Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
mycso, kedves barátom, nagyon sokat segítettél, most már kiigazodom ezen az MSI bioson!

Jelenleg a helyzet a következő (ezeket az értékeket állítottam be és bootol a rendszer, hogy mennyire stabil, az más kérdés):
DRAM Frequency: 333 (5:4)
Adjust CPU Bus Clock: 252 (Ez 3780MHZ-et jelent.)
DDR Clock (MHZ): 403
Mivel csak 3D Mark 205 volt, ezért azon mértem és 300 ponttal többet hozott, mint az előbb, szóval a ramok most már hozzák a maximumot, sőt valamivel többet.
Terheletlen állapotban 48C a processzor.
Vcore: 1.5V
Kérdés: szerinted meddig lehet ezt fokozni még, addig esetleg, amíg a Windows dob egy hátast, kék halál formájában?
Más: én azt tapasztaltam, hogy ha a Hyper Threading-et kikapcsoloma biosban, akkor a játékok jobban futnak, több az fps (nekem mondjuk csak autószimulátorokhoz kell), de a 3D markokban is több az fps 200-al is akár. Ezt meg tudod erősíteni, vagy benéztem valamit?
Esetleg a feszültség emelése segít a Windowson, ha már nem tolerálja a tuningot, vagy ettől függetlenül, ha kékhalál, akkor ott a vége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest