-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! ps4 es felhasználó vagyok, és EA játékomnál csináltam
egy EA fiókot, gondolom a multiplayer miatt elengedhetetlen dolog.
Nos a kérdés az lenne hogy van az EA fiókon belül az Origin
acces, mint ps4 felhasználóként, van valami hasznom belőle?
olvastam hogy a barátaimat megtalálhatom ha össze van kapcsolva
a fiókom, de nem tudom hol lehet ezt kivitelezni vagy már nem lehet? vagy
bizonyos regiokba lehet? Ha pedig létrehoztam ezt a fiókot deactiválni
lehet? Vagy azert nem lehet mert direktbe hoztam létre a ps-en? Az EA fiókot
automatikussan összekapcsolta? de az Origint nem?
Köszönöm a választ és a felvilágosítást
-
m.gergo10
újonc
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne , hogy ha valakit bannoltak egy játékbol originen de csak a multiplayer részéről és a mentések vagyis az elért karakter szint (például level 50, stb..) megmarad-e ha ugyanaz a játékot ujra megveszi valaki azaz más cd key lesz?
Segitségetek előre megköszönöm!
-
Zaja2
senior tag
Haló!
Az origin a letöltött telepítőt nem tárolja el? 2. fordul elő,hogy újra le kell töltenem a teljes játékot... Plusz DLC-k.
10 megás nettel megőszül az ember amire mindent leszedek és még játszani is kellene!
-
sepsi0
őstag
Szia!
Mindegyiknek van saját gépe, saját Originnel és saját Battlefield-el.
Anya/Apa gépe tiltott, de igazából azonos vasak, nincs is amiért a miénkhez üljenek, nekik kb 5* annyi játékuk van mint nekünk.
Egyik este játszottunk egy szerveren (WBKS), semmi nem volt.
Rá pár napra bejelentkezéskor még csak kick volt minden szerverről, nem engedte belépni a szerverre, azt írta 1 minute kick.
Írtam GGC-nek és PB-nek, na ezután már bannolták is. A BAN-ban az van, hogy a GGC intézte, de ők a PB-re mutogatnak.
PB ticketre egy sablon üzenettel válaszolt (mindenkine szóra ugyan ezt írják), 2. ticketre még nem válaszoltak, de szerintem nem is fognak.
Nekem is a játék bezárása a tippem.
A dühítő az, hogy nem is csalunk csak a játék és a barátok miatt játszunk. Ha megnézitek a párom acc-ját lehet látni, hogy nem egy cheater (pl K/D). 35 évesek vagyunk... nem játszik a cheat, minek.Na mindegy, azért sem hagyom annyiban. EA újjab ticketre válasza, írjak ticketet a PB-nek, igazi agyhalottak.....
Amúgy szar az irány, mert ha nem sikerül elintézni a BAN visszavonását, soha többet nem költök az Originen, pedig sok száz eur-t hagytam náluk eddig.
-
azka79
aktív tag
MI ez a PB ban?
-
sepsi0
őstag
válasz
regener
üzenetére
Nálam is ez a terv, nekünk 5 acc van originen, igen sok játékkal. Már mondtam a gyerekeknek, ha anya nem kapja vissza a BF3-az, akkor felejtsék el az Origint. Ezt megemlítettem az EA ticketben is, de nem hatotta meg őket.
És igen, őket védi a jog, ne tőltsd torrentről a játékot, vedd meg eredetiben... Aha. És minket mi véd meg tőlük? Többe vannak a szoftverek, mint a gépek...Neked mi volt a ban indok?
PB mit válaszolt? -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A feleségem BF3 GUI-ját bannolta az Even Balance (punkbuster). Nem csalt, nem használt semmit.
Ez az indok: GAME HACK #88002
Ha megnézitek mostanában (majdnem) mindenkit ezzel bannolnak. Sőt abban az időben, amire hivatkoznak, nem is játszott. Nem tőrték fel a fiókját, nem volt semmi, a BF log szerint sem játszott a ban időpontjában.
Írtam az Even Balance-nak és kaptam egy copy/paste választ, másnak is ugyan ezt írták, ticketet lezárták. Írtam egy másikat, válasz még nincs. Írtam a GGC-nek, ők a pb-re mutogatnak. Írtam nekik, hogy akkor EA. Oda ne írjak, mert nincs értelme.
Írtam EA-nak, válasz írjak pb-nek... Mondom ez már megvolt, nem kaptam normális választ. Jó átirányítanak a supporthoz. Support: írjak pb-nek, adtak linket a tickethez. Most válaszóltam, hogy írok az Európai Uniós fogyasztóvédelemnek.
Azért sem hagyom annyiban. 2000+ óra van az accountban, nem gyerekek vagyunk, hogy csaljunk. Ha csaltunk volna, befogom a szám és veszek egy új kulcsot.Járt már valaki így? Vissza tudta szerezni az accountját?
Esetleg tanács?
Köszönöm!
-
mody123
tag
Van egy kicsi fejlemény.
Kiderült hogy az ismerősöm G2A-n vásárolta a játékokat és van ami még dobozos is.
Ha elküldöm a supportnak a számlákat és a cd-kulcsokat akkor át tudják rakni másik e-mailra az accountot?
-
dargelot
senior tag
válasz
mody123
üzenetére
Először írj rá arra aki be van jelentkezve. Szinte biztos nem az aki feltörte, hanem az akinek eladta. Próbáld megkérdezni, hogy kitől vette, mert te is szeretnél venni olcsón accountot. Bár ezek főleg oroszokhoz kerülnek, de ki tudja. Ezeket a beszélgetéseket fotózd le.
Email nem volt irányítva valaha vagy hasonló amivel hozzáférhetnél egy serialhoz? Bankkártya history? Paypal history? Esetleg ha külsős oldalon vett valamit akkor ott azon az accountot valami info megmaradhatott, pl G2A, kinguin avagy instabuy stb. -
Zsoxx
őstag
válasz
mody123
üzenetére
Ez sajnos így van, nekem is az emailen keresztül törték fel az Origin fiókot, de az email jelszavát nem változtatták meg. Hozzá tudtam férni a korábbi online játékrendelések számláihoz, azzal állították vissza az Origin fiókot.
Esetleg ha az emailben be volt állítva másodlagos emailcím, amire tud kérni jelszó visszaállítást, az segíthet. De lehet, hogy azt is módosították. -
regener
veterán
-
mody123
tag
Sziasztok,
Egy ismerősömnek feltörték a fiókját és az e-mail fiókját is egyben.
Beszéltünk a supportal de csak annyit mondtak hogy nem tudnak segiteni addig ameddig nem férünk hozzá az email fiókhoz.
Csatoltam nekik a személyi igazolványt de nem volt nekik elég...
Freemail meg annyit mondott hogy forduljunk a rendőrséghez...
Ilyen esetben mit lehet még tenni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Mit lehetne az ellen tenni, hogy ne csak 1-2 mb/sec sebességgel tudjak tölteni originen keresztül?
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok a the way outnal pontosan hogyan fog működni? Elég hogyha csak én megveszem?
Friend passra gondolok
Szívesen játszanál a legjobb barátoddal, de sajnos nem tudta beszerezni a játékot? Semmi gond! A „friends pass free trial” lehetővé teszi a teljes játék végigjátszását, ha legalább egyikőtöknek megvan a játék. Az EA még tavaly decemberben a The Game Awards idején jelentette be ezt. Néhány dolgot azért érdemes szem előtt tartani: folyamatos internet kapcsolatra lesz szüksége mindkét félnek, EA felhasználói fiókra is szükség van, valamint ugyanazon a platformon kell játszani, és konzolok esetében PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés is szükséges. -
Borisz76
nagyúr
Korábban HDD-s korszakban így csináltam.
De az SSD és a NAS korszakában már felesleges.
Amúgy meg ízlések és pofonok.
10 éve még én is particionáltam....ma már eszembe sem jutna.
Egy 512-s SSD-n bőven van hely a rendszernek és más programoknak.
Nem szoktam hetente rendszert telepíteni, hogy hiányozzon a D partíció. -
Borisz76
nagyúr
válasz
dargelot
üzenetére
Elég egy partició amin a rendszer van és az esetleges programok,játékok....3-4 éve így használom.
Minden más adatot NAS-on tárolok.A steam kliensében pedig szépen lehet menteni a játékokat , akár a nas-ra is.
Ezért érdeklődöm , hogy az origin-ben van e ilyen lehetőség.
Kényelmes és jóval gyorsabb visszaállítást tesz lehetővé mintha a netről kellene újból leszedni mindent.De úgy tűnik, hogy ilyen téren "buta" az origin kliens.....
-
dargelot
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Pl ha a D partíción volt a játék és a C-n lévő Windows újrarakod akkor nincs gond. Felrakod az Origin-t és a letöltési mappát oda helyezed ahol a játék van, majd mondod neki, hogy töltse le a játékot. Ekkor 2-3 percig gondolkozik és ott tartasz mintha letöltötted volna de ezen kívül semmi extra.
-
Borisz76
nagyúr
És a játékok helyi mentésére van lehetőség ? Mint a Steam esetében.
Mert nem találtam rá megfelelő opciót.....Mondjuk egy Win reinstall után nem mindegy, hogy a netről kell letölteni megint a cuccot vagy a helyi hálózaton található NAS-ról állítom vissza.
8-10 MB/s vagy 100-110 MB/s -
Predator2
addikt
Helló
Originben van arra lehetőség (hasonlóan a steamhez), hogy egy játék ikonját kirakjuk az asztalra és onnan indítsuk anélkül, hogy külön el kelljen indítani előbb a klienst is?
THX
-
regener
veterán
Igen annak a része, de abban is van több verzió és 32/64bit függőség is.
Nem leszámítva azt hogy nem látsz bele a dll-be mit töltesz le, mivel 3rd party cég.Ha szerinted biztonságos akkor oké, de ezt nem jelenti azt hogy mindenkinek így kéne javítgatni a dll hibákat.
-
Sragi
őstag
Valaki találkozott ilyen gonddal? Tegnap még indult a Fifa 18 ma már nem. SW Battlefront ugyan ez a gond.
Microsoft VC++ újra telepítve. Fórumokon már mindent végig néztem de semmi.
Steam-es játékok gond nélkül mennek. -
Khaosz55
addikt
Megoldódott felhívtam a német support tel számot.
Elintéztünk most már kér másodlagos kódot is ha idegen gépről akar valaki bejelentkezni.
-
Khaosz55
addikt
válasz
dargelot
üzenetére
Megváltoztatták de jött egy mail a EA-tól, hogy én akartam-e megváltoztatni a mail címememt ha nem akkor vissza tudom állítani az eredetit. Ez volt a mázli gyorsan vissza állítottam.
Ma felhivom őket. Gondoloma az angol supportot kell. Már írtam nekik. Német support nincs? Németül jobban tudok.
-
dargelot
senior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Vagy a suppotal konzultálj. Sajna magyar support már nincs, így marad az angol. Mostanában elég sok törés van originen, főleg oroszok árulják őket, tehát attól hogy a régió holland volt nem biztos hogy maga a heck-er is holland volt, lehet csak az aki megvette tőle. Érdemes a supporthoz előkésziteni a személyi papírokat és a számlákat. Ha vettél valamit akkor kaptál emailben számlát ingyenes játéknál is. Ezek kellhetnek. A biztonsági kérdést meg nem hiszem hogy fel tudták törni, olyat még nem nagyon láttam. Gondolom magyar kérdést tettél fel anno regnél, most is magyar a kérdés vagy már az is megváltozott?
-
Khaosz55
addikt
Hali,
feltörte valami holland seggfej a fiókomat. Vissza állítottam a jelszót és az eredeti mail címet. Viszont megváltoztatta a profilomba a nevemet. Azt nem tudom megváltoztatni mert biztonsági jelszót kér, már nem tudom mi volt megadva nyilván azt is megváltoztatta.EA-t ügyfélszolgálatot hívjam fel ?
-
Meghivott
addikt
Üdv, egy reklamáció kapcsán az ea bekérte az msinfoimat és a dxdiag adatait.
Szerintetek beküldhetem ezeket? Előbbiben azért vannak adatok.
köszi -
alfaman
csendes tag
Sziasztok!
Mit lehetne tenni az Origin klienssel? Már fél éve van egy olyan gondom vele, hogy ha win leállítás előtt véletlenül nem lépek ki a kliensből akkor következő indítást követően semmilyen Origines játékot nem indít el. Vagy egyszerűen fekete képernyő és kilép, vagy jobb esetbe pid.dll hibára hivatkozva leáll. Természetesen ez a magyar nyelvű támogatás megszűnése után jelentkezett, nehogy tudjak segítséget kérni tőlük. Angolul ez számomra kivitelezhetetlen.

Napokig szenvedek vele, kliens törlés, újra telepítés, van hogy biztonsági mentésből rakom vissza a dll-t, de tökéletes megoldást még nem találtam. Van hogy hetekig nem javul meg, van hogy 3-4 nap után újra enged játszani.
Ha esetleg találkozott valaki hasonló gonddal és tudja hogy lehet ezt megszüntetni, vagy a klienst hogy lehet úgy beállítani hogy ne fusson ha nem játszom Origin játékkal, akkor kérem segítsen. -
Kal-El
senior tag
Érdekes amúgy ez a rendszer. Egy Dead Space 2-t aktiváltam még régebben Steam-en és az Origin accountba be kellett lépni hozzá előtte. De ha az Origin klienst megnyitom ott nem látni a játékot. Próbáltam a Steam-en adott kulcsot Origin kliensben még pluszba aktiválni, de nem engedte, mondván már fel lett használva. Tehát valahogy külön van náluk ez a két dolog. Hogy Steam-en keresztül és az Origin kliensen keresztül aktivált játék.
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Meg lehet egyszerre egy játék külön a Steam-en és külön az Origin-en?
Mert a Steam-en tudtommal előbb aktiválni kell Originen keresztül egy játékot, mielőtt játszhatnánk vele.
A Dead Space 1 miatt érdekelne, mert Originen most ingyen osztják, viszont nincs meg Steam-en, de nem akarom, hogy összeütközés/gond legyen vele, ha esetleg meglesz. -
Norbi887
aktív tag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nagyon köszi! Müködött!

De különben ennyire nem szeretné a win8-at?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Már 3x újra raktam a gépet (igen, 3x), és még mindig ezzel a hibaüzenettel találkozok Origin-nél Battlefield 3 még úgy kb. az összes játék telepitésekor.
Már a tököm tele van vele, hogy nem tudok feltenni semmit, teljesen leformáztam mind a három alkalommal a gépet, és teljesen tisztán feltettem a Win 8.1-et és leis frissitettem azt annak helye és módja szerint.
Mégis mit rontok el? Most vagy ekkora egy sz.r az egész rakás Origin, vagy tényleg én vagyok ekkora balf@sz, én már nem tudom eldönteni

-Amit még az újratelepitésen kivül próbáltam: Frissiteni az összes vc redist-et (2005-től 2017-esig) + az összes .Net frameworköt is felhúztam. Nem segitett az sem.
Másnak is csinál ilyet egyáltalán? Windows 8.1-ről beszélünk, azért használnám, mert ez alatt fut a bf4 a legjobban a gépemen.
Ui.: Windows Defendert és tüzfalat is kinyomtam - semmi előrehaladást nem eredményezett.

-
-
Zsoxx
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggeli email:
"We reset your password to protect your account"
Felado:
Noreply@e.ea.com
Ezek szerintem palimadarnak akarnak nezni.

-
Zsoxx
őstag
Az nem jelenti azt, hogy nem törték fel. Be volt kapcsolva a kétlépcsős azonosítás?
Esetleg itt próbálkozhatsz az EA supporttal. -
Werkly
őstag
Van valami módja, hogy be tudjak lépni vagy írni a supportnak? A mailemre nem jön semmi hiába írtam, hogy elfelejtettem a jelszót! Vagy törlik a fiókot egy idő után? Van ötlete valakinek? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi