valaki lvl98 lett.
Én tegnap este lettem lvl61, A7 közepén. Szerintem nekem több volt, mint 10 óra, de én most "visszafiatalodtam", kipucolok mindent, mint egy kezdő. Ha brünne esetleg előkerülne, és csinálna valami jó alternatív LC buildet, akkor azt még lehet, hogy kipróbálnám, de egyébként 99%, hogy ezt az egyet fogom játszani, akkor meg hova rohanjak? -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42674 üzenetére
óóóó, akkor nem is vagyok sokkal rosszabb.
Nem értem, hogy képesek egyesek 4-5 óra alatt lenyomni... -
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42668 üzenetére
Kb mennyi idő alatt érted el a 60-t? Csak hogy lássam, mennyire vagyok béna.
-
Win-T
őstag
Mutassatok már nekem egy normális leveling, starting, akármi Witch build guide-ot ehhez a nyomorult Phrecia eventhez, én teljesen össze vagyok már zavarodva ezzel. Nem kell semmi faxni, csak egy gyors lvl80 a cél, utána úgyis ráhagyom.
PoB-ban egyébként nincsenek benne ezek a megkavart ascendancyk? Bármilyen Phrecia guide linkjét megnyitom, csak a régieket látom. -
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42668 üzenetére
Ha estére lesz kedvem leülni a gép elé, jó lenne eljutni addig nekem is. az már majdhogynem a kampány vége.
-
-
Siriusb
veterán
Gondolom ti már Maven-t farmoljátok, én még a kampánnyal küzdök.
Jó ez a fubgun féle shadow, de azon elv alapján műküdik, hogy legjobb védekezés a támadás.Pikk-pakk ledarálja a vezérigazgatókat, meg az apróságokat is, de ha egyszer valami beüt, az beüt.
Ha esetleg nem fogom szeretni a lightning strike-t, (harmadik lab után respec és akkor lehet váltani rá), van valami érdekes build, ami bevált? -
Har_melin
addikt
én elvonáspótlónak indítottam egy RF scavengert - nagyon hiányzott már ez a nyugis sétaszimulátor mód.
-
-
Win-T
őstag
Az előző Necro Settlers ligában játszott karikkal most mi van? Meg akartam csinálni a rituális ligavégi rendrakást a ládában, de ha be akarok logolni rá csak ezt kapom:
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42654 üzenetére
Na igen, a távolság nem mindegy, de nekem csak boss-nál kellett erre figyelnem, amúgy csak dobálgattam a cuccot és minden kitisztult.
Lehet akkor ez is olyan, mint a minion, valakinek bejön, valaki nagyon nem bírja.
Elnézést kérek, hogy tévútra vittelek. -
la_cc
addikt
Mi most a legop-bb minion build kezdeni? Ghazzy féle poison shadow srs?
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42652 üzenetére
A power siphon-nal együtt használod?
-
-
Siriusb
veterán
28-as szinten lenyomtam a lab-ot, nagyon durva ascendancy a 15-ös Envy-vel.
Most így level 30-on abbahagyom. Remélem nektek jól ment minden! -
dbius
veterán
Tudom, hogy volt már említve, de Magyar cikk is megjelent Chris Wilson távozásáról: link
-
Siriusb
veterán
Szomorú, még mindig 1 óra kell, hogy Act 2-be érjek.
Szerk: Hát nem esett egy Wanderlust Crossroad-ban?
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42647 üzenetére
Nekem is vulcan van beállítva, és simán megy.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42645 üzenetére
Kösz hogy beírtad, én nem ott kerestem!
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42643 üzenetére
Elvileg igen.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42641 üzenetére
Ps locus mine nagyon jó, tudom ajánlani.
-
-
Argh!
aktív tag
Letöltöttem az uj path of buildingot, frissitett is, és az uj classok nincsenek benne. Pedig steamen nézem és mindenkinek benne vannak. Valami ötlet?
-
Lokids
addikt
Ma indul az event jól látom?
-
Starter spreadsheet [link]
-
Siriusb
veterán
Na most bajban vagyok. Ben nagyon jól, átláthatóan felvázolt mindent egy táblázatban, s ráadásul PS mine-t csinált, ami számomra a legjobban bejött mostanság, ezzel akartam a következő ligát kezdeni. Valamint hogy érdekesebb legyen, ez scion.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rjS1KoyKwjUTbS7UElLsGbO0QqkH-1MU5qkCiDt0SZk/edit?gid=0#gid=0
Viszont már ráállt az agyam fubgun shadow-jára. Eh.
-
la_cc
addikt
Láttok valami fasza kis build-et a herald ASC-hez?
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42625 üzenetére
"Ceased Director"
Milyen érdekes kifejezés ez...
Úgy tudtam, hogy a elhunytat jelent a "Ceased".
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #42623 üzenetére
Link?
-
Chris Wilson hivatalosan is visszavonult. RIP
-
-
tibee77
őstag
válasz
Plazmacucci #42611 üzenetére
Pont te linkeltel nemreg egy forumos beszelgetes ahol egy ggg bennfentes olyanokat irt Jonathan-rol ,hogy hazudozik össze-vissza.
amugy en siman kinezem belöle.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42617 üzenetére
Á, ne adj már jó ötleteket, mert itt fogok vergődni, hogy mivel induljak!
Elég érdekes, mondjuk a kampányon gondolkozni kell. Talán lefelé indulva, proj dmg, elemental eqilibrum, bow dmg stb, szóval valami arrow skill kell, de úgyis íj van azemberscion kezében.Én meg ezt találtam most: Power Siphon Ballista Totem Whisperer [link]
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42605 üzenetére
Kíváncsiságból belenéztem a pob-ba, s bevallom, elkezdett érdekelni. Aztán eljutottam az endgame-ig, megláttam a wand-ot és már csuktam is be. +1 minion, all spell és a többi, majd a sok unique, nem is fárasztottam magam, hogy megnézzem egyáltalán mik azok... Fogalmam sincs, egy ilyen wand mennyi, de hogy nem 1 div, az biztos.
-
wiggen123
senior tag
Kicsit játszottam Pohx ligában és újra húztam lvling alatt a falut valamilyen szinten.
Sokat nem kell vele tökölni. Minimum shipmenteket toltam a rúnák miatt. Ha teljesited a kvótát kapsz egy extra tárgyat, nekem jött egy Unnatural instinct 50-64 között. Meg 5-6 linket onnan lehet ligakezdéskor beszerezni jutányosan. -
Siriusb
veterán
válasz
Ha már belerakták ezt az újítást, valahogy meg kell oldani (az elején biztosan), hogy legyen kellő számú/fajtájú bálvány, hogy lehessen haladni. Mondjuk arról volt szó, hogy nem módosíthatóak, errefel csak belerakták a recombinátort.
Valószínűleg a határidő közeledtével esik le a tantusz, valamit kéne csinálni is, hogy játszható legyen... Azért láttunk már ilyet, hogy ligakezdés után faragták bőszen a faragnivalót, gondoljunk csak a skill gem variánsokra. -
la_cc
addikt
válasz
Gondolj úgy Jonathan-ra, mint egy bűvészre: arra kell figyelni, amit csinál, nem amit mond....
-
-
Siriusb
veterán
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3724692
Bálványokat lehet majd venni a feketepiacról, hármasával be is lehet cserélni, és a recombinátorba is be lehet tenni őket.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
Plazmacucci #42605 üzenetére
Ha esetleg zombizol, mindenképp számolj be a haladásról és benyomásaidról! Köszi! Ránéztem a videóra, kíváncsi vagyok. Habár nem mernék ezzel indítani, régebben szívtam rendesen minion-os kampánnyal.
Ha nem lett volna ascendancy buhera, póver szifont választanám, azzal annyira simán lehet haladni...
-
wiggen123
senior tag
válasz
Siriusb #42604 üzenetére
Most jött szembe épp és szerelem első látásra
Cast When Stunned Arakaali Detonate Dead of Chain Reaction Pyroclast Mine of Sabotage Aspect of the Spider
Eddig kimaradtak ezek a CWS buildek, de tetszik. T17ig úgyse tervezek eljutni. Ez meg tescos gearrel 1-2. nap vinni fogja a T16 8 mod mapokat.
Shadownak mind a 3 új ascendancy-ja brutál erős lett. Ha nem jönne be simán át lehet térni másikra.
Paladint szerettem volna mert az is nagy szerelem, de max ilyen dark paladint lehet kihozni értelmesen belőle summonokkal, meg spectrekkel single playerre. Azokat managelni meg nem adja. -
-
Siriusb
veterán
Kinek mi a terve? Van már egyáltalán?
Részemről fubgun shadow LS mellett tettem le a voksom, hacsak valami más meg nem tetszik a következő napokban. A gép is bírni fogja és talán az én agyam is be tudja fogadni.
Elkezdtem shadow-t felhúzni, cobra lash-sel elég jól lehet haladni.
-
wiggen123
senior tag
Valaki gyűjti a streamerek mivel indulnak, még hiányos: [link]
Csak hogy tudjam mik lesznek drága cuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)