- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
Nem vagyok otthon, esetleg ezt megnézhetnéd, ha van rá időd:
This apples to all games:
1) Reboot your PC.
2) Right click Red Alert 2 in origin client.
3) Select "Game Properties"
4) In 'Command Line Arguments' type: "-w"
5) Tick "Disable Origin In Game For This Game"
6) Hit OK and enjoy! -
pigster
senior tag
Kár, hogy:
Thanks for your interest!
Origin Access isn't available in your area yet.
Please watch this space for news and updates.Bár nem is írják, hogy felénk lenne.
Kicsit csalódtam, hogy a faq (amiből többet reméltem megtudni):
Product Unavailable
Sorry, this product is no longer available.Úgy látszik a "FAQ" is külön termék lesz, a végén még fizetni is kell érte...
-
csaba951
veterán
Ebben a konkrét esetben pénzmozgás nem történik. Azért bannolnak mert használom az ő általuk megadott promóciós kódot?! Ezért mindenki körberöhögné őket!
Viszont az érdekes, hogy bizonyos VPN szolgáltató(k) esetén valóban nem kapcsolódik az Origin kliens. Szerencsére vannak más szolgáltatók is! Nekem csak azért nem kell a kód mert ebből 2 játék már megvan, a 3. meg pont nem érdekel.
-
Zamery
senior tag
orichalcos: A kódot email-ben kaptam. Valószínűleg azért (a support szerint) mert az EA weboldalon USA van beállítva tartózkodási helynek. Nem tudom miért, valószínűleg nem változtattam meg. Elég régi már az acc. nem emlékszem, hogy mi volt amikor csináltam.
csaba951: Mivel csak az Origin-en keresztül érvényes a kód a vásárlásnál, de az VPN-en keresztül nem kapcsolódik a szerverhez, ezért nem tudom megoldani azt amit írtál. És mint kiderült ez legálisan nem is lehetséges.
A supporttól megkérdeztem, hogy aki Amerikában vagy Kanadában lakik, az használhatja, szóval ez van.
-
Zoli133
addikt
Ezek a supportok mindenhol ilyenek, Praktikernél voltam a törzsvásárlói adatokat karbantartani pár hónapot, és a Call Centeresekkel kerültem egy helyre, náluk is rögzítik a beszélgetést és nap közbe a főnök kiválaszt véletlenszerűen párat és meghallgatja, majd kiértékeli, és bizony ha az értékelés nem elég jó akkor viszlát....
-
SQX_Barto
addikt
Sokan szidták a 2-őt, nekem tetszett.
Előrendelni nem fogom a 3at, max dobozos verzióban (mostanában rákaptam az EA DVD-k gyüjtésére
Én nagyon várom a 3at, sőt még a 2-őt is később veszem meg dobozosan és beregelem az Originbe. Új Medal Of Honor is majd dobozosan lesz meg, a 2010es Limited Edition-ben az asztalomon (meg az Originemen) figyel.
EA Support szerintetek be tud rakni régi NFS-eket Originbe? (Carbon-ra meg Most Wantedre gondoltam) -
törölt tag
-
csaba951
veterán
Jó legyen neked igazad, a legutolsó frissítés március 3.-án volt! De ennek a 2. maximum a 3. frissítésben benne kellett volna lennie. Programozói szempontból 0 feladat egy objektumon a Hide tulajdonságot elérhetővé tenni a felhasználó számára. Ez azért ne tartson már hónapokig, évekig!
A listázási anomáliákon kívül - amit egyébként szintén alpszolgáltatásnak tartok, nem extra feautenek - még az zavar, hogy az EA által készített programokhoz nem tudja telepítéskor automatikusan beírni az aktivációs kódot. Jó, a régi programok nincsenek felkészítve, de azért a Shift 2-től csak elvártam volna ezt. Tényleg csak a Steamre tudok hivatkozni. Ott fut a kliens program, és majd lekérdezi a központi géptől, hogy jogosult vagyok-e futtatni az adott játékot. Ennyi.
Közösségi funkciók kipróbálásába még bele sem kezdtem, nem is nagyon igyekszem rábeszélni az barátaimat, hogy jöjjenek át a Steamről. Amíg a fenti alapszolgáltatások sem működnek, addig minek?!
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
Ami még ennél is sokkal durvább, hogyha úgy döntenél, hogy megvásárolod az összes kiegészítőt a Sims 3 Store-ból, akkor simán el lehet költeni 3000 €-t, de talán 5000 €-t is. Na, ez már nem csak nálunk sok pénz egy játékért.
Szerencsére a játék úgy van megcsinálva, hogy egy kicsit minden kiegészítőtől lelassul. Így egy idő után leszoksz arról, hogy új dolgokat vegyél hozzá a Store-ból!
-
cskamacska
addikt
Ne érdekeljen mert Steamworks-ös.
GoodSpeed: Aki Metascore alapján ítél, az sikeres ember nem lehet.
Az legfeljebb a tömegízlést, de egyre gyakrabban a fanatikus hadak és kiadók akaratát tükrözi.
Van egy pár nekem kedves játék, amit Metascore alapján messzire kerülnöm kellene, és jó pár, amit pont alapján kötelező lenne megvenni, de a valóságban 90%-os akcióban is háromszor meggondolnám. -
(ÉN)közPONT
őstag
Új hír....egy másik proggy is csinálja szal nem Origin bug lesz
A Win7 rettenetet kikapcsoltam....vagyis azt hiszem ,hogy ki ...Avast kilőve...más kacatom nincsen fent ami ilyen jellegű lenne ......
tudnám ,hogyan kell totál kiírtani minden nemű tűzfalat
SRY az originbe nem illő offért -
Sonja
nagyúr
Ez a legfrissebb, mert tegnap új Win 7-et tettem fel, így az Origin is új telepítés. Ráadásul, mikor feltettem a klienst, az első indításnál frissítéssel kezdte.
Egyébként tényleg van ilyen pont, de jobb gombbal kell kattintani a játékon.
Köszi!
Ja, egyébként kaptam egy -15%-os kupont, amit 1 hónapon belül fel kellene használni! Ha kell valakinek, és oda is lehet adni, akkor jelentkezzen érte privibe! Idézem:
"A kupon EA játékokra (azon belül digitális letöltésekre) váltható be és 1 hónapon keresztül érvényes. A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra. A kupon előrendelésekre és 1 hónapnál újabb játékokra (illetve az alábbi játékok: Battlefield 3, Sims 3 Házikedvenc és FIFA 2012) nem érvényes."
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Def26
félisten
Volt már ilyenem. Minden tökéletesen lezajlott, írta is, hogy sikerült a tranzakció. (zavvi.com) Pár nap múlva jött az email a webshoptól, hogy nem tudta levonni az összeget a számlámról tehát törlik a rendelésem. Ez ráadásul egy külföldi vásárlás volt. PS3 -at vettem volna.
Gondolom, ha a pénzügyre ér a megrendelésed akkor majd az orgines Juliska látja, hogy nem volt fedezeted és törli a profilodból a játékot. Pár nap alatt lezajlik ez. Próbáld ki, hogy egy tök nullás bankszámlával is tudsz 1-2 webshopról "vásárolni" aztán amikor a rendszer odaér, hogy az összeget kell foglalni visszadobja a rendelésed hibával.
-
törölt tag
-
Sn[4k3]
senior tag
Erre nem is tudom mit mondjak. Ingyen ME3
Nekem miért nincs ilyen szerencsém...
Valószínűleg hiba a mátrixban, velem is történtek már hasonlól, pl. League of Legends alatt (ott ingyen megkaptam egy vett karakternek a teljes skinkészletét, de azokét külön perkálni kellett volna).
-
törölt tag
Lehet valamiért elutasításra került a vásárlásod, és sztornózták. Viszont akkor az Originedből is elfog tűnni.
http://prohardver.hu/tema/call_of_duty-moder_warfare_3/hsz_8136-8136.html
http://prohardver.hu/tema/call_of_duty-moder_warfare_3/hsz_8145-8145.html
Nekem is megjelent a 2$ mínuszban, de aztán úgy került vissza miután csekkolták és mindent rendben találtak a számlámon, mintha le sem vonták volna.
-
Rusher
őstag
-
cskamacska
addikt
Én komolyan kiváncsi lennék hogy mire.
Ezek mind voltak már akciósak máshol(konkrétan a Mirrors Edge meg lett, a Mass Effect majdnem meg lett véve 3,75 euro magasságában.. 2009 végén
), vagy lesznek záros határidőn belül. Egyedül tán a Shift 2 jelent némi felüdülést, azt nem láttam nagyon ilyen olcsón.
Amazonon a Burnout Paradise: The Ultimate Box, a Mass Effect 2, a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, és a Battlefield Bad Company 2 van épp zakciósan 5 dollárért, 3,75-ért pedig a BF: BC2 Vietnám kiegészítője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged