Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Megfogadtama tanácsodat és a 775-ös rendszeremet faragom tovább egy kicsit, de szükségem lenne egy kis tanácsra. Szereztem egy Asus P5P800 SE lapot, ami elvileg támogatja a Pentium D-ket, a Cedar Millt és a Prescottokat.
Na most - és itt jön a lényeg - mivel van egy cégem - a Juventustól, vagy akármelyik nagykertől tudok vásárolni olcsóbban és úgy döntöttem, hogy veszek a lapban egy Pentium D 950-et.
Az Asus hivatalos honlapján az áll, hogy ez a 865-ös chipsetes lap támogatja a 950-est is.
Íme:
[link]
Csakhogy az Intel honlapján meg az áll, hogy minimum 945-ös chipset kell neki.
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Autós topik
- EAFC 26
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz - Garancia
- i7-8700
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....