Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
mycso, kedves barátom, nagyon sokat segítettél, most már kiigazodom ezen az MSI bioson!

Jelenleg a helyzet a következő (ezeket az értékeket állítottam be és bootol a rendszer, hogy mennyire stabil, az más kérdés):
DRAM Frequency: 333 (5:4)
Adjust CPU Bus Clock: 252 (Ez 3780MHZ-et jelent.)
DDR Clock (MHZ): 403
Mivel csak 3D Mark 205 volt, ezért azon mértem és 300 ponttal többet hozott, mint az előbb, szóval a ramok most már hozzák a maximumot, sőt valamivel többet.
Terheletlen állapotban 48C a processzor.
Vcore: 1.5V
Kérdés: szerinted meddig lehet ezt fokozni még, addig esetleg, amíg a Windows dob egy hátast, kék halál formájában?
Más: én azt tapasztaltam, hogy ha a Hyper Threading-et kikapcsoloma biosban, akkor a játékok jobban futnak, több az fps (nekem mondjuk csak autószimulátorokhoz kell), de a 3D markokban is több az fps 200-al is akár. Ezt meg tudod erősíteni, vagy benéztem valamit?
Esetleg a feszültség emelése segít a Windowson, ha már nem tolerálja a tuningot, vagy ettől függetlenül, ha kékhalál, akkor ott a vége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest