- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, az FHB utasítja el, mondta is az ügyintéző, hogy a pénzintézet védelmében hozták ezt a döntést, és nem mostanában, mert voltak korábban visszaélések, ezt mondjuk nem részletezte, hogy hogy, meg miért a Google és az EA felé... de ha a Steam sem ment volna, már tényleg elhúztam volna tőlük másik bankhoz. Ilyet még én sem láttam. Ráadásul engem mint ártatlan ügyfelet, a többi ártatlannal együtt is szankcionál. Most majd kíváncsi leszek, hogy más külföldi oldalaknál is van e gond. Azaz azok is le vannak tiltva a bank által?!
-
Youri
veterán
Ezzel a módszerrel, tehát akinek Sapphire kártyája van az hajrá, akkor szereztem egy kupont, amit nem tudtam érvényesíteni, most tudtam szerezni még egyet. Már mindkettő elment, ha majd lesz, újabb akció - akkor is és most is 500 kupont osztottak szét - akkor majd azt is itt elszórom
De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját.
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Én ugyanígy jártam a Plants vs. Zombies játékkal, amiről azt írta az EA honlap hogy ingyenes, az Originen keresztül letölthető. Hát nem az, mert az elején azt írja hogy csak próbaverzió. Eleinte installálni sem tudtam, valami miatt nem akart felmenni, most meg hogy sikerült, és nem kell, nem tudom eltávolítani...
-
BalaNce87
addikt
Én digitalt választottam anno, ami tartalmazza a vietnamot is, persze kulcsot nem kapsz hozzá. Én kb másfél hete szedtem le bc2-t, leszedett mindent egybe, nem kellett updatelni, viszont az updatert el sem tudom indítani, valami hibát ír. A sebességgel se volt probléma, max-al jött, összeségébe gyorsabb volt mintha lemezről akartam volna telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest