Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti20
tag
Helló!
Kb. 2-3 évvel ezelőtt vettem a Notebook-omat. Az eladó azt mondta, hogy a CPU órajelét lejjebb vették, mert így nem melegszik annyira és kevesebbet fogyaszt a gép. Ez ideáig nem is érdekelt, de ma láttam, hogy az Intel(R) Pentium(R) M 1.60MHz CPU csupán 600MHz-en megy!
Hát eléggé kiakadtam! A BIOS-ban visszaakartam állítani 1600MHz-re, de nem találom sehol, hog hol lehet. Ebben kéne nekem segítség!
Ez egy Gericom Notebook, AMI BIOS-sal, Intel i855GM/GME Gericom Alaplappal.
Tehát az érdekel, hogy hogyan tudom a CPU értékeket visszaállítani 600-ról 1600MHz-re?!
Ja még egy kérdés, a BIOS-ban a RAM-nál hogyan lehet beállítani a Dual Channel módot?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát eléggé kiakadtam! A BIOS-ban visszaakartam állítani 1600MHz-re, de nem találom sehol, hog hol lehet. Ebben kéne nekem segítség!