Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...nah újabb érdekes jelenség...biosba beállítom a feszt 1.525-re-ment-újraindul-vin betölt...eddig minden ok...cpuz szerint a fesz:üresjáratban 54fok mellett 1.46-1.47Vközött míg terhelve 63fok 1.36V körűl mozog...ok...megnyomom a sleep gombot,a gép kilépve a vinből leáll...még ez se probléma,de ami most jön
megnyomom a bekapcs gombot a gép feléled mint készenléti módban szokás de amikór a vinbe belépek az értékek elcsúsznak:üresen stabíl(15perc után)44fok 1.37Volt tehelve 52fok 1.28V körül(eddig többször is kipróbálltam)...ebben az állapotban(1xprobáltam) a gép játék alatt 20-25 perc után ujraindúlt...restart után az értékek visszaálltak a "normálisra"...jah a gép sebessége mindvégig változatlan 14x250=3500MHz...ez eléggé furi nekem...
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
megnyomom a bekapcs gombot a gép feléled mint készenléti módban szokás de amikór a vinbe belépek az értékek elcsúsznak:üresen stabíl(15perc után)44fok 1.37Volt tehelve 52fok 1.28V körül(eddig többször is kipróbálltam)...ebben az állapotban(1xprobáltam) a gép játék alatt 20-25 perc után ujraindúlt...restart után az értékek visszaálltak a "normálisra"...jah a gép sebessége mindvégig változatlan 14x250=3500MHz...ez eléggé furi nekem...
...