Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Ezzel az originnel mi a lófing lett? Frissített bétára és ott meg már nincs magyar nyelv. Holott nincs engedélyezve béta letöltés.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Nem tudom mit csináltál vele. Hozzá kell ott adni a játékokat és frissíteni vele a pb-t.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Mert a friss csalásszűrő pakkot le kellett töltse.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Akkor tiltva lehet a tűzfalnál.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Akkor a netről szedj le egyet. [link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Terminator17
üzenetére
Csak párat kellett volna visszaolvasni.[link]
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Anno comodo zavart be az originnak. Tiltsd le az antivir progid hátha...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Uninstalláld aztán utána már jó lesz.
-
F_Zolee
nagyúr
Rendszergazda módban futtatod az origint? A játékhoz meg nem kell ilyen parancs, mert ezt játékon belül is lehet állítani így nem old meg semmit. Melyik catalyst van fent?
(#5196) Pedro78: nem lehet állítani de a beállításoknál van valami biztonságos módban lévő letöltés opció. Nézd meg azt is, hogy mit csinál.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Uninstalláld és utána jó lesz.
-
F_Zolee
nagyúr
Mi folyik itt? Utóbbi indítások alkalmával állandóan szed le frissítést. 3x indítottam el és mind3 esetben frissített. Létezik?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha nem megy alapban net nélkül a játék akkor hiába próbálkozol.
Úgy is tilthatod a netet ha eszközkezelőben letiltot a hálókártyát. Majd indítod az origint és nyomod neki az offline bejelentkezést. Ha nem megy így sem akkor nincs mit tenni, manapság már a semmihez is net kell. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Max kihúzod a netet és bejelentkezel offline módba.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha az ha nem, mást nem tudsz vele tenni. Mondjuk én nem néztem ezt letöltés közben.
-
F_Zolee
nagyúr
(#4623) genndy: ezt linkeltem csak nem a válasz gombot nyomtam.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Thermaltake
üzenetére
Nem kell regelni semmit. Felteszed az origint és ott lesznek a játékaid. Csak újra le kell tölteni vagy ellenőriztetni ha a játék másik partíción megmaradt. Ha van mentés és a dokumentumokban tárolja akkor azt meg ki tudod menteni...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
juve600
üzenetére
Már nem azért de az oldal amire irányítottak már a címében is furcsa. Na meg az ilyen ajánlások tuti valami gázos ügybe vezetnek. Én ilyet meg se nyitok hanem törlöm egyből. Főleg ha ismeretlentől jön. Legutóbb mondjuk ismerős küldözgetett ilyen üzeneteket és tudtam, hogy feltörhették az profilját vagy valami hasonló.
Ebben az esetben kb átengedted nekik a profilod szóval reméljük a legjobbakat a support oldalról...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
naruto3110
üzenetére
Igen de annak árusítása meg tiltott szóval duplán bukó lenne.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
naruto3110
üzenetére
Kód a fiókhoz kötött így hiába törli le a gépről...ajánlott a pénzt visszakérni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
basaharc502
üzenetére
Elég későn "kapcsoltak". A konkurenciánál majdnem, hogy állandóan van próba lehetőség. Igaz nem mindig nagy címekkel de jobbak ilyen szempontból. A bf4 miatt ne bánkódj, mert 3hoz képest elég tré lett(grafikát leszámítva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)