Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Superman
üzenetére
Húú, hát ez elég érdekes.
Mármint az a része, hogyha hozzáérsz akkor újraindul...
Melyik bios van a lapon????
Esetlek frissítsd a legújabbra.
U.i. lapom van, asszem most a legújabb bios van rajta, és nekem is néha pofázik a vcore fesz miatt (a régebbi bossal állandóan pofázott), szerintem valami bios bug lehet.
Nálad mindíg pofázik egy bizonyos érték után, vagy csak úgy randomban???
Amit tudok a lapról, hogy cor2-vel (lehet más procival is), 299FSB-ig simán elszalad, viszont 300 és e feletti FSB-n csak úgy hajlandó működni, hogy a PCI-e frekit nem állítom fixre, hanem Auto-ra rakom. (esetleg ezt is megnézheted)
A ram állítgatás szerintem ugyanúgy van, mint az előző lapodnál: DRam Freki --> 400/533/667/stb... vagy valami ilyesmi, nálad a 400 jelentené az 1:1-et (bár lehet 400-as opció nincs is), tehát ezt állítsd 533 vagy 667-re....
Tuningnál, az FSB függvényében a már megváltozott ram órajelet írja, tehát elég könnyű kiválasztani a megfelelőt.
Mondjuk nekem az a 28 fok is gyanúsan alacsony viszont ha alá is mért a lapod 3-5 fokot, akkor is ahoz képest ez az 51 fok nagyon sok.
Hát itt csak a hűtő felrakására tudnék gyanakodni, paszta mennyisége megfelelő volt?
Egyébként ez az újraindulgazás, meg ilyesmi nagyon gyanús, hogy a táp hibája.
Illetve még 1 dolog eszembejutott, ami mindíg mindenkinek csak legutoljára jut eszébe, hogy a lappal van valami gubanc.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest