Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Megfogadtama tanácsodat és a 775-ös rendszeremet faragom tovább egy kicsit, de szükségem lenne egy kis tanácsra. Szereztem egy Asus P5P800 SE lapot, ami elvileg támogatja a Pentium D-ket, a Cedar Millt és a Prescottokat.
Na most - és itt jön a lényeg - mivel van egy cégem - a Juventustól, vagy akármelyik nagykertől tudok vásárolni olcsóbban és úgy döntöttem, hogy veszek a lapban egy Pentium D 950-et.
Az Asus hivatalos honlapján az áll, hogy ez a 865-ös chipsetes lap támogatja a 950-est is.
Íme:
[link]
Csakhogy az Intel honlapján meg az áll, hogy minimum 945-ös chipset kell neki.
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....