- Raspberry Pi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
hmm-hmm
megfontolandó, de melyik boltba lehet ilyen olcsón kapni ezeket a cuccokat? mert mondjuk én még nem láttam ennyiért D805-t
a tápom sajnos csak egy 300wattos codegen... szóval az is cserére szorulna...
de mindenesetre lehet azt csinálom hogy most csak olyan dolgokat veszek meg amiket a későbbiekben feltudok használni (hűtő, táp, házat kicsit kipofozni)
ugyanis én úgy látom, hogy egyenlőre még nem érdemes teljesen új kétmagos konfigot vásárolni, mert nyár környékén amikor kijönnek az igazi 4magos procik elég rendesen visszaesnek az árak, és a 4 magot amire kifogja valami használni egy hétköznapi program esetén (játék, photoshop, delphi, flash, és hasonlók) az még sztem legalább másfél két év
ebből következően mivel még a 2 magot se túl sok program támogatja teljesen, ezért majd akkor lesz értelme megvenni az új dolgokat...
olcsóbb is lesz és akkor is még ugyanolyan ütős lesz egy e6x00 mint most...
és sokkal több program fogja támogatni...
de lehet aztán hogy baromi nagyot tévedek...
szerintem a mostani beruházásom egy egyszerű kis AGP-s videókari lesz meg talán egy 512-es memória pluszba és kész...
ebből a prociból meg a maximumot megpróbálom kihozni...
talán sikerül még feljebb tornásznom valahogy hétvégén..
de amúgy köszönöm a segítségeket
micimackó áldja meg a ph-t
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest