Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
mycso, kedves barátom, nagyon sokat segítettél, most már kiigazodom ezen az MSI bioson!

Jelenleg a helyzet a következő (ezeket az értékeket állítottam be és bootol a rendszer, hogy mennyire stabil, az más kérdés):
DRAM Frequency: 333 (5:4)
Adjust CPU Bus Clock: 252 (Ez 3780MHZ-et jelent.)
DDR Clock (MHZ): 403
Mivel csak 3D Mark 205 volt, ezért azon mértem és 300 ponttal többet hozott, mint az előbb, szóval a ramok most már hozzák a maximumot, sőt valamivel többet.
Terheletlen állapotban 48C a processzor.
Vcore: 1.5V
Kérdés: szerinted meddig lehet ezt fokozni még, addig esetleg, amíg a Windows dob egy hátast, kék halál formájában?
Más: én azt tapasztaltam, hogy ha a Hyper Threading-et kikapcsoloma biosban, akkor a játékok jobban futnak, több az fps (nekem mondjuk csak autószimulátorokhoz kell), de a 3D markokban is több az fps 200-al is akár. Ezt meg tudod erősíteni, vagy benéztem valamit?
Esetleg a feszültség emelése segít a Windowson, ha már nem tolerálja a tuningot, vagy ettől függetlenül, ha kékhalál, akkor ott a vége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest