-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
batman91 #4096 üzenetére
En mikor amd kupont vettem hardveraprorol, akkor a kuponrol kaptam fotot, aminek a kodjat az amd oldalan tudtam megadni es az amd kuldte emailben a jatek(ok)hoz tartozo kodot, de ez meg crysis 3, TR-nel volt.
Ha meg mindig igy mukodik amdnel, akkor olyanba bele se mennek, hogy csak a kodot adja, amivel regisztralni lehet a jatekot.
-
Edward1981
tag
Sziasztok.
Haverommal akartunk ma fifázni eggyet de neki az istennek se akar elindulni. Nem tudom mi lehet a baj nálam simán fut. Fifa 13-ról van szó és a gép amin futtatni akarja egy athlon 2 x4 egy hd 4850 társaságában win 8.1 alol.
Tipp esetleg?Directx-t probáltuk.
A steam alol az f1 simán fut minden gond nélkül. -
cashback
őstag
válasz
batman91 #4093 üzenetére
Pont ma írt a support....
Product Name: Battlefield 4
Email address: kczikora@postafiok.hu
Thank you for contacting us regarding your inability to access Battlefield 4.
We have now completed our investigation into your query and upon review of your case, we can see that your game was disabled due to a chargeback against your account.
A chargeback may occur if a game code has been purchased from an unauthorised source and/or if you have initiated a chargeback.
In order to resolve this issue please contact the retailer.
For further information on our policies and procedures please follow the link below:
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/
Thank you for your diligence in bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
Yours sincerely,
Joyce
EA Terms of Service
--------------
Szóval esélyes, hogy nem AMD kupon kód volt amit kaptam...
Az eladóval kapcsolatban vagyok... átküldtem neki nemrég ezt amit kaptam. Kiderül, hogy Ő elfogadja-e ezt. Írtam neki, hogy ő is felveheti a kapcsolatot a supportal, hátha... de ha nincs meg a fizikai bizonyíték, hogy ez a kód legális, akkor felesleges. -
batman91
őstag
tucanagabor, cashback: Visszakaptátok a BF4-et? Egyáltalán van valami fejlemény? Nem derült ki, mért tűnt el?
-
D.Orion
veterán
Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition
On the House
Free Until 28 May 2014 -
szami777
addikt
úgy tűnik ez globál probléma, máshol is olvastam.
Most vagy mindenki ugyanattól szerezte a bf4 kuponokat/kulcsokat vagy origin hiba.
Amúgy azt hittem bf4 amd-s akciója lejárt már -
cashback
őstag
Üdv... kérdésem lenne.
Steamtrades-en keresztül szereztem be a BF4-et (~6napja - az eladó szerint AMD kupon - jelenleg is kapcsolatban vagyok vele), aktiváltam... játszottam is vele ~8-10órát (jelenleg is telepítve van a gépemen).
Ma beléptem és nincs a játéklistában.írtam chaten supportnak... továbbított egy email-es hiba bejelentőre (mert nem tudott segíteni) - írtam nekik... Várom a válaszukat.
A kérdés... előfordulhat, hogy visszavonták a játékot és semmi értesítést nem küldtek erről?
Korábban aktivált "cd kulcs"-okat vissza lehet keresni (jelen állapotban, hogy nincs "aktiválva") -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4084 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4082 üzenetére
De a tolmács igen ha van...
-
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson #4071 üzenetére
Igyekeznek felzárkózni a Steamhez. És tényleg!
-
törölt tag
ma reggel eltünt a bf4 a könyvtárból de még tegnap este játszottam vele..... írtam az ea-nak valaki tudja kb mikor válaszolnak ?
-
S1M0N
senior tag
Szerintem zseniális játék, remek időtöltést nyújt, rendesen rá lehet kattanni, de persze egy idő után meg is lehet unni (mint bármi mást), de 1-2 végigjátszásig biztosan leköti az embert...
5-6 alkalommal biztosan végigjátszottam már a "sztori" módot, csak az a baj, hogy a legtöbbször "virágbolti" verzióval, de Steam-en beszereztem már legálisan is úgy 1-2 éve.
A mobilos változatát szintén megvettem, ott is volt már egy végigjátszásom.Az Origines verzió jó lesz "porfogónak", ha már ingyen adják...
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Twilight.666 #4064 üzenetére
Zombies On The House
-
Twilight.666
csendes tag
Már fenn van az új game...
Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition
-
batman91
őstag
Valaki tud valamit arról mikor jön a következő On the House game?
-
Üdv!
Most csináltam az első acc-omat, és azt hittem itt is úgy működik az azonosító, mint a Steam-en, hogy van egy fióknév, amit nem látnak a felhasználók, és van egy nick, amit viszont mások is láthatnak.Most úgy tűnik, bakot lőttem, mivel csak egy azonosító találok, én meg kettőt akartam megadni....Hogyan tudnám megváltoztatni?Sikerült...
(#4061) ruti
Lehetne, de már beregiztem egy játékot. Azért köszi! -
S1M0N
senior tag
Már régóta elfelejtettem a biztonsági kérdésre a választ, de mivel a magyar supportot kb. soha nem tudom felhívni, így tegnap este rápróbáltam a live chatre.
Nem vagyok egy nagy angolos (bekészítettem a google fordítót, de nagyon nem volt rá szükség, csak amolyan biztonsági hálóként funkcionált
), de szépen megértettük egymást az ügyfélszolgálatossal.
Olyan 6-7 percet kellett várnom (tegnap este 9 után), mire megjelent az emberem, de utána hamar tisztáztuk a problémámat, megadtam a szükséges információkat, és kb. 10-20 perc alatt végeztünk is, sikeresen módosítottuk a biztonsági kérdést és választ.
Régebben már volt dolgom a magyar supporttal is (Mass Effect beregisztrálás Originre), ők is korrektek voltak, ahogy a tegnapi amerikai(?) illető is.
Az EA dolgozóira egy rossz panaszom sem lehet, segítőkészek, legyenek akár magyarok, vagy külföldiek!
-
Devil Smile
őstag
válasz
Bjørgersson #4057 üzenetére
Kösziiiii!!!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Devil Smile #4056 üzenetére
Meg lehet ugyanúgy. Ellenőrzés közben is letöltést fog kiírni és valami irreálisan magas sebességet, de ne ijedj meg, hadd menjen szépen végig, pár perc alatt kész szokott lenni.
-
Devil Smile
őstag
Udv all
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Uj rendszert telepitettem a gepre, felettem az origint es a letoltesi mappat beallitottam a regi origin mappara ahol a jatekaim voltak az elozo Op alatt.. a kerdesem az lenne h meglehet vhogy oldani h ne kelljen ujra leszednem a jatekokat hanem mint a steam felismerje es fusson is v gyalulnom kell a regi letoltest es szepen ujra leszedni a jatekokat uj rendszer alol?
elore is koszi a valaszokat
-
Taposo
aktív tag
Nálam az origin üzlet orosz nyelvre váltott, nem tok vele mit kezdeni, valakinél hasonló probléma ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #4051 üzenetére
Nekem sem lehet kivenni a pipát.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FollowTheORI #4051 üzenetére
Nagyszerű.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
cskamacska #4046 üzenetére
Én akkor is jobban szeretem az Origint, Steam valamiért nem szimpatikus.
-
szami777
addikt
kíváncsi voltam rá és múlt héten letöltöttem. Kb 10 perc után ment a levesbe. Miután nem enged irányítást átállítani billentyűre, és még hülyén is van kiosztva, nem visz rá a lélek, hogy vele játsszak.
Első ránézésre olyan, mint a 13-14 ultimate teamje, gondolom online megspékelve.
"szegény ember fifája" -
cskamacska
addikt
válasz
Bjørgersson #4044 üzenetére
Ha csak a rendszer érdekel, akkor nem kellene kérdés legyen hogy Steam a jobb.
Origin szegény jelenleg csak ballaszt, használni kell, mert azt mondták. De ezt még az EA is elismeri, mert nem merték a Battlelogot bele integrálni, külön kell böngészővel bohóckodni. Sőt, a külön franchise-ok pl Bioware, Sims cuccai is külön weboldalon lakoznak(szinte független rendszerekként), és még véletlen sem érhető el minden a kliensből.
-
Garada
őstag
Fifa World mit takar? Mert általában az nem jó ha valamit ingyen az az EA
-
robyg
senior tag
válasz
Bjørgersson #4042 üzenetére
Én meg steamre. Sokkal jobb szerintem a rendszere. Az akcióik pedig jobbak árban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
cskamacska #4040 üzenetére
Én az Originre szavaztam.
-
-
cskamacska
addikt
Origin vs Steam - Melyik a jobb?
-
stickles
tag
válasz
cashback #4038 üzenetére
Csak így ennyi
Kérem győződjön meg arról, hogy a Felhőtárolás opció ki van kapcsolva, és a legújabb Origin verzió fut a gépén:
- Kérem nyissa meg a kliensprogramot.
- Kattintson az Origin menüpontra.
- Válassza az Alkalmazás beállításokat.
- Görgesse le a menüt a legaljára. Kapcsolja ki a Felhőtárolást és kapcsolja be a Frissítés Béta verzióra opciót.
- Zárja be a kliens programot és nyissa meg újra.
- Ezek után keressen frissítéseket a programhoz
- jobb egérgombbal kattintson a játék képére és válassza a frissítés keresése opciót
Keresse meg az Origin ikonját az asztalon, majd kattintson rá jobb egérgombbal. Válassza ki a Tulajdonságok menüpontot (Properties), majd a Kompatibilitást (Compatibility).
Itt legalul jelölje meg a futtatás rendszergazdaként opciót. Válassza az Alkalmaz, majd az OK gombot. Ezek után, kérem hajtsa végre ugyanezeket a lépéseket a Titanfall ikonjára kattintva.
Ezek után indítsa el a gépet tiszta rendszerindítás üzemmódban.Ilyenkor csak a legszükségesebb szolgáltatások indulnak el. Kövesse a lépéseket az alábbi weblapon. http://support.microsoft.com/kb/929135/hu
Ha a probléma továbbra is fennáll, kérem küldjön nekem egy dxdiag és egy msinfo32 jelentést a gépéről, hogy pontosabb képet kaphassak a problémáról, kérem kövesse a következő lépéseket:
1. Kattintson a Start-ra, majd a szövegdobozva gépelje be msinfo32, majd Enter.
2. Kattintson a file / Save -re.
3. Adjon meg egy file nevet, és helyet, ahova a létrehozandó fájlt szeretné menteni.
4. Kattintson a Start-ra, majd a szövegdobozva gépelje be dxdiag, majd Enter.
5. Kattintson a Save all information-ra.
6. Adjon meg egy file nevet, és helyet, ahova a létrehozandó fájlt szeretné menteni.
7. Egy tömörítő program segítségével (winzip / winrar) csomagolja be a fileokat / segítség:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/compress-uncompress-files-zip-files#1TC=windows-7
8. Ahhoz, hogy a képet visszaküldhesse nekünk, kérem kövesse az alábbi lépéseket:
- lépjen be a http://eahelp.ea.com/hu/ oldalon
- Válassza ki a Felhasználói fiókod kezelése lehetőséget
- Kattintson a Beszélgetéseim opcióra
- Alul írja le a pontos hibaüzenetet amit az indításkor kap, majd csatolja a kért fájlt! -
stickles
tag
Sajnos eddig semmi javulás nem történt , beszéltem velük , küldött is egy listát , h milyen pontokon mennyek végig , h jó legyen , de ez sem vált be
Ha van ötletek kérlek osszátok meg velem , mert ez így nem frankó
-
csaba951
veterán
válasz
stickles #4028 üzenetére
Hm.
1) Lép ki az Origintől, Titanfallból! Most a Feladatkezelőben nézz körül, hátha maradt a futó programok között valami. Ezeket az "árva" feladatokat zárd be! Ha nem tudod hogyan kell, akkor elég ha simán újraindítod a gépet, és újból megpróbálod a játék indítását.
2) Ha az előző nem jött be, akkor indítsd Rerndszergazdaként az Origin klienst, és így próbáld meg!
-
stickles
tag
Sziasztok
Hatalmas problémám van , mert nem tudom megoldaniNos az lenne , h leszedem a Titanfallt ( már másodjára ) fel telepít , ki írja , h kész
.Na elakarom indítani , és az origin állandó azzal jön , h " nyelvi módosítások előtt lépjek ki minden origines játékból " de nincs más és a Titanfall-t sem indítja Win8.1-et használok
Próbáltam már minden hol , nem ismerem az Origint kezdő vagyok benneKérlek segítsetek
-
titko
tag
válasz
csaba951 #4025 üzenetére
Köszi, megoldódott. Fatális hiba volt, mivel én regisztráltam, más email címet adtam meg. Volt egy frissítés, és elfelejtette a felhasználónevet. Így rossz fiókban kerestük. A megoldást az ügyfélszolgálat segítségével sikerült megtalálni, így öröm és boldogság, megvan a játék.
-
csaba951
veterán
Lépj be az Origin kliensbe, és küldj egy képernyőmentést! Jobb felső sarokban a felhasználónevet takard ki nyugodtan!
A kód egyszer használatos. Miután felhasználtad, többé már nem használható. Viszont tedd el gondosan, ha ügyet kell intézned EA Ügyfélszolgálattal, akkor szükséged lehet rá. A kód beírásakor egy BF3 LE az Origin fiókhoz lett kötve, véglegesen. Ettől kezdve a játék tetszőleges számban letölthető, használható (természetesen egyszerre csak 1 gépen). Szóval ez idáig normális!
Továbbiakhoz szükséges a képernyőmentés, hogy hol is tartunk most?!
-
titko
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a tudatlanságomért. 12 éves fiamnak próbálok segíteni. Itt a ph-n vettünk egy BF 3 limited edition kódot. Semmi gond nem volt , szépen lejött a játék, és játszott vele. Egy ideje szólt a fiam, hogy nem tud játszani, mert nincs meg a játék. Ma volt egy kis időm,megnéztem. A letöltött játékai között nincs. A gépen megtaláltam, ahová instalálta. Onnan elindítva azt írja ki, hogy aktiválás szükséges, a vett kód beírása után viszont az az üzenet, hogy a kód már felhasznált.
Mi lehet a probléma, merre induljak? Nem vagyok jártas az Originen, ezért kérem a szakértők segítségét -
SRII
őstag
elég jó akciók vannak most, érdemes körülnézni annak aki játékvásárláson gondolkodik a hó végén..
-
D.Orion
veterán
válasz
Bjørgersson #4020 üzenetére
Én megvettem magamnak a Bf3 prémiumot, öcsémnek meg az alap Bf3+prémiumot, de valamiért nála elakadtam a prémiumnál.
Egyébként most elég sok akció van.
Alap BF3: 5Euro
BF3 Prémium: 10Euro -
D.Orion
veterán
Üdv!
Egy bankkártyával két különböző acc-ra meg tudom venni ugyanazt a játékot még egyszer?Előre is köszi az infót.
-
Diuska777
csendes tag
válasz
csaba951 #4013 üzenetére
Felhívtam őket, egy nagyon készséges fiatalember segített, összevonta a fiókjaimat, mert az egyikben csak az évszakok volt. Nagyon örülök!
Viszont fel is telepítettem, de azóta van két hiba a játékban:
- emelvényt nem tudok törölni, a terasz egy része, kb. a 15kockából 5öt engedett kitörölni, random innen-onnan.
- Nem enged vásárolni az elixírárudában, beszélget a simem az eladócsajjal de leáll az interakció.Valakinek van ötlete?
Köszi! -
cellpeti
nagyúr
üdv
ismerősnél feltettük a Sims3at, de nem hajlandó elindulni. Ötlet?
-
Diuska777
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni két Origin fiókomat össze tudom-e vonni?
Régebbibe telepítettem Sims3 évszakokat és kéne a Természetfelettihez és az Álomállásokhoz.
Köszönöm szépen!
Dius -
Grande Ale
őstag
válasz
Bjørgersson #4010 üzenetére
Köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Grande Ale #4009 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem tud valaki, vagy át tudtok irányítani egy olyan fórumba, ahol tudnak:
Fifa 14-et játszunk a gyerekkel. (XBOX360) A játékon belül van az EA FC csatlakozási lehetőség, ami eddig tökéletesen működött. Most csak nálam jó, a gyerekeknél nem. Kérem próbálja újra később, vagy valami ilyesmi a kiírás. A neten simán beenged az origin fiókba, csak a boxon nem csatlakozik. Mi lehet a hiba? Találkoztatok már ilyennel? -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy ugye most ingyenes az originen a Dead Space, aktiváltam is, el is kezdte telepíteni, de 25%-nál azt írja ki hogy Directx hiba lépett fel... És nem is folytatja a telepítést! Szerintetek mi lehet a gond? Directx 11 van fent! -
SRII
őstag
köszönöm...
hát akkor el vagyok keseredve,
de érthető lépés ez, micsoda káosz lenne ha lehetne ilyennel játszani... -
SRII
őstag
sziasztok!
Lehet olyant az originen használni,hogy van egy játékom originen de nem kell és átadom valakinek? -
törölt tag
Malwarebytes Anti-Malware PRO/Premium + Origin felhasználók figyelmébe.
-
csaba951
veterán
válasz
xBoy4140 #3997 üzenetére
Ha nem az Origin kliensben aktiváltad őket, akkor mégis hol???
Ha meg Origin kliensben aktiváltad, akkor a kliensbe való belépésnél meg kellett adnod az e-mail címedet. Probléma megoldva!
Ha automatikus beléptetésre van állítva a kliensed, akkor valóban nem kell megadod mindig az e--mail címed a belépésnél. Ez addig tart, amíg jön egy új Origin verzió (max 2-3 belül mindig jön egy frissítés). Ekkor garantáltad meg kell adnod kézzel a belépéshez. Ha nem tudod, hogy milyen e-mail címmel használod, akkor többé nem fogsz tudni belépni a fiókodba!
E-mail cím megtekintése Origin kliensben:
belépés után jobb felső sarokban klikk a felhasználó nevedre -> My Profil-ban klikk a az Edit My Profile gombra -> About Me fülön láthatod az e-mail címed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged